toevoeg pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »
Michel Exel

Michel Exel

27/04/2009 09:09:00
Quote Anchor link
ik zoek het volgende

een form met 5 keuzes erin

veld 1 text
veld 2 dropdown
veld 3 dropdown
veld 4 dropdown
veld 5 text

deze moeten opgeslagen worden in een database

en vervolgens gaat alles op een index waarin ik alles laat zien wat er in de database zit

| veld 1 | veld 2 | veld 3 | veld 4 |
text keuze1 keuze keuze
text keuze2 keuze keuze
text keuze3 keuze keuze
text keuze4 keuze keuze
text keuze5 keuze keuze


Wie heeft er tijd om dit te maken

ik bouw voor de rest wel de css enz enz

ik heb alleen het systeem nodig
ik heb al wel wat in elkaar geprutst maar het wil me niet lukken
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:40:30
 
Daniel H

Daniel H

27/04/2009 09:12:00
Quote Anchor link
wat heb je zelf al, ga eens een tut lezen, google ff.
 
Michel Exel

Michel Exel

27/04/2009 22:40:00
Quote Anchor link
ik heb al een aantal dingen geprobeerd maar het wil niet lukken zoals ik al eerder vertelde

laatste regel *lezen*
 
Midas

Midas

27/04/2009 23:50:00
Quote Anchor link
Dan heb je het nog niet hard genoeg geprobeerd, want dit is basis PHP. Lees zoals gezegd tutorials, probeer het, en het lukt je vast wel. Zo niet, kom dan maar weer hier mét code én een vraag. Succes.
 
Michel Exel

Michel Exel

28/04/2009 06:11:00
Quote Anchor link
*zucht*

volgens mij gaat het nu alleen maar om ff lekker dit topic af te kraken ipv helpen

ik heb nu een nieuwssysteem al draaien die alleen aangepast dient te worden
als ik het aanpas krijg ik fouten

http://www.xray-design.nl/dev/index.php?dir=/php/news

Wie O Wie kan me helpen om het systeem aan te passen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

28/04/2009 08:25:00
Quote Anchor link
is geen afkraken. het is gewoon zo.

Dit is een basis iets, php mysql kennis. Kies een tutorial, en ga leren.
 
Michel Exel

Michel Exel

28/04/2009 08:32:00
Quote Anchor link
ga leren ga leren

ik zal het eens doen.
ik heb al veel doorgelezen maar er staat zoveel op de site waar ik niet uit kom

maar de hulp is welkom
als iemand mij toch wil helpen

het bestaande script moet alleen aangepast worden met een aantal opties erbij

THATS ALL
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

28/04/2009 08:35:00
Quote Anchor link
that's all? maak het zelf, hier de opzet:

<form method="post" action="">
<input type="text" name="vakje1" />
</form>

pak het op in de php, dmv $_POST['vakje1'], lees het uit, keer het binnenstebuiten voor de veiligheid, en flikker het in je database met een mysql_query.

al deze dingen, lees het, zoek het op, en leer het.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

28/04/2009 09:00:00
Quote Anchor link
sorry Michel

maar dit
Michel Exel schreef op 27.04.2009 09:09:
Wie heeft er tijd om dit te maken

daar ben je hier voor op de verkeerde plek dan wil ik je graag door verwijzen naar
hiermakenwijvooriederengratisphpscript.nl

anders zou ik graag zien dat je de volgende keer de vraag zou formuleerden

Michel Exel schreef op 29.04.2009 09:09:
kun jullie mij helpen dit en dat lukt mij niet hier is script ken iemand even kijken wat ik verkeerd doe.
bvd
Michel Exel
 
Michel Exel

Michel Exel

28/04/2009 18:17:00
Quote Anchor link
hiermakenwijvooriederengratisphpscript.nl bestaat niet
ik heb net een oplossing gevonden door iemand in te huren
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2009 19:47:00
Quote Anchor link
Mensen wat zeuren jullie nou? Dit staat bij 'aanvragen'. Dat hetgeen gevraagd wordt wel iets meer werk is dan even iets in elkaar flansen lijkt mij wel duidelijk.

@Michel: Iemand even inhuren, zoals je nu blijkt gedaan te hebben, is waarschijnlijk de enige optie die je hebt, aangezien je het niet zelf wilt maken en er zo te zien best wel aardig wat tijd in zal gaan zitten.

Succes verder.
 
Michel Exel

Michel Exel

28/04/2009 22:42:00
Quote Anchor link
@ SanThe

Ja idd het is wel wat werk maar als ik een basis heb van de 2 pagina`s dan kan ik al een heel eind komen
en ik kon zo niet 123 een goeie tut erover vinden

een voorbeeld van een invul form heb ik al af en staat op (zie je pm box)

Tnx voor je reactie
 
Roeltje M

Roeltje M

28/04/2009 23:06:00
Quote Anchor link
Michel als je nog iemand nodig hebt, ik sta klaar voor je ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/04/2009 00:57:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 28.04.2009 22:42:
@ SanThe

...(zie je pm box)...

Gewoon in het topic blijven. PM is daar niet voor.
 
Michel Exel

Michel Exel

29/04/2009 05:53:00
Quote Anchor link
roel schreef op 28.04.2009 23:06:
Michel als je nog iemand nodig hebt, ik sta klaar voor je ;)


kijk daar kan ik nou wat mee
 
Cars Meulman

Cars Meulman

29/04/2009 21:25:00
Quote Anchor link
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<label>textvak1
<input type="text" name="textvak1" id="textvak1" />
</label>
<p>
<label>lijst1
<select name="lijst1" id="lijst1">
</select>
</label>
</p>
<p>
<label>lijst2
<select name="lijst2" id="lijst2">
</select>
</label>
</p>
<p>
<label>lijst3
<select name="lijst3" id="lijst3">
</select>
</label>
</p>
<p>
<label>textvak2
<input type="text" name="textvak2" id="textvak2" />
</label>
</p>
<p>
<label>
<input type="submit" name="verzend" id="verzend" value="verzend" />
</label>
</p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$textvak1
= $_POST['textvak1'];
$lijst1 = $_POST['lijst1'];
$lijst2 = $_POST['lijst2'];
$lijst3 = $_POST['lijst3'];
$textvak2 = $_POST['textvak2'];

    if(isset($_POST['verzend']))
    {

    //word doorgevoerd
    $query ="INSERT INTO Tabel(textvak1,lijst1,lijst2,lijst3,textvak2)VALUES('$textvak1','$lijst1','$lijst2','$lijst3','textvak2')";
    mysql_query($query) or die (mysql_error());
    }

    else
    {
    //niet doorgevoerd
    }
?>


Ik hoop dat dit werkt, ik heb het niet nagekeken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cars Meulman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.