tutorial absolute beginners

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »
Clarice Starling

Clarice Starling

30/05/2010 18:22:48
Quote Anchor link
Ik heb ben een paar jaar geleden ooit eens met PHP begonnen en heb er toen een vrij uitgebreide tutorial bijgemaakt (zo'n 10 Mb docs en oefeningen)

Als jullie er wat mee zijn (en eventueel willen nalezen)...upload ik die graag..alleen weet ik niet meteen 'hoe'
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:03:15
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/05/2010 18:24:46
Quote Anchor link
Het is niet mogelijk om bestanden via phphulp te uploaden. Misschien dat je ze zelf ergens online kunt zetten zodat we er eens naar kunnen kijken?
 
Clarice Starling

Clarice Starling

30/05/2010 18:28:13
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/05/2010 19:18:35
Quote Anchor link
Ik heb er even naar gekeken en het is ieder geval erg uitgebreid en duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden. Helaas merk je wel dat de tutorial een aantal jaar geleden geschreven is, de code die in de voorbeelden gebruikt wordt is nogal verouderd.

Er zitten veel goede dingen in, maar jammer genoeg ook een paar minder goede. Zo zie ik overal variabelen tussen quotes staan, ontbreekt enige vorm van foutafhandeling en wordt PHP en HTML dwars door elkaar gebruikt. Het zijn niet de meest schone voorbeelden die je een echte beginner voor wilt schotelen. Bovendien is de tutorial erg toegespitst op het gebruik van (een oude versie van) Dreamweaver, een niet gratis editor die lang niet door iedereen gebruikt wordt.

Al met al denk ik dat de tutorial vandaag de dag niet veel meerwaarde meer heeft om aan echte beginners voor te leggen. De hoeveelheid 'foute' technieken die aangeleerd worden wegen vind ik niet op tegen de vele goede voorbeelden.
 
Clarice Starling

Clarice Starling

30/05/2010 20:41:46
Quote Anchor link
ok..sorry :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/05/2010 21:07:34
Quote Anchor link
Je hoeft je niet te verontschuldigen, het aanbod om informatie te delen wordt gewaardeerd. Ik hoop dat je mijn kritiek begrijpt?
 
Clarice Starling

Clarice Starling

31/05/2010 16:50:51
Quote Anchor link
Als ik je 'helemaal' begrijp....bezorg ik je een aangepaste versie ;-)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/05/2010 17:50:13
Quote Anchor link
Dat is natuurlijk aan jou. Ik gaf alleen aan dat ik de opzet van de tutorial erg duidelijk vind. De informatie is op dit moment echter nogal verouderd :-)

Vergelijk het bijvoorbeeld met deze PHP beginnershandleiding.
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

31/05/2010 20:18:36
Quote Anchor link
Beste Clarice,

Net zoals Blanche apprecieer ik zeer uw moeite om deze handleidingen te delen met alle bezoekers van PHPhulp.

Ongeacht of u verder nog aanpassingen wenst door te voeren in deze handleidingen, is de absolute beginner zeker geholpen doordat de basis wordt gelegd. Indien de gebruiker de absolute basis begrijpt, dan kan hij zelf op zoek naar de (ver)nieuw(d)e code.

Ongeacht de versie van de code, de basis werd gelegd.

Nogmaals bedankt voor deze geapprecieerde moeite.
 
Bram Boos

Bram Boos

31/05/2010 20:40:01
Quote Anchor link
Wauw!
Hier zitten zeker tientalle uren werk in! Ondanks dat sommige stukken verouderd zijn is het wel bruikbaar voor de èchte beginners.

Helemaal top dus!

Offtopic:
Eigenlijk krijg je zoiets nooit helemaal actueel, als je het weer bijgewerkt hebt is er weer een nieuwe versie van PHP, MySQL of een nieuwe versie van Windhoos waardoor je weer alles kan aanpassen...
Gewijzigd op 31/05/2010 20:40:24 door Bram Boos
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

31/05/2010 21:18:48
Quote Anchor link
Bram Boos op 31/05/2010 20:40:01:
...
Offtopic:
Eigenlijk krijg je zoiets nooit helemaal actueel, als je het weer bijgewerkt hebt is er weer een nieuwe versie van PHP, MySQL of een nieuwe versie van Windhoos waardoor je weer alles kan aanpassen...


Daar heb je volledig gelijk in Bram.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.