TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 21:33:00
Quote Anchor link
ow maar dat kan ik helemaal nie :P
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:09:07
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 21:35:00
Quote Anchor link
je kunt niet met sessies werken??
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/05/2006 21:36:00
Quote Anchor link
Sessies zijn niet moeilijk.
ik vind ze nog makkelijker dan cookies.

er zijn ontzettend veel tutorials te vinden op inet.
je komt er vast wel uit
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 21:37:00
Quote Anchor link
@ erik

ik ben het helemaal met je eens.
Dat is ook de reden dat ik niet werk met cookies
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/05/2006 21:38:00
Quote Anchor link
Donhertog:
@ erik

ik ben het helemaal met je eens.
Dat is ook de reden dat ik niet werk met sessies


cookies bedoel je ??
edit: je verbeterde het al ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 21:39:00
Quote Anchor link
@ erik
ik heb het al veranderd
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 21:39:00
Quote Anchor link
oke k zal eens even zoeken en dan zie ik wel.. maar wat doe ik nou fout dat de gestolen auto niet in me db terecht komt??
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 21:41:00
Quote Anchor link
de user klopt niet .

word je cookie wel aangemaakt??
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 21:42:00
Quote Anchor link
INSERT INTO autos (id , user , merk , model , newprice) VALUES (2 , '' , Buick , Model 57 , 4650)

de user is leeg?
je id is niet autoincrement??
dat is er in ieder geval fout
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 22:01:00
Quote Anchor link
mijn id is wel auto_increment. K heb ff met sessies geprobeerd. Maar wat is er verkeerd aans deze query:

INSERT INTO autos (id , user , merk , model , newprice) VALUES (2 , 1 , Crossley , Kegresse Half Track Truck , 25492)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/05/2006 22:06:00
Quote Anchor link
ik ook nog even een reactie dan.

als "id" auto_increment is, hoef je hem niet in de query te vermelden.
je insert hem als id 2, die zal waarschijnlijk bestaan en misschien wel / niet worden overschreven. Het zal iig nooit automatisch id 3 worden.

je zou nog kunnen controleren of je geen letters in een INT veld wilt updaten. ( dat wil namelijk ook niet )

Verder zie ik eigenlijk geen probleem.
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 22:11:00
Quote Anchor link
@ erik

ik ging er ook vanuit dat zijn id autoincrement
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

03/05/2006 12:29:00
Quote Anchor link
maar er is ergens een functie die telt hoeveel rijen er in de tabel autos zitten, en die + 1 doet als nieuwe id moet worden...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/05/2006 12:39:00
Quote Anchor link
Er moeten nog slashes rond je niet numerieke waardes.

Stijn:
maar er is ergens een functie die telt hoeveel rijen er in de tabel autos zitten, en die + 1 doet als nieuwe id moet worden...


Dat is geen functie, dat is een stukje mysql, auto incredlement.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
- wes  -

- wes -

03/05/2006 12:49:00
Quote Anchor link
beter bekend als auto_increment
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

03/05/2006 13:05:00
Quote Anchor link
ik bedoel wel degelijk een functie:

$aantalrijen = mysql_num_rows($res);
$nieuwerij = $aantalrijen + '1';
 
- wes  -

- wes -

03/05/2006 13:10:00
Quote Anchor link
waarom?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/05/2006 13:14:00
Quote Anchor link
Dat is geen functie maar een stukje overbodigde losse code.
 
Stefan Visser

Stefan Visser

03/05/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Wtf....

die layout is echt lelijk :|
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/05/2006 13:30:00
Quote Anchor link
Stefan:
Wtf....

die layout is echt lelijk :|


En zulk soort kansloze reacties willen we dus niet hebben... Let erop in het vervolg.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.