TinyMCPUK welke rechten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/04/2008 10:10:00
Quote Anchor link
naar aanleiding van deze tutorial ben ik eens gaan kijken naar TinyMCE, en daarna naar TinyMCPUK (dank aan Jan, voor de link).

een paar probleempjes bij het 'instaleren', maar dat moet natuurlijk ook. Anders is er niks aan :-)

maar nu kom tegen de volgende problemen aan, die ik na googlen en veel zoeken niet kan oplossen.

Het eerste probleem is de image/file manager. Deze kan ik namelijk niet openen. Als ik het probeer via het example, dat bij de download inzat. Doet hij het goed.
Maar als ik het nu op m'n eigen pagina doe, werkt het voor geen meter. hij gaat namelijk naar de verkeerde link. ik kan er wel handmatig naartoe surfen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Mijn vraag is dan ook, waar kan ik de URL(of javascript actie) aanpassen, zodat hij goed gaat.

dit heb ik nu wel goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
function fileBrowserCallBack(field_name, url, type, win) {
        var connector = "../tinymcpuk/filemanager/browser.html?Connector=connectors/php/connector.php";


en mijn tweede vraag: wat voor rechten moet ik aan welke bestanden toekennen zodat hij wél mappen kan aanmaken?


Edit:
hij opent nu al wel de filemanager, maar ik kan geen map aanmaken/bestanden uploaden. Als iemand weet wat voor rechten ik welke map moet geven, zeg het maar. De map heeft nu de rechten 755, en ik heb 777 op de gehele map geprobeerd.. ik google nog wel even.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:06:48
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Je moet binnen de map images even met de hand wat mappen aanmaken:

File
Flash
Image
Media

om te testen 777 chmodden. Daarna kijken of 755 ook werkt.

Verder config.inc.php aanpassen in de map tinymcpuk/imagemanager/

Hieronder die van mij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
<?php
/**
 * Image Manager configuration file.
 * @author $Author$
 * @version $Id$
 * @package ImageManager
 */


/*
 File system path to the directory you want to manage the images
 for multiple user systems, set it dynamically.

 NOTE: This directory requires write access by PHP. That is,
       PHP must be able to create files in this directory.
       Able to create directories is nice, but not necessary.
*/

$IMConfig['base_dir'] = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/images';

/*
 The URL to the above path, the web browser needs to be able to see it.
 It can be protected via .htaccess on apache or directory permissions on IIS,
 check you web server documentation for futher information on directory protection
 If this directory needs to be publicly accessiable, remove scripting capabilities
 for this directory (i.e. disable PHP, Perl, CGI). We only want to store assets
 in this directory and its subdirectories.
*/

$IMConfig['base_url'] = 'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME']  . '/images';

/*
  Possible values: true, false

  TRUE - If PHP on the web server is in safe mode, set this to true.
         SAFE MODE restrictions: directory creation will not be possible,
         only the GD library can be used, other libraries require
         Safe Mode to be off.

  FALSE - Set to false if PHP on the web server is not in safe mode.
*/

$IMConfig['safe_mode'] = false;

/*
 Possible values: 'GD', 'IM', or 'NetPBM'

 The image manipulation library to use, either GD or ImageMagick or NetPBM.
 If you have safe mode ON, or don't have the binaries to other packages,
 your choice is 'GD' only. Other packages require Safe Mode to be off.
*/

define('IMAGE_CLASS', 'GD');


/*
 After defining which library to use, if it is NetPBM or IM, you need to
 specify where the binary for the selected library are. And of course
 your server and PHP must be able to execute them (i.e. safe mode is OFF).
 GD does not require the following definition.
*/

define('IMAGE_TRANSFORM_LIB_PATH', 'h:\\jobber\\imagemagic\\');


/* ==============  OPTIONAL SETTINGS ============== */


/*
  The prefix for thumbnail files, something like .thumb will do. The
  thumbnails files will be named as "prefix_imagefile.ext", that is,
  prefix + orginal filename.
*/

$IMConfig['thumbnail_prefix'] = '.';

/*
  Thumbnail can also be stored in a directory, this directory
  will be created by PHP. If PHP is in safe mode, this parameter
  is ignored, you can not create directories.

  If you do not want to store thumbnails in a directory, set this
  to false or empty string '';
*/

$IMConfig['thumbnail_dir'] = '/.thumbs';

/*
  Possible values: true, false

 TRUE -  Allow the user to create new sub-directories in the
         $IMConfig['base_dir'].

