TinyMCPUK welke rechten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/04/2008 10:10:00
Quote Anchor link
naar aanleiding van deze tutorial ben ik eens gaan kijken naar TinyMCE, en daarna naar TinyMCPUK (dank aan Jan, voor de link).

een paar probleempjes bij het 'instaleren', maar dat moet natuurlijk ook. Anders is er niks aan :-)

maar nu kom tegen de volgende problemen aan, die ik na googlen en veel zoeken niet kan oplossen.

Het eerste probleem is de image/file manager. Deze kan ik namelijk niet openen. Als ik het probeer via het example, dat bij de download inzat. Doet hij het goed.
Maar als ik het nu op m'n eigen pagina doe, werkt het voor geen meter. hij gaat namelijk naar de verkeerde link. ik kan er wel handmatig naartoe surfen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Mijn vraag is dan ook, waar kan ik de URL(of javascript actie) aanpassen, zodat hij goed gaat.

dit heb ik nu wel goed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
function fileBrowserCallBack(field_name, url, type, win) {
        var connector = "../tinymcpuk/filemanager/browser.html?Connector=connectors/php/connector.php";


en mijn tweede vraag: wat voor rechten moet ik aan welke bestanden toekennen zodat hij wél mappen kan aanmaken?


Edit:
hij opent nu al wel de filemanager, maar ik kan geen map aanmaken/bestanden uploaden. Als iemand weet wat voor rechten ik welke map moet geven, zeg het maar. De map heeft nu de rechten 755, en ik heb 777 op de gehele map geprobeerd.. ik google nog wel even.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:50:47
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Je moet binnen de map images even met de hand wat mappen aanmaken:

File
Flash
Image
Media

om te testen 777 chmodden. Daarna kijken of 755 ook werkt.

Verder config.inc.php aanpassen in de map tinymcpuk/imagemanager/

Hieronder die van mij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
<?php
/**
 * Image Manager configuration file.
 * @author $Author$
 * @version $Id$
 * @package ImageManager
 */


/*
 File system path to the directory you want to manage the images
 for multiple user systems, set it dynamically.

 NOTE: This directory requires write access by PHP. That is,
       PHP must be able to create files in this directory.
       Able to create directories is nice, but not necessary.
*/

$IMConfig['base_dir'] = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/images';

/*
 The URL to the above path, the web browser needs to be able to see it.
 It can be protected via .htaccess on apache or directory permissions on IIS,
 check you web server documentation for futher information on directory protection
 If this directory needs to be publicly accessiable, remove scripting capabilities
 for this directory (i.e. disable PHP, Perl, CGI). We only want to store assets
 in this directory and its subdirectories.
*/

$IMConfig['base_url'] = 'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME']  . '/images';

/*
  Possible values: true, false

  TRUE - If PHP on the web server is in safe mode, set this to true.
         SAFE MODE restrictions: directory creation will not be possible,
         only the GD library can be used, other libraries require
         Safe Mode to be off.

  FALSE - Set to false if PHP on the web server is not in safe mode.
*/

$IMConfig['safe_mode'] = false;

/*
 Possible values: 'GD', 'IM', or 'NetPBM'

 The image manipulation library to use, either GD or ImageMagick or NetPBM.
 If you have safe mode ON, or don't have the binaries to other packages,
 your choice is 'GD' only. Other packages require Safe Mode to be off.
*/

define('IMAGE_CLASS', 'GD');


/*
 After defining which library to use, if it is NetPBM or IM, you need to
 specify where the binary for the selected library are. And of course
 your server and PHP must be able to execute them (i.e. safe mode is OFF).
 GD does not require the following definition.
*/

define('IMAGE_TRANSFORM_LIB_PATH', 'h:\\jobber\\imagemagic\\');


/* ==============  OPTIONAL SETTINGS ============== */


/*
  The prefix for thumbnail files, something like .thumb will do. The
  thumbnails files will be named as "prefix_imagefile.ext", that is,
  prefix + orginal filename.
*/

$IMConfig['thumbnail_prefix'] = '.';

/*
  Thumbnail can also be stored in a directory, this directory
  will be created by PHP. If PHP is in safe mode, this parameter
  is ignored, you can not create directories.

  If you do not want to store thumbnails in a directory, set this
  to false or empty string '';
*/

$IMConfig['thumbnail_dir'] = '/.thumbs';

/*
  Possible values: true, false

 TRUE -  Allow the user to create new sub-directories in the
         $IMConfig['base_dir'].

