TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:39:00
Quote Anchor link
Yo allemaal,

k ben bezig met het maken van een text-based MMORPG, je kan het bekijken op http://www.truecrime.be.tc.

Maar nu zit ik met volgend probleem:
in mijn steelauto.php krijg je 2 mogelijkheden:

-op een priveparking
-bij de supermarkt

De speler klikt op een van deze mogelijkheden, waarna hij te zien zal krijgen:

ofwel: Dat hij de auto heeft gestolen + merk + waarde

ofwel: Dat de poging mislukt is

De auto's zal ik opslaan in een mysql db, zoals in onderstaand voorbeeld:

id | merk | type | waarde | stolen
----------|-------------|-------------|-----------|--------
0001 | Bugaty | type 35 | 1000 $ | True
0002 | Bugaty | tank | 750 $ |

enz..

als je een auto probeert te stelen, en de poging is gelukt, dan moet hij een auto uit de db halen waar geen 'True' staat in de kolom 'stolen'.

Grtz,

PcFrEaKy
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:11:00
 
Boudewijn

Boudewijn

26/04/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Wanneer is de poging gelukt. Wordt dat door de computer gekozen?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:53:00
Quote Anchor link
dat zou moeten afhangen van je lvl dat je bent, ben je bv. lvl 1 dan gaat dat veel mislukken, en je lvl 30 dan zal dat minder snel mislukken...

je lvl staat in men database opgeslagen in de tabel members bij de kolom level.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Wat heb je al? Of wil je dat het gemaakt word voor je? Waarom lukt het je zelf niet?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:00:00
Quote Anchor link
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??
 
- wes  -

- wes -

26/04/2006 16:05:00
Quote Anchor link
je site is zo lek als een mandje btw, ik kan overal in en iedereen zn gegevens aanpassen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:06:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je ??
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Beetje jammer dat je het gejat hebt van OMERTA
(www.barafranca.nl)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:11:00
Quote Anchor link
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer wij, net maakte je het nog allen ;)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:13:00
Quote Anchor link
5 mensen :P
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:15:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer iemand anders, net maakte je het nog alleen ;)

Stijn:
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...


Maakt niet uit wie, het is gejat, en zoiezo, zijn ze hier zo blij met van die spelletjes ;)
Wat is nu het probleem, laat een stuk code zien waar het fout gaat.. dan kunnen we je misschien nog helpen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:18:00
Quote Anchor link
<table border=" width="100%" 0">
<table width="608" height="376">
<tr>
<td width="1" height="72">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <img border="0" src="images/logo.jpg" width="108" height="66"></td>
<td width="789" height="72">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include("banner/index.php"); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="1" height="265">
<ul>
<li><a href="uitloggen.php">Logout</a></li>
</ul>
</td>
<td width="795" height="265">

HIER KOMT DE STEEL EEN AUTO TEKST

</td>
</tr>
<tr>

hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Oke je hebt dus niets...
Ik wil je er op wijzen dat wij van phphulp.nl geen complete scripts voor je gaan maken...

Maar de basis zit hem in een random generatord die een random getal kiest...
Edit:
Wens je nog veel succes er mee. Met de achter liggende wiskunde...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Stijn:
[tabe]
hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt


Wat voegt dit voor waarde toe, ik neem aan dat een tabel niet je hele code is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:21:00
Quote Anchor link
Stijn:
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??


Okay.. je kunt niet PHPén, het is NIET jou website en ook NIET jou systeem? Waarom haal je dan de support niet bij waar dat systeem vandaan komt, of waarom vraagt de eigenaar het niet hier?

Maareh... met mt_rand kan je prima random getallen trekken.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:22:00
Quote Anchor link
ja ik snap niet hoe die random dinges er in moet... derest kan ik zelf wel doen...
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
@mark hij is de vragen steller... ;)
Zal je bericht even wijzigen voor de leesbaar heid...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Bekijk dan even deze site:

http://nl3.php.net/mt_rand
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:27:00
Quote Anchor link
kijk, er is 1 persoon die begonnen is met het maken van het spel, hij heeft uitgevonden, en toen kwam er iem. bij, toen kwam ik erbij en ondertussen nog 2 bijgekomen... dus @arjan: het is NIET mijn website en het is NIET mijn systeem...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:28:00
Quote Anchor link
Nee dat zoiezo niet.. want het is van omerta, zoals hierboven al verteld werd.. ;)
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.