TOX TV

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

08/03/2006 18:04:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van de website? de site is al een keer in dit forum gekomen, maar hij is wat veranderd en vooral verbeterd.

Graag weer een duidelijke uitleg van je comentaar.

Bij voorbaat dank,
Dhr. Zwartjes.

www.toxtv.be :P:P
Gewijzigd op 08/03/2006 18:05:00 door Dhr. Zwartjes
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:51:52
 
Eris -

Eris -

08/03/2006 18:05:00
Quote Anchor link
link
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

08/03/2006 18:08:00
Quote Anchor link
www.toxtv.be was de link;)
 

08/03/2006 18:16:00
Quote Anchor link
Ik zie niet direct waar de site over gaat.

Designtechnish:
-Waarom grote rode letters?
-Links bovenaan staan niet helemaal recht

HTML-Technish:
- Begin frame :-/
- Weer eentje waar van de HTML niets klopt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<html>
<head>
<style type="text/css">
body, td, form, input, submit, select {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: black}
a {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #333333}
.big {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: #EE153C}
.kop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #EE153C}
.main {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: white}
.mainkop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #F1F3D1}
</style>
<title>index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0"><center>
<br><br><br><html>
<head>
<title>top</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- ImageReady Slices (top.bmp) -->

(...)

    <td>
            <img src="http://www.powerbasis.nl/tox/images/top_15.jpg" width="61" height="25" border=0></a></td>
    </tr>
</table>

<!-- End ImageReady Slices -->
</body>
</html><html>
<head>
<title>hom545e</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- ImageReady Slices (hom545e.bmp) -->
<table id="Table_01" width="720" height="213" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>


-Dit is NIET de manier hoe je ruimte maakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#">&nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  &nbsp  </a>&nbsp  &nbsp  &nbsp

Boven dien klopt er niets van die entities. Die horen namelijk met ; te eindigen.

- In mijn lieve Firefox ( :-) ) ziet het er goed uit, maar in IE is de border halvewege 1 pixel verschoven.

- Zeker gesliced uit photoshop en een klein beetje aangepast?
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

08/03/2006 18:26:00
Quote Anchor link
@ Sebastiaan

Ja, ik heb inderdaad met Photoshop gewerkt.
Ik heb de site in delen opgebouwd, omdat ik misschien ooit nog eens het menu wil aanpassen.

Ik heb dus de top:
http://www.powerbasis.nl/tox/top.php

En de header (deze is voor de index_pagina):
http://www.powerbasis.nl/tox/home_top.php

Die heb ik geïnclude, in alle pagina's. Dus wanneer ik het menu wil aanpassen, hoef ik maar één pagina aan te passen. Daardoor zie je ook meerdere keren, de head enzo staan. de echte sourcecode ziet er dus zo uit:

<html>
<head>
<style type="text/css">
body, td, form, input, submit, select {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: black}
a {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #333333}
.big {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: #EE153C}
.kop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #EE153C}
.main {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: white}
.mainkop {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #F1F3D1}
</style>
<title>index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0"><center>
<br><br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("http://www.powerbasis.nl/tox/top.php");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("home_top.php");
?>

<table border=0 cellspacing=0 cellpading=0 background="http://www.powerbasis.nl/tox/bg.jpg"><tr>
</td>
<td width=0>
<table border=0 width=79 height=450 cellspacing=0 cellpading=0><tr>
<td width=0 class="kop">

</td></tr>
<tr>
</tr>
</table>
</td>
<td width=0>
</td>
<td width=0>
<table border=0 width=590 height=605 cellspacing=0 cellpading=0><tr>
<td width=0 bgcolor=FFFFFF class="kop">
<a href="http://kijken.toxtv.be/"><img src="online_kijken.jpg" width="310" height="140" alt=""border=0></a> <a href="http://luister.toxmp3.be/"><img src="luister_radio.jpg" width="233" height="140" alt="" border=0></a>
<br><br>
<b>Wat is T0X TV?</b><br>
<font color="#000000"><i>T0X TV</i> richt zich vooral op de kinderen. <i>T0X TV</i> is een TV-zender via Internet. De studio bevindt zich in <a href="http://heerhugowaard.startpagina.nl/" target="_new">Heerhugowaard</a>. <i>T0X TV</i> zendt in principe alleen maar programma's uit, met als hooddoel de kijkers aan het lachen te krijgen.<br>
<a href="http://www.powerbasis.nl/tox/help_algemeen.php"><img src="lees_meer.jpg" width="136" height="24" alt=""border=0></a><br>
</font><p>
<b>Wanneer kan ik T0X TV bekijken?</b><br><font color="#000000">
Elke zaterdag van 13.00 u t/m 17.00 u.<br>
Maar de herhalingen kan je doordeweeks na schooltijd altijd terug te bekijken in de videotheek.<br>
En zondag dan? Zondag houdt <i>T0XTV</i> zich bezig met radio: <a href="frame.php?frame=http://radio.toxtv.be">http://radio.toxtv.be</a>
<p>
<br><b>Waar kan ik alles op deze website vinden?</b><br><br><font color="#000000">
<a href="http://www.toxtv.be">Home&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="index.php">Home</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="nieuws.php">Nieuws</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="about.php">Wie zijn wij</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="schoolwerk.php">Schoolwerk</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="faq.php">FAQ</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="communicatie.php">Communicatie</a><br>
<br>
<a href="http://videotheek.toxtv.be">Videotheek</a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/index.php">Home</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/all.php">Alle video's</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/all.php?a=1">Plaats een video</a><br>
<a href="#">&nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp </a>&nbsp &nbsp &nbsp <a href="http://www.powerbasis.nl/videotheek/contact.php">Contact</a><br>
</font><p>
<p>
</td></tr>
<tr><td class="norm" align=top>
</table></td>

<td width=0>
<table border=0 width=44 height=405 cellspacing=0 cellpading=0><tr>
<td width=0 class="norm">
</td></tr>
<tr>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table><center><img src="http://www.powerbasis.nl/tox/bottom.jpg" width="720" height="59" alt=""><p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("http://www.powerbasis.nl/videotheek/banner.php");
?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
include("bezoeker.php");
?>

</body>
</html>

Maar over IE, ik gebruik zelf IE. Bij mij ziet het er normaal uit. Alles op zn plaats.

En... Waar wil je anders ruimte mee creëren, want tabellen dan krijg je een veel te lange code, voor zo'n klein menuutje of iets.

En rood, dat is natuurlijk om het wat levendiger, maar vooral wat opvallender te maken. Stel je zou de letters in een grijs-tint doen, en de rest ook, dan zou het ten eerste saai worden, maar je zou het ook veel minder snel onthouden, dat wat je leest. Dus als een tekst eruit knalt, neem je het veel eerder in je op.
Groetjes,
Zwartjes.
Gewijzigd op 08/03/2006 18:29:00 door Dhr. Zwartjes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.