 FALSE - No directory creation.

 NOTE: If $IMConfig['safe_mode'] = true, this parameter
       is ignored, you can not create directories
*/

$IMConfig['allow_new_dir'] = true;

/*
  Possible values: true, false

  TRUE - Allow the user to upload files.

  FALSE - No uploading allowed.
*/

$IMConfig['allow_upload'] = true;

/*
 Possible values: true, false

 TRUE - If set to true, uploaded files will be validated based on the
        function getImageSize, if we can get the image dimensions then
        I guess this should be a valid image. Otherwise the file will be rejected.

 FALSE - All uploaded files will be processed.

 NOTE: If uploading is not allowed, this parameter is ignored.
*/

$IMConfig['validate_images'] = true;

/*
 The default thumbnail if the thumbnails can not be created, either
 due to error or bad image file.
*/

$IMConfig['default_thumbnail'] = 'img/default.gif';

/*
  Thumbnail dimensions.
*/

$IMConfig['thumbnail_width'] = 96;
$IMConfig['thumbnail_height'] = 96;

/*
  Image Editor temporary filename prefix.
*/

$IMConfig['tmp_prefix'] = '.editor_';
?>


Tenslotte hieronder nog mijn tinymcpuk_init.js, met wat kleine aanpassingen, zodat je hem ook als e-mail editor kunt gebruiken. Het gaat vooral om absolute paden en dergelijke:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    tinyMCE.init({
            mode : "textareas",
            theme : "advanced",
            plugins : "table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,zoom,flash,searchreplace,print,paste,directionality,fullscreen,noneditable,contextmenu",
            theme_advanced_buttons1_add_before : "save,newdocument,separator",
//            theme_advanced_buttons1_add : "fontselect,fontsizeselect",
            theme_advanced_buttons2_add : "separator,insertdate,inserttime,preview,zoom,separator,forecolor,backcolor,liststyle",
            theme_advanced_buttons2_add_before: "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,separator,search,replace,separator",
            theme_advanced_buttons3_add_before : "tablecontrols,separator",
            theme_advanced_buttons3_add : "emotions,iespell,flash,advhr,separator,print,separator,ltr,rtl,separator,fullscreen",
            theme_advanced_toolbar_location : "top",
            theme_advanced_toolbar_align : "left",
            theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
            plugin_insertdate_dateFormat : "%Y-%m-%d",
            plugin_insertdate_timeFormat : "%H:%M:%S",
            extended_valid_elements : "hr[class|width|size|noshade]",
            file_browser_callback : "fileBrowserCallBack",
            paste_use_dialog : false,
            theme_advanced_resizing : true,
            theme_advanced_resize_horizontal : false,
            theme_advanced_link_targets : "_something=My somthing;_something2=My somthing2;_something3=My somthing3;",
            apply_source_formatting : true,
            convert_urls : false,            // van de urls afblijven
            relative_urls : false,            // absolute paden, zodat we plaatjes in mails kunnen stoppen
            remove_script_host : false,        // bij interne hyperlinks absolute paden blijven gebruiken
            width: "700",
            height: "400"
        });
        
        function fileBrowserCallBack(field_name, url, type, win) {
            var connector = "../../filemanager/browser.html?Connector=connectors/php/connector.php";
            var enableAutoTypeSelection = true;
            var cType;
            tinymcpuk_field = field_name;
            tinymcpuk = win;
            
            switch (type) {
                case "image":
                    cType = "Image";
                    break;
                case "flash":
                    cType = "Flash";
                    break;
                case "file":
                    cType = "File";
                    break;
            }
            if (enableAutoTypeSelection && cType) {
                connector += "&Type=" + cType;
            }
            window.open(connector, "tinymcpuk", "modal,width=600,height=400");
        }
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/04/2008 13:51:00
Quote Anchor link
bedankt, ik had al wat via google gevonden, dat ik een map moest aanmaken. en verder via die config die je aangaf, naar die map te linken.

755 doet het idd ook.

en verder moet ik gebruik maken van stripslashes? want anders komen er allemaal slashes in te staan(bij afbeeldingen)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Kun je doen, maar ik zet de magic quotes altijd uit met een .htaccess bestand. Veel handiger, vind ik.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/04/2008 16:36:00
Quote Anchor link
ik heb magic quotes nu uitgezet via .htaccess, zoals je zei.
Maar geeft ik escape m'n string voordat hij de db ingaat, en dan komen er wel slashes bij.

hoort dit? of doe ik iets verkeerd?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.