TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Eris -

Eris -

26/04/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Vraag het dan aan de maker...
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:17:20
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:29:00
Quote Anchor link
$random = mt_rand(1,100);

Dan word $random gevult met een getal tussen 1 en 100.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:30:00
Quote Anchor link
ja ke ma wa heb ik daar mee te maken, en waarom kan mij gewoon niet ff iemand uitleggen hoe je dit maakt waar ik om vroeg...
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:30:00
Quote Anchor link
maar het blijft gejat!!

En je hebt alleen een login/loguit en een registratie??

of heb je met de rest ook problemen
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 16:31:00
Quote Anchor link
HIJ VRAAGT OM EEN OPLOSSING, niet om dat ge**** van: HET IS GEJAT VAN OMERTA....
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:34:00
Quote Anchor link
Rustig aan mark ;) Dadelijk raak je nog overspannen

Ontopic: Leg dan even goed en duidelijk uit, wat je wil, wat er nu al werkt, en wat er nu nog niet werkt.. en verduidelijk dit natuurlijk even met het bijhorende script!

(post niet je hele script, alleen het stukje php code wat relevant is bij deze post ;)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:34:00
Quote Anchor link
kijk, k heb aan de maker gevraagd, en heeft toegegeve is gejat, k heb ff teksten weg gedaan... kan iem mij nu gewoon helpen met waar ik om vroeg??
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:36:00
Quote Anchor link
Ik wil je best helpen om het te maken maar ik ga niet het hele script voor je schrijven

arjan heeft al uit gelegt hoe je dat random doet

wat wil je nog meer weten??
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:37:00
Quote Anchor link
oke, wat er nu af is:

- index pagina
- inloggen
- uitloggen
- pagina waar je komt na het inloggen
- wie is er online pagina
- je kan je eigen fam. maken

de bedoeling:

je klikt op steel een auto, en je krijgt enkele mogelijkheden.

klik je op zo een mogelijkheid dan geeft die:

ofwel dat het gelukt is met het type auto erbij
ofwel dat het NIET gelukt is...
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 16:37:00
Quote Anchor link
Chupskie:
Rustig aan mark ;) Dadelijk raak je nog overspannen

Ontopic: Leg dan even goed en duidelijk uit, wat je wil, wat er nu al werkt, en wat er nu nog niet werkt.. en verduidelijk dit natuurlijk even met het bijhorende script!

(post niet je hele script, alleen het stukje php code wat relevant is bij deze post ;)


Ik raak niet overspannen, maar ik kan daar soms ff niet tegen dat iedereen van topic afwijkt en door blijft blijft zeuren over iets.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:39:00
Quote Anchor link
Punt is dat veel mensen hier geen zin hebben om voor jou een avondje te programmeren. Ik vind het niet erg om mee te helpen maar vertik het om hier te gaan zitten programmeren.

PHPHulp is bedoeld om te helpen, je hebt een probleem met een stuk code waar je niet uit komt. Vaak heb je dan al een hoop geprobeerd of je ingelezen in de matterie.

Uiteraard maak ik ook wel een complete scripts voor mensen, en soms lever ik daar een heel weekend voor in... maar dat doe ik dan nadat ik merk dat mensen er _echt_ niet uitkomen. In jou geval is het meer gemakszucht en gebrek aan kennis.

Het punt is ook dat jullie iets downloaden/installeren zonder dat je kennis heb van de scripttaal PHP, maar vervolgens wel allemaal aanpassingen willen doen. En tja, dan kom je jezelf snel tegen.

Ik raad je aan gewoon op de website te kijken van de maker van dat systeem, dus de persoon die het ontworpen heeft. Vaak zijn die scripts enorm slecht gescript/opgebouwd en hopelijk weten die lui daar wel wat ze zelf gemaakt hebben.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:39:00
Quote Anchor link
ik moet dus dit in me script zette:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

$random
= mt_rand(Ja, je hebt een auto gestolen,Je hebt de auto niet kunnen stelen... Probeer het later opnieuw);

?>



Maar hoe bepaal ik nu welke auto en zet ik die auto dan in de inventory van de user ???
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:39:00
Quote Anchor link
@ Stijn

dat doe je met een if
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if ($random =='1')
{

  dan dit
}
else if ($random =='2')
{

  dan dit
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:40:00
Quote Anchor link
Nee, hieruit blijkt weer dat je de basis mist en vertikt om op te zoeken hoe mt-rand werkt... Ik geef een werkend voorbeeld en die verneuk je...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$random
= mt_rand(1,100);

if($random <= 50)
{

    echo 'Verloren';
}
else{
    echo 'Gewonnen';
}

?>
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Wat ik had gedaan is via een mt_rand() en dan met ranges gaan werken
0 - 10.000 voor level 1
3.000 - 13.000 voor level 30
En wanneer je je bijvoorbeeld 8.000 of hoger is dat dan de auto gejat is...
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:42:00
Quote Anchor link
@ arjan

zo is het nog makkelijker ja
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:42:00
Quote Anchor link
dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
$random
= mt_rand(Ja, je hebt een auto gestolen,Je hebt de auto niet kunnen stelen... Probeer het later opnieuw);

if ($random =='1')
{

  SCRIPT OM DE AUTO IN DE INVENTORY VAN DE USER TE KRIJGEN
}
else if ($random =='2')
{

  TERUGGAAN NAAR DE INDEX.PHP
}

?>
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:44:00
Quote Anchor link
sorry, vergeet me laatste berichtje had nie gezien da ter al gepost was ok met arjan ze scriptje kan ik wel verder...
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:47:00
Quote Anchor link
gelukkig dat je er mee verder kunt :P
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:49:00
Quote Anchor link
thnx allemaal om me te helpen...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.