topic -> read -> unread

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

21/04/2006 17:24:00
Quote Anchor link
hai
ik ben bezig met een site in mysql. op dit moment ben ik bezig met de forum. maar waar ik blijf haken is het topic gelezen en niet gelezen. ik bedoel zoals phpBB, PHPHulp en die forums het doen. hoe kan ik er voor zorgen dat op alle computers de bericht die al gelezen zijn als gelezen aangegeven wordt. en de andere als ongelezen. dit wou ik doen met cookies alleen cookies zijn alleen aanwezig op een computer. zou iemand mij hieruit kunnen helpen?

alvast bedankt
superaktieboy
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:19:17
 
Erik Rijk

Erik Rijk

21/04/2006 17:28:00
Quote Anchor link
mijn advies:
niet aan beginnen.

PHPhulp doet er niet aan.
phpBB doet er volgens mij wel aan.

het lijkt me ontzettend veel werk en waarom zou je het eigenlijk willen?
 
The Hosh

The Hosh

21/04/2006 17:31:00
Quote Anchor link
nou omdat het makkelijker voor de gebruikers is :P ook voor mezelf omdat ik meestal op phpBB forums ben, ben ik eraan gewend :P
 
Zim Zim

Zim Zim

21/04/2006 17:45:00
Quote Anchor link
Als je dat zou doen, zou je een nieuwe rij (tabel( moeten aanmaken, en daarin alle topic nr en of je hem gelezen hebt (1) of niet (0).
 
Alfred -

Alfred -

21/04/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Blah easy, na een paar dagen hier over te brainstormen heb ik hier een vrij perfecte oplossing voor.
De gebruiker logt in, ram de ids van ongelezen topics in een array, kijk of het topic id voorkomt in de array bij het uitlezen, zo ja, unread, else read. Als ie het topic bekijkt, id uit de array gooien. As simple as that. :)
 
Bo az

Bo az

21/04/2006 19:11:00
Quote Anchor link
Waar haal je die array bij het inloggen vandaan?
 
Alfred -

Alfred -

21/04/2006 19:21:00
Quote Anchor link
Checken op laatste reacties, en vergelijken met de laatst ingelogde datum. Als de reactie er na is, invoegen, anders gewoon skippen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Alfred -
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

21/04/2006 20:32:00
Quote Anchor link
delete this
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 

21/04/2006 20:44:00
Quote Anchor link
phpBB kijkt naar welke je gelezen hebt. Niet naar de login/logout datum.

Zoals Zim zegt gaat denk ik het beste.
 
Alfred -

Alfred -

21/04/2006 20:48:00
Quote Anchor link
Webmakerij:
phpBB kijkt naar welke je gelezen hebt. Niet naar de login/logout datum.

Zoals Zim zegt gaat denk ik het beste.


Toch niet... Als ik inlog op phpBB, niets lees, en weer uitlog, weet phpBB niet meer dat ik die topics niet gelezen heb...

En waarop baseer je 'het beste'? Mijn methode werkt even efficiënt, en vraagt minder database rommel, zelfs geen extra waardes..
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

21/04/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Webmakerij:
phpBB kijkt naar welke je gelezen hebt. Niet naar de login/logout datum.

Zoals Zim zegt gaat denk ik het beste.


Het beste?

Stel je hebt 100 members, en 1000 topics.
Dan staan er al 100 x 1000 = 100.000 rijen in een tabel, die moeten worden uitgelezen -_-'.

Het werkt misschien wel het beste, maar het is niet echt fijn voor je server...
 
The Hosh

The Hosh

26/04/2006 17:38:00
Quote Anchor link
sorry voor late reactie maar me internet doet niet goed dus ben k naar de bieb. mjah dat van de tabel was in me opgekomen maar ik d8 erook aan als k strx erg veel members heb en posts.. dus denk ik toch dat ik het idee van Rafael gebruik.

toch bedankt allemaal

greetzz
 
The Hosh

The Hosh

08/05/2006 18:45:00
Quote Anchor link
hai
ik heb wat problemen gekregen nadat ik Rafaels raad opvolgde..
allereerst ff zeggen $tid id gewoon $_GET['tid']!!

ten eerste ik heb een lastlogoff rij gemaakt in mysql voor de gebruikers.. en alle berichten zijn gelezen waar van er een cookie van de ID bestaat en/of de datum kleiner is dan de last logoff datum..
nu zet ik login.php de cookies:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
setcookie("gebruikersnaam",$_POST['gebruikersnaam'],time() + $_POST['tijd']);
setcookie("password",md5($_POST['wachtwoord']),time() + $_POST['tijd']);
setcookie("memberid",$inlog['id'],time() + $_POST['tijd']);
setcookie("status",$inlog['status'],time() + $_POST['tijd']);
?>


maar nou zet hij in f_viewtopic.php (topic bekijken) de onderstaande cookie niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    @setcookie("read"_$EchoSqlFetch['id'],get_config('url'),0);


deze cookie hoort hij in een while loop met mysql_fetch_assoc() te zetten
de query is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$TopicsQuery = mysql_query("SELECT * FROM subcats WHERE id = '".$tid."' AND subcat_type='2' LIMIT $pbegin,$peind;") or die(mysql_error);


wat doe ik fout dat hij de cookie niet zet.?

en dan heb ik nog een probleem. in f_viewtopic.php doe ik de volgende query:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("UPDATE forum_topics SET topic_views = topic_views + 1 WHERE topic_id = ".$tid);


maar hij zet de topic_views niet om hoog. hij blijft op 0
wat doe ik hier fout?

alvast bedankt

mvg
superaktieboy
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
Alfred -

Alfred -

08/05/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Cookies setten doe je voor alle andere output. Verwijder de @, en plaats error_reporting(E_ALL) boven je script, en lees de error af :)

Je query, echo deze, en voer deze in in PhpMyAdmin, of gebruik or die(mysql_error()) en idem dito, lees de error af. Geen error? Query ok, maar gewoon geen resultaat, check $tid dan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Alfred -
 
The Hosh

The Hosh

08/05/2006 19:26:00
Quote Anchor link
ok bedankt zal ik ff probere!! omdat ik nu niet thuis ben zal het nog ff wachte :P
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

08/05/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Tabbeletje met:

userid, topicid

Je krijgt dan wel een enorme tabel, maar omdat je er maar 1 item uithaalt (en beide numeriek zijn) moet dat geen probleem zijn.
 
The Hosh

The Hosh

17/05/2006 17:39:00
Quote Anchor link
@Rafael
dat werkte helaas niet.. ik verwijderde de @ zette de error_reporting.. hij gaf fouten van unexpected variable in mijn template parser.. voor elke variable was er een fout :S maar goed.. ik heb dan toch met een tabel gedaan.
toch bedankt allemaal..
greetz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.