Toon data van deze week met PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bryan De Baar

Bryan De Baar

09/04/2019 23:00:25
Quote Anchor link
In de database heb ik datums staan bijvoorbeeld
10-04-2019
21-04-2019
22-04-2019
07-05-2019


Hoe kan ik met PHP van week tot week bekijken of er datums in die week vallen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:19:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/04/2019 23:07:18
Quote Anchor link
Hoe staan ze in de database? Netjes als YYYY-MM-DD formaat in een DATETIME?
 
Bryan De Baar

Bryan De Baar

09/04/2019 23:19:05
Quote Anchor link
Hi Arien,


Yes ze staan inderdaad YYYY-MM-DD in een DATETIME :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/04/2019 23:21:17
Quote Anchor link
Moet dat aan de hand van het weeknummer, of wil je een datum opgeven, en aan de hand daarvan kijken welke week dat is?
 
Bryan De Baar

Bryan De Baar

09/04/2019 23:50:44
Quote Anchor link
Eahm wat is handig? Eigenlijk wil ik dat die elke maandag ververst word en als er een datum voor de die maandag is dat deze ook word meegenomen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/04/2019 00:15:00
Quote Anchor link
Dan zou dit moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT datum
FROM datums
WHERE YEARWEEK(datum)=YEARWEEK(NOW());
Gewijzigd op 10/04/2019 00:15:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.