TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:39:00
Quote Anchor link
Yo allemaal,

k ben bezig met het maken van een text-based MMORPG, je kan het bekijken op http://www.truecrime.be.tc.

Maar nu zit ik met volgend probleem:
in mijn steelauto.php krijg je 2 mogelijkheden:

-op een priveparking
-bij de supermarkt

De speler klikt op een van deze mogelijkheden, waarna hij te zien zal krijgen:

ofwel: Dat hij de auto heeft gestolen + merk + waarde

ofwel: Dat de poging mislukt is

De auto's zal ik opslaan in een mysql db, zoals in onderstaand voorbeeld:

id | merk | type | waarde | stolen
----------|-------------|-------------|-----------|--------
0001 | Bugaty | type 35 | 1000 $ | True
0002 | Bugaty | tank | 750 $ |

enz..

als je een auto probeert te stelen, en de poging is gelukt, dan moet hij een auto uit de db halen waar geen 'True' staat in de kolom 'stolen'.

Grtz,

PcFrEaKy
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:02:16
 
Boudewijn

Boudewijn

26/04/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Wanneer is de poging gelukt. Wordt dat door de computer gekozen?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:53:00
Quote Anchor link
dat zou moeten afhangen van je lvl dat je bent, ben je bv. lvl 1 dan gaat dat veel mislukken, en je lvl 30 dan zal dat minder snel mislukken...

je lvl staat in men database opgeslagen in de tabel members bij de kolom level.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Wat heb je al? Of wil je dat het gemaakt word voor je? Waarom lukt het je zelf niet?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:00:00
Quote Anchor link
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??
 
- wes  -

- wes -

26/04/2006 16:05:00
Quote Anchor link
je site is zo lek als een mandje btw, ik kan overal in en iedereen zn gegevens aanpassen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:06:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je ??
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Beetje jammer dat je het gejat hebt van OMERTA
(www.barafranca.nl)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:11:00
Quote Anchor link
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer wij, net maakte je het nog allen ;)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:13:00
Quote Anchor link
5 mensen :P
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:15:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer iemand anders, net maakte je het nog alleen ;)

Stijn:
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...


Maakt niet uit wie, het is gejat, en zoiezo, zijn ze hier zo blij met van die spelletjes ;)
Wat is nu het probleem, laat een stuk code zien waar het fout gaat.. dan kunnen we je misschien nog helpen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:18:00
Quote Anchor link
<table border=" width="100%" 0">
<table width="608" height="376">
<tr>
<td width="1" height="72">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <img border="0" src="images/logo.jpg" width="108" height="66"></td>
<td width="789" height="72">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include("banner/index.php"); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="1" height="265">
<ul>
<li><a href="uitloggen.php">Logout</a></li>
</ul>
</td>
<td width="795" height="265">

HIER KOMT DE STEEL EEN AUTO TEKST

</td>
</tr>
<tr>

hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Oke je hebt dus niets...
Ik wil je er op wijzen dat wij van phphulp.nl geen complete scripts voor je gaan maken...

Maar de basis zit hem in een random generatord die een random getal kiest...
Edit:
Wens je nog veel succes er mee. Met de achter liggende wiskunde...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Stijn:
[tabe]
hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt


Wat voegt dit voor waarde toe, ik neem aan dat een tabel niet je hele code is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:21:00
Quote Anchor link
Stijn:
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??


Okay.. je kunt niet PHPén, het is NIET jou website en ook NIET jou systeem? Waarom haal je dan de support niet bij waar dat systeem vandaan komt, of waarom vraagt de eigenaar het niet hier?

Maareh... met mt_rand kan je prima random getallen trekken.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:22:00
Quote Anchor link
ja ik snap niet hoe die random dinges er in moet... derest kan ik zelf wel doen...
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
@mark hij is de vragen steller... ;)
Zal je bericht even wijzigen voor de leesbaar heid...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Bekijk dan even deze site:

http://nl3.php.net/mt_rand
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:27:00
Quote Anchor link
kijk, er is 1 persoon die begonnen is met het maken van het spel, hij heeft uitgevonden, en toen kwam er iem. bij, toen kwam ik erbij en ondertussen nog 2 bijgekomen... dus @arjan: het is NIET mijn website en het is NIET mijn systeem...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:28:00
Quote Anchor link
Nee dat zoiezo niet.. want het is van omerta, zoals hierboven al verteld werd.. ;)
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.