Too many connections

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Danny

Danny

04/05/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Ik heb op het forum al gezocht maar kon de oplossing niet vinden, en op google hebben mensen deze fout alleen met forums ..

Ik ben gewoon zelf een site aan het maken met Dreamweaver, en hij ken nu ineens geen verbinding meer maken met mijn database.
Het geeft de fout: "Too many connections".

Weet iemand wat ik hier aan kan doen? Moet ik elke keer met connection.php de verbinding sluiten?

Greatzzz
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:10:43
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

04/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
Als ik het goed heb, want vergeef het me (ik heb mijn eigen dedicated server en ook zodanig het gemak om alles aan te passen)

Maar als een verbinding tot stand wordt gemaakt met de mysql server, en je sluit hem niet.. heb je kans dat de verbinding voor een bepaalde tijdsbestek nog actief blijft..

Dat is mij ooit wel eens overkomen (lang geleden). .dus daarom weet ik het ook niet al te zeker meer of dit ook zo het geval was.. of dat het een andere oorzaak had.

De vraag is, kun je op een gegeven moment wel weer verbinding krijgen? en nadat je script een paar keer heeft gelopen, dat het dan weer niet lukt?

Toevoeging:

Inderdaad, althans uit het oogpunt van orde en netheid.. wat je opent, sluit je ook weer, en dat zou je zekers moeten doen om je situatie en de mogelijke aantal problemen uit te dunnen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Danny

Danny

04/05/2009 17:35:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie, ik zag net dat ik er weer op kwam.
Maar toen ik 1 verbinding had gemaakt gooide hij me met refreshen gelijk weer eruit.

Ik heb nu in de connection.php de mysql_close(); functie toegevoegd, want ik zag dat ik deze niet had haha ..

Ik hoop dat het nu is voorkomen, maar dat zie ik pas als ik er weer op kan over een bepaalde tijd.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

04/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Graag gedaan,

Je zou mogelijk, via phpmyadmin (en die zul je denk ik ook wel hebben).. maar dan kun je na het inloggen, klikken op "Mysql systeemvariabelen", en dan tref je allerlei waarden die zijn ingesteld..

wat staat er bij jou bij max connections , als daar 1 staat.. dan kunnen we al een voorlopige logische conclusie trekken
 
Danny

Danny

04/05/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Ik denk alleen wel dat ik het verkeerd heb gedaan, dit is nu mijn connection.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$host
= "localhost";
$dbuser = "danny";
$dbpassword = "*****";
$DBNaam = "db_naam";
$Verbinding = mysql_connect ($host, $dbuser, $dbpassword) or die("De verbinding kan niet worden gemaakt!<p>".mysql_error());
mysql_select_db($DBNaam);
mysql_close($Verbinding);
?>



Alleen volgens mij is die mysql_close niet goed, klopt dat?
krijg nu namelijk een error:


res1: Access denied for user 'danny'@'localhost' (using password: NO)


edit: er staat bij mij bij max connections: 100
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
Noppes

Noppes

04/05/2009 17:55:00
Quote Anchor link
mysql_close is altijd de laatste regel bij request!

dus
- open database
- doe je ding
- helemaal klaar
- database connectie sluiten
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

04/05/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Ja een verbinding sluit je, pas op het moment dat er geen query's ofwel opdrachten gestuurd worden naar de database server.

Kortom als je index.php de connection.php included, dan zou je gewoon aan het eind van de index.php de verbinding moeten sluiten. doe je het zoals je het nu hebt, dan als er een query wordt verstuurd.. dan weet je al dat als de verbinding gesloten is, dat een query fout loopt.
 
Crispijn -

Crispijn -

04/05/2009 17:56:00
Quote Anchor link
nee, nu gooi je direct weer je verbinding dicht. Dit doe je of onderaan de pagina, of helemaal niet want de verbinding wordt automatisch afgesloten normaliter.
 
Danny

Danny

04/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
okeeh bedankt mensen, ik plaats hem dan wel onderaan mijn index.php.
alles include ik toch in het midden, ik plaats hem wel anders krijg ik dalijk weer Too many connections.

Onwijs bedankt in ieder geval! :D
 
Afra ca

Afra ca

04/05/2009 18:51:00
Quote Anchor link
Quote:
PHP.net manual:Using mysql_close() isn't usually necessary, as non-persistent open links are automatically closed at the end of the script's execution.


Heel zeldzaam geval als je probleem opgelost kan worden met mysql_close
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Danny

Danny

05/05/2009 00:28:00
Quote Anchor link
Ik ga het ff aankijken, als ik nu niet meer die error krijg vind ik het goed =)
en anders moet k wat anders verzinnen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.