Tonen van een afbeelding uit mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Geert bouckaert

geert bouckaert

07/03/2011 10:52:13
Quote Anchor link
Hallo, ik heb wat problemen om een afbeelding uit mijn mysqql database op mijn website te tonen. de andere gegevens gaat prima, maar in plaats van een foto zie ik enkel een heleboel letters...
Kan iemand mij verder op weg helpen?
Het veld met de afbeelding is een BLOB veld.
Dit is een stukje waarmee ik de opgevraagde gegevens toon:

echo "<table border='0' align='center' cellpadding='3' cellspacing='0' width='100%'>";

while ($row = mysql_fetch_assoc ($result))
{
//code om de rijen om en om te kleuren.
$flip ^= 1;
//einde code kleuren.
echo '<tr class="bg' . $flip . '">';
echo "<td align='left' height='25'>" . $row['eigenaar'] . "</td>";
echo "<td align='left' height='25'>" . $row['naamhond'] . "</td>";
echo "<td align='left' height='25'>" . '<a href="deelnemers/ipo/detail-deelnemers.php?id='.$row['id'].'">detail</a>' . "</td>";
echo "</tr>";
}
echo '</table>';
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:29:10
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/03/2011 10:54:35
Quote Anchor link
Wat is de inhoud van het tabel.
Wat is de error die je krijgt.
Gewijzigd op 07/03/2011 10:55:16 door Maarten PHP
 
Remco Borst

Remco Borst

08/03/2011 14:38:30
Quote Anchor link
Hey, ik heb dit ook eens geprobeerd.. vreselijk af te raden!!
Wat jij te zien krijgt is een hoop code die dus eigenlijk de afbeelding op bouwd.. binary large object.. neemt extreem veel ruimte in en maakt je database alleen maar trager.

Ik had uiteindelijk iets werkend dat ik 1 afbeelding weer kon geven hiermee.. maar het was nog erger om dit dynamisch uit de db te lezen.

Ik adviseer je om gewoon het pad naar de afbeelding op te slaan of alleen de filename en met php je bestand op te slaan..

Mocht je het alsnog willen gebruiken moet je gaan spelen met een los php bestand waarin die code word weergegeven, uit me hoofd gezegd moet je hier met headers gaan spelen om de afbeelding weer te geven en dat bestand inladen d.m.v.:
<img src="afbeelding.php" alt="" />

Hopelijk helpt dit!
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

05/04/2011 07:27:45
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie.
Ik zal het verder bekijken hoe ik het best afbeeldingen kan tonen die in mijn database zitten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.