Twee gebruikers koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »
Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

07/10/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik moet voor een community gebruikers aan elkaar koppelen en sla dat in een MySQL database op.
Als gebruiker 1 gebruiker 2 wil uitnodigen, komt dat in zijn record onder de kolom CRUSH te staan. Als gebruiker twee dan vervolgens akkoord gaat met de uitnodiging, moet worden gecheckt of zijn crush nog geldt en dus of ze kunnen worden gekoppeld. Dit komt dan vervolgens in de kolom BUDDY te staan. Uiteraard moet dan de CRUSH cel worden geleegd.
Dit wil ik graag allemaal in een query uitvoeren, vooral het deel waarin de twee gebruikers elkaar koppelen.
Hoe moet ik deze if-statement opzetten? Kan iemand mij op gang helpen?

Edit:
Aan de hand van de user-id's kan je zien wie een crush heeft op de ander.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard Nijboer
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 14:19:38
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Dit is een opzet-idee.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$query
= mysql_query("SELECT crush FROM gebruikers WHERE id = 'hetidvandegebruiker' AND crush = 'hetidvandeanderegebruiker'");

if (mysql_num_rows($query)==0)
{

# geen crush
}
else
{
# wel een crush
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaron T
 
Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

07/10/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Kan ik niet binnen de MySQL query blijven en daar direct laten bepalen of er sprake is van een crush of een koppeling?
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 16:05:00
Quote Anchor link
Als meerdere gebruikers crush's kunnen hebben met ekaar moet je een aparte tabel maken.

Crushses
crush_id (auto_inc)
crush_van (int)
crush_voor (int)


Gerard Nijboer schreef op 07.10.2009 16:04:
Kan ik niet binnen de MySQL query blijven en daar direct laten bepalen of er sprake is van een crush of een koppeling?



met COUNT in de query
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaron T
 
Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

07/10/2009 16:08:00
Quote Anchor link
En zodra iemand dan gaat crushen kijk je of er door dezelfde persoon al eerder een crush op hem is uitgevoerd, wat betekent dat je gaat accepteren ipv crushen, in dat geval kan ik je vorige php voorbeeld blijven gebruiken. ik ga wel ff wat proberen, ben niet zo helder meer op het moment maar ik post wel als ik er niet uit kom.
Thanks!
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Haha, succes ermee!
 
Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

07/10/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Weet niet of het ook maar enige functionaliteit heeft, maar ik zal even posten hoe ik het heb gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?    //Buddy to get defined > YES
    if (isset($_GET['q'])) {
    ?>

<?    //Set crush to user id
    //Check if this person was crushing you first

    $iip_buddys_result = mysql_query("SELECT userid FROM ".$iip_mysql_pref."users WHERE crush='".$_SESSION['usr_userid']."' AND userid='".$_GET['q']."'") or die(mysql_error());
    $iip_mysql_queries ++;
    //User crushed > NO > set crush
    if (mysql_num_rows($iip_buddys_result) == 0) {
    $iip_buddys_result = mysql_query("UPDATE ".$iip_mysql_pref."users SET crush='".$_GET['q']."' WHERE userid='".$_SESSION['usr_userid']."' LIMIT 1;") or die(mysql_error());
    $iip_mysql_queries ++;
    ?>

    <h2>Uitnodiging verstuurd</h2>
    Uw uitnodiging is met succes verzonden, u ontvangt vanzelf melding wanneer hij geaccepteerd wordt.<br /><br />
    - <a href="#">Mijn uitnodigingen</a>
<?    //User crushed > YES > unset crush, set buddies
    } else {
    //Update own info
    $iip_buddys_result = mysql_query("UPDATE ".$iip_mysql_pref."users SET crush=NULL,buddy='".$_GET['q']."' WHERE userid='".$_SESSION['usr_userid']."' LIMIT 1;") or die(mysql_error());
    $iip_mysql_queries ++;
    //Update buddy info
    $iip_buddys_result = mysql_query("UPDATE ".$iip_mysql_pref."users SET crush=NULL,buddy='".$_SESSION['usr_userid']."' WHERE userid='".$_GET['q']."' LIMIT 1") or die(mysql_error());
    $iip_mysql_queries ++;
    ?>

    <h2>Uitnodiging geaccepteerd</h2>
    U heeft de uitnodiging met succes geaccepteerd. U bent nu gekoppeld aan een buddy.<br /><br />
    - <a href="?p=buddy">Buddypagina</a>
<?    } ?>[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard Nijboer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.