trigger onclick op een select element

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

28/03/2017 11:51:21
Quote Anchor link
Ik heb een select element, waarbij ik een klik wil simuleren vanaf een ronde knop die ik heb.
Op alle mobiele versies voor deze webapp, werkt een select namelijk perfect. Maar een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('.knoppie').trigger('click')

Op de knop doet het niet. Een onchange trigger deot het wel, maar dat wil ik niet. Ik wil dat de dropdown eerst teveerschijn komt.
Ik denk dat ik toch zelf een eigen lijst moet maken, omdat ik na wat uitzoekwerk zie dat dit niet mogelijk is, of niet browsercompatibel is.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:13:53
 
Spike Spade

Spike Spade

28/03/2017 12:57:15
Quote Anchor link
.trigger simuleert een actie (in dit geval een klik)

heb je ook een handler welke iets uitvoert wanneer er op de knop geklikt word?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$('.knoppie').on('click' function(){
console.log('clicked');
});

?>
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

29/03/2017 15:26:57
Quote Anchor link
Ja, ik heb het uiteindelijk opgelost, met een label eromheen en deze een css style gegeven en de select zelf verbogen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.