TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:39:00
Quote Anchor link
Yo allemaal,

k ben bezig met het maken van een text-based MMORPG, je kan het bekijken op http://www.truecrime.be.tc.

Maar nu zit ik met volgend probleem:
in mijn steelauto.php krijg je 2 mogelijkheden:

-op een priveparking
-bij de supermarkt

De speler klikt op een van deze mogelijkheden, waarna hij te zien zal krijgen:

ofwel: Dat hij de auto heeft gestolen + merk + waarde

ofwel: Dat de poging mislukt is

De auto's zal ik opslaan in een mysql db, zoals in onderstaand voorbeeld:

id | merk | type | waarde | stolen
----------|-------------|-------------|-----------|--------
0001 | Bugaty | type 35 | 1000 $ | True
0002 | Bugaty | tank | 750 $ |

enz..

als je een auto probeert te stelen, en de poging is gelukt, dan moet hij een auto uit de db halen waar geen 'True' staat in de kolom 'stolen'.

Grtz,

PcFrEaKy
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:18:12
 
Boudewijn

Boudewijn

26/04/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Wanneer is de poging gelukt. Wordt dat door de computer gekozen?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:53:00
Quote Anchor link
dat zou moeten afhangen van je lvl dat je bent, ben je bv. lvl 1 dan gaat dat veel mislukken, en je lvl 30 dan zal dat minder snel mislukken...

je lvl staat in men database opgeslagen in de tabel members bij de kolom level.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Wat heb je al? Of wil je dat het gemaakt word voor je? Waarom lukt het je zelf niet?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:00:00
Quote Anchor link
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??
 
- wes  -

- wes -

26/04/2006 16:05:00
Quote Anchor link
je site is zo lek als een mandje btw, ik kan overal in en iedereen zn gegevens aanpassen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:06:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je ??
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Beetje jammer dat je het gejat hebt van OMERTA
(www.barafranca.nl)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:11:00
Quote Anchor link
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer wij, net maakte je het nog allen ;)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:13:00
Quote Anchor link
5 mensen :P
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:15:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer iemand anders, net maakte je het nog alleen ;)

Stijn:
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...


Maakt niet uit wie, het is gejat, en zoiezo, zijn ze hier zo blij met van die spelletjes ;)
Wat is nu het probleem, laat een stuk code zien waar het fout gaat.. dan kunnen we je misschien nog helpen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:18:00
Quote Anchor link
<table border=" width="100%" 0">
<table width="608" height="376">
<tr>
<td width="1" height="72">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <img border="0" src="images/logo.jpg" width="108" height="66"></td>
<td width="789" height="72">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include("banner/index.php"); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="1" height="265">
<ul>
<li><a href="uitloggen.php">Logout</a></li>
</ul>
</td>
<td width="795" height="265">

HIER KOMT DE STEEL EEN AUTO TEKST

</td>
</tr>
<tr>

hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Oke je hebt dus niets...
Ik wil je er op wijzen dat wij van phphulp.nl geen complete scripts voor je gaan maken...

Maar de basis zit hem in een random generatord die een random getal kiest...
Edit:
Wens je nog veel succes er mee. Met de achter liggende wiskunde...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Stijn:
[tabe]
hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt


Wat voegt dit voor waarde toe, ik neem aan dat een tabel niet je hele code is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:21:00
Quote Anchor link
Stijn:
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??


Okay.. je kunt niet PHPén, het is NIET jou website en ook NIET jou systeem? Waarom haal je dan de support niet bij waar dat systeem vandaan komt, of waarom vraagt de eigenaar het niet hier?

Maareh... met mt_rand kan je prima random getallen trekken.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:22:00
Quote Anchor link
ja ik snap niet hoe die random dinges er in moet... derest kan ik zelf wel doen...
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
@mark hij is de vragen steller... ;)
Zal je bericht even wijzigen voor de leesbaar heid...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Bekijk dan even deze site:

http://nl3.php.net/mt_rand
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:27:00
Quote Anchor link
kijk, er is 1 persoon die begonnen is met het maken van het spel, hij heeft uitgevonden, en toen kwam er iem. bij, toen kwam ik erbij en ondertussen nog 2 bijgekomen... dus @arjan: het is NIET mijn website en het is NIET mijn systeem...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:28:00
Quote Anchor link
Nee dat zoiezo niet.. want het is van omerta, zoals hierboven al verteld werd.. ;)
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.