Too many connections

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »
Danny

Danny

04/05/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Ik heb op het forum al gezocht maar kon de oplossing niet vinden, en op google hebben mensen deze fout alleen met forums ..

Ik ben gewoon zelf een site aan het maken met Dreamweaver, en hij ken nu ineens geen verbinding meer maken met mijn database.
Het geeft de fout: "Too many connections".

Weet iemand wat ik hier aan kan doen? Moet ik elke keer met connection.php de verbinding sluiten?

Greatzzz
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:18:11
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

04/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
Als ik het goed heb, want vergeef het me (ik heb mijn eigen dedicated server en ook zodanig het gemak om alles aan te passen)

Maar als een verbinding tot stand wordt gemaakt met de mysql server, en je sluit hem niet.. heb je kans dat de verbinding voor een bepaalde tijdsbestek nog actief blijft..

Dat is mij ooit wel eens overkomen (lang geleden). .dus daarom weet ik het ook niet al te zeker meer of dit ook zo het geval was.. of dat het een andere oorzaak had.

De vraag is, kun je op een gegeven moment wel weer verbinding krijgen? en nadat je script een paar keer heeft gelopen, dat het dan weer niet lukt?

Toevoeging:

Inderdaad, althans uit het oogpunt van orde en netheid.. wat je opent, sluit je ook weer, en dat zou je zekers moeten doen om je situatie en de mogelijke aantal problemen uit te dunnen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Danny

Danny

04/05/2009 17:35:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie, ik zag net dat ik er weer op kwam.
Maar toen ik 1 verbinding had gemaakt gooide hij me met refreshen gelijk weer eruit.

Ik heb nu in de connection.php de mysql_close(); functie toegevoegd, want ik zag dat ik deze niet had haha ..

Ik hoop dat het nu is voorkomen, maar dat zie ik pas als ik er weer op kan over een bepaalde tijd.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

04/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Graag gedaan,

Je zou mogelijk, via phpmyadmin (en die zul je denk ik ook wel hebben).. maar dan kun je na het inloggen, klikken op "Mysql systeemvariabelen", en dan tref je allerlei waarden die zijn ingesteld..

wat staat er bij jou bij max connections , als daar 1 staat.. dan kunnen we al een voorlopige logische conclusie trekken
 
Danny

Danny

04/05/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Ik denk alleen wel dat ik het verkeerd heb gedaan, dit is nu mijn connection.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$host
= "localhost";
$dbuser = "danny";
$dbpassword = "*****";
$DBNaam = "db_naam";
$Verbinding = mysql_connect ($host, $dbuser, $dbpassword) or die("De verbinding kan niet worden gemaakt!<p>".mysql_error());
mysql_select_db($DBNaam);
mysql_close($Verbinding);
?>



Alleen volgens mij is die mysql_close niet goed, klopt dat?
krijg nu namelijk een error:


res1: Access denied for user 'danny'@'localhost' (using password: NO)


edit: er staat bij mij bij max connections: 100
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
Noppes

Noppes

04/05/2009 17:55:00
Quote Anchor link
mysql_close is altijd de laatste regel bij request!

dus
- open database
- doe je ding
- helemaal klaar
- database connectie sluiten
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

04/05/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Ja een verbinding sluit je, pas op het moment dat er geen query's ofwel opdrachten gestuurd worden naar de database server.

Kortom als je index.php de connection.php included, dan zou je gewoon aan het eind van de index.php de verbinding moeten sluiten. doe je het zoals je het nu hebt, dan als er een query wordt verstuurd.. dan weet je al dat als de verbinding gesloten is, dat een query fout loopt.
 
Crispijn -

Crispijn -

04/05/2009 17:56:00
Quote Anchor link
nee, nu gooi je direct weer je verbinding dicht. Dit doe je of onderaan de pagina, of helemaal niet want de verbinding wordt automatisch afgesloten normaliter.
 
Danny

Danny

04/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
okeeh bedankt mensen, ik plaats hem dan wel onderaan mijn index.php.
alles include ik toch in het midden, ik plaats hem wel anders krijg ik dalijk weer Too many connections.

Onwijs bedankt in ieder geval! :D
 
Afra ca

Afra ca

04/05/2009 18:51:00
Quote Anchor link
Quote:
PHP.net manual:Using mysql_close() isn't usually necessary, as non-persistent open links are automatically closed at the end of the script's execution.


Heel zeldzaam geval als je probleem opgelost kan worden met mysql_close
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Danny

Danny

05/05/2009 00:28:00
Quote Anchor link
Ik ga het ff aankijken, als ik nu niet meer die error krijg vind ik het goed =)
en anders moet k wat anders verzinnen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.