Twee jquery bestanden verstoren elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Jovank vank

jovank vank

29/09/2015 15:00:43
Quote Anchor link
Weet iemand wat ik moet doen als twee jquery bestanden elkaar verstoren?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:52:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/09/2015 15:16:44
Quote Anchor link
Het ligt eraan welke bestanden het zijn, en wat er verstoord raakt.
De enige goede oplossing is: Oplossen.

Maar zonder concrete code kunnen we er niks over zeggen.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

29/09/2015 15:20:47
Quote Anchor link
Misschien kan je eens kijken naar jQuery.noConflict(), Misschien dat dit je probleem oplost.

zie: https://api.jquery.com/jquery.noconflict/
 
Jovank vank

jovank vank

29/09/2015 18:08:57
Quote Anchor link
Maarten, dat is het!! Het werkt!
ik heb
<code>
script>jQuery.noConflict( true );</script>
</code>
achter het laatste script toegevoegd. En dat werkt uitstekend.
Bedankt.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/09/2015 19:39:20
Quote Anchor link
Fijn dat daarmee de directe problemen zijn verholpen, maar dat is eigenlijk symptoombestrijding, want het achterliggende probleem is daarmee nog niet opgelost...

In zekere zin schuif je het (oplossen van het) probleem hiermee alleen maar voor je uit.
 
Jovank vank

jovank vank

29/09/2015 20:16:38
Quote Anchor link
Ok maar hoe doe ik dat. het gaat om een lightbox .js bestand (lightbox-plus-jquery.min.js) en drie andere die ik gebruik om een dropdown menu te maken van een selectlijst. Wat er precies botst weet ik ook niet. Kan je daar uberhaupt achterkomen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/09/2015 20:18:20
Quote Anchor link
Sure.... daar is de Browser COnsole voor: Ctrl+Shift+J (of Firebug in Firefox).
 
Jovank vank

jovank vank

29/09/2015 20:39:59
Quote Anchor link
Lieve help. Ik ga daar eens goed voor zitten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.