TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

07/05/2006 09:39:00
Quote Anchor link
kan zijn dat jij het lelijk vind, wij vinden het goed zo.

maar ik zit met nog een probleem. in elke pagina is jailcheck.php geïncluded, hier ff de inhoud:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?

include("mysqlconn.php");

$sql = "SELECT id,jail FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
$query = mysql_query($sql);
$rij = mysql_fetch_object($query);

$id = htmlspecialchars($rij->id);
$jail = htmlspecialchars($rij->jail);

$tijd = date("H:i:s");

if($jail >= $tijd)
{

// commandos voor als je nog in de gevangenis zit.
header("location: injail.php");
}


if($jail <= $tijd)
{

// commandos voor als je uit de gevangenis mag.
}

?>


injail.php is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
include("top.php");

echo 'Je zit in de gevangenis.';
echo '<br>';
echo '<br>';
echo '<img src="../images/jail-sm.jpg" border="0" />';

include("bottom.php");

?>


als het nu 10:00 uur is en ik zet in me db op 10:07 en ik herlaad de pagina, dan duurt het 7 minuten voor de pagina geladen is (tot eindtijd) en pas daarna geeft hier injail.php weer. Dit zou direct moeten komen, en pas als je herlaad na de eindtijd (10.07 uur in dit geval) mag die pagina pas terug weg gaan. Wat doe ik mis??
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:48:26
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/05/2006 10:00:00
Quote Anchor link
if($jail >= $tijd)

moet natuurlijk

if($jail <= $tijd)

worden, en hetzelfde geld voor die eronder.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

08/05/2006 18:03:00
Quote Anchor link
Er word in de database gezet tijd + 3 minuten. Als het dus nu 10.00 uur is, wordt er in de database 10.03 uur gezet. Dit is het uur dat je uit de gevangenis mag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?

if($jail >= $tijd)
{

// commandos voor als je nog in de gevangenis zit.
header("location: injail.php");
}


?>


$jail >= $tijd
10.03 uur >= 10.00 uur
Je zit dus nog in de gevangenis

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($jail <= $tijd)
{

// commandos voor als je uit de gevangenis mag.
}
?>


Het is dus nu 10.04 geworden...

$jail <= $tijd
10.03 uur <= 10.04 uur
Je mag uit de gevangenis.

Juist?

Maar als je in de gevangenis zit, en je klikt op misdaad of eender wat, wordt je doorgestuurd naar injail.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
header("location: injail.php");
?>


Het laden van deze pagina duurt tot je uit de gevangenis komt.

Ik heb in de database al gezet dat ik 10 minuten in de gevangenis moet zitten en het blijft hetzelfde...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

08/05/2006 18:40:00
Quote Anchor link
is het niet makkelijker om gewoon time() te gebruiken in de database te plaatsen met 3 min extra? time()+120 en dan injail.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$time1
= time();
$time2 = $row->injail;
$buh = $time2 - $time1
echo ' u moe tnog '. $buh' sec inde gevangenis';
?>
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

08/05/2006 19:03:00
Quote Anchor link
hoe zorg ik er dan voor dat je ALTIJD deze pagina te zien krijgt als je in jail zit, dus ook als je op misdaad klikt of zow
 
Niels Beckers

Niels Beckers

08/05/2006 19:39:00
Quote Anchor link
gewoon controlere met
if($row->injail <= time()){ echo 'hij is er uit '; }
else{
'hij is inhet gevang';
}

en deze pagina include je gewoon?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

15/05/2006 20:40:00
Quote Anchor link
wat is er fout met dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
if(isset($_GET['buy']))
 {

  $sql = "INSERT INTO inventory (type , user , item , price ) VALUES ('$type' , '".$_SESSION['user_id']."' , '$item' , '$price')";
  mysql_query($sql);
  
  $sql2 = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
  $query2 = mysql_query($sql);
  $rij2 = mysql_fetch_object($query2);
  $coins = htmlspecialchars($rij2->coins);

  if($coins <= $price)
   {

    header("location: nietgenoeggeld.php");
   }


  $sql4 = "SELECT * FROM inventory WHERE user = '".$_SESSION['user_id']."' WHERE type = 2 ORDER BY id ASC";
  $query4 = mysql_query($sql4);
  $aantal = mysql_num_rows($query4);

  if($aantal >= 1)
   {

    header("location: aleenwapen.php");
   }


   $sql5 = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
   $query5 = mysql_query($sql);
   $rij5 = mysql_fetch_object($query2);
   $coins = htmlspecialchars($rij5->coins);
   $eindbedrag = $coins - $price;
   $sql3 = "UPDATE gebruikers SET coins = $eindbedrag WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
   mysql_query($sql3);
 }

?>


?? ik had 1'000'000 coins in me db staan, ik probeer iets te kopen (van 3000 coins) en men bedrag wordt gereset naar -3000, waarna hij de fout geeft 'je hebt niet genoeg geld'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Gerben G

Gerben G

18/05/2006 22:41:00
Quote Anchor link
het gaat fout op regel 8
je roept daar de verkeerde variable aan ($sql)
je moet daar een andere query gebruiken namelijk ($sql2)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/05/2006 23:04:00
Quote Anchor link
En dezelfde fout nog eens op regel 27 in het geposte stukje, daar moet het alleen $sql5 zijn.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

21/05/2006 14:16:00
Quote Anchor link
oke, heb dit even gefikst. Het probleem is er echter nog dat als je geld op zak hebt, en je gaat naar de shop, en je koopt voor 3000 coins, je bedrag wordt gereset naar $-3000, waardoor je dus al je geld kwijt bent...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.