tussen 2 waardes selecteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Orhan

Orhan

30/06/2008 14:03:00
Quote Anchor link
SELECT kolom FROM tabel WHERE kolom_b=5
Maar nu wil ik selecteren tussen 5 en 14 bijvoorbeeld? Hoe doe ik dat met deze select?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:41:22
 
Douwe

Douwe

30/06/2008 14:06:00
Quote Anchor link
Je wilt alle items met een kolom_b tussen de 5 en de 14 selecteren?
Volgens mij zo:
SELECT kolom FROM tabel WHERE kolom_b BETWEEN 5 AND 14
 
Orhan

Orhan

30/06/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Ja, dat is wat ik wil. Ik zal het proberen, staat dit ook ergens in de mysql documentatie?
 
- SanThe -

- SanThe -

30/06/2008 14:17:00
Quote Anchor link
Orhan schreef op 30.06.2008 14:09:
Ja, dat is wat ik wil. Ik zal het proberen, staat dit ook ergens in de mysql documentatie?

Vast wel, lijkt mij.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.