 FALSE - No directory creation.

 NOTE: If $IMConfig['safe_mode'] = true, this parameter
       is ignored, you can not create directories
*/

$IMConfig['allow_new_dir'] = true;

/*
  Possible values: true, false

  TRUE - Allow the user to upload files.

  FALSE - No uploading allowed.
*/

$IMConfig['allow_upload'] = true;

/*
 Possible values: true, false

 TRUE - If set to true, uploaded files will be validated based on the
        function getImageSize, if we can get the image dimensions then
        I guess this should be a valid image. Otherwise the file will be rejected.

 FALSE - All uploaded files will be processed.

 NOTE: If uploading is not allowed, this parameter is ignored.
*/

$IMConfig['validate_images'] = true;

/*
 The default thumbnail if the thumbnails can not be created, either
 due to error or bad image file.
*/

$IMConfig['default_thumbnail'] = 'img/default.gif';

/*
  Thumbnail dimensions.
*/

$IMConfig['thumbnail_width'] = 96;
$IMConfig['thumbnail_height'] = 96;

/*
  Image Editor temporary filename prefix.
*/

$IMConfig['tmp_prefix'] = '.editor_';
?>


Tenslotte hieronder nog mijn tinymcpuk_init.js, met wat kleine aanpassingen, zodat je hem ook als e-mail editor kunt gebruiken. Het gaat vooral om absolute paden en dergelijke:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    tinyMCE.init({
            mode : "textareas",
            theme : "advanced",
            plugins : "table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,zoom,flash,searchreplace,print,paste,directionality,fullscreen,noneditable,contextmenu",
            theme_advanced_buttons1_add_before : "save,newdocument,separator",
//            theme_advanced_buttons1_add : "fontselect,fontsizeselect",
            theme_advanced_buttons2_add : "separator,insertdate,inserttime,preview,zoom,separator,forecolor,backcolor,liststyle",
            theme_advanced_buttons2_add_before: "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,separator,search,replace,separator",
            theme_advanced_buttons3_add_before : "tablecontrols,separator",
            theme_advanced_buttons3_add : "emotions,iespell,flash,advhr,separator,print,separator,ltr,rtl,separator,fullscreen",
            theme_advanced_toolbar_location : "top",
            theme_advanced_toolbar_align : "left",
            theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
            plugin_insertdate_dateFormat : "%Y-%m-%d",
            plugin_insertdate_timeFormat : "%H:%M:%S",
            extended_valid_elements : "hr[class|width|size|noshade]",
            file_browser_callback : "fileBrowserCallBack",
            paste_use_dialog : false,
            theme_advanced_resizing : true,
            theme_advanced_resize_horizontal : false,
            theme_advanced_link_targets : "_something=My somthing;_something2=My somthing2;_something3=My somthing3;",
            apply_source_formatting : true,
            convert_urls : false,            // van de urls afblijven
            relative_urls : false,            // absolute paden, zodat we plaatjes in mails kunnen stoppen
            remove_script_host : false,        // bij interne hyperlinks absolute paden blijven gebruiken
            width: "700",
            height: "400"
        });
        
        function fileBrowserCallBack(field_name, url, type, win) {
            var connector = "../../filemanager/browser.html?Connector=connectors/php/connector.php";
            var enableAutoTypeSelection = true;
            var cType;
            tinymcpuk_field = field_name;
            tinymcpuk = win;
            
            switch (type) {
                case "image":
                    cType = "Image";
                    break;
                case "flash":
                    cType = "Flash";
                    break;
                case "file":
                    cType = "File";
                    break;
            }
            if (enableAutoTypeSelection && cType) {
                connector += "&Type=" + cType;
            }
            window.open(connector, "tinymcpuk", "modal,width=600,height=400");
        }
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/04/2008 13:51:00
Quote Anchor link
bedankt, ik had al wat via google gevonden, dat ik een map moest aanmaken. en verder via die config die je aangaf, naar die map te linken.

755 doet het idd ook.

en verder moet ik gebruik maken van stripslashes? want anders komen er allemaal slashes in te staan(bij afbeeldingen)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Kun je doen, maar ik zet de magic quotes altijd uit met een .htaccess bestand. Veel handiger, vind ik.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/04/2008 16:36:00
Quote Anchor link
ik heb magic quotes nu uitgezet via .htaccess, zoals je zei.
Maar geeft ik escape m'n string voordat hij de db ingaat, en dan komen er wel slashes bij.

hoort dit? of doe ik iets verkeerd?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.