Twitter aanpassing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

13/01/2011 16:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer goed mogelijk te uitleggen ivm mijn taalbegrips probleem (ben slechthorend)

Ik heb deze twitter script gebruikt uit deze pagina:
http://www.phphulp.nl/php/script/snippets/twitter-op-je-website-via-rss/1857/

Dat heeft mooi werkend: www.cooltennis.nl/twitter.php met stuk aanpassing heb ik dit eruit gehaald:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
      
// Format datetime to relative time
    function relativetime($sDate)
        {
            $timestamp    =    strtotime($sDate);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
switch(true)
                {
                    case ($timediff < 60):
                    return $timediff.' seconden geleden';
                    
                    case($timediff >= 60 && $timediff < 120):
                    return floor($timediff/60).' minuut geleden';
                    
                    case($timediff >= 120 && $timediff < 3600):
                    return floor($timediff/60).' minuten geleden';
                    
                    case($timediff >= 3600 && $timediff < 86400):
                    return floor($timediff/3600).' uur geleden';
                    
                    case($timediff >= 86400 && $timediff < 172800):
                    return floor($timediff/86400).' dag geleden';
                    
                    case($timediff >= 172800 && $timediff < 602800):
                    return floor($timediff/86400).' dagen geleden';
                    
                    case($timediff >= 602800 && $timediff < 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' week geleden';
                    
                    case($timediff >= 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' weken geleden';
                }
        }
    


gewijzigd naar:
// Format datetime to relative time
function relativetime($sDate)
{
$timestamp = strtotime($sDate);
$now = time();
$timediff = floor($now - $timestamp);


{


return date ('d-m-Y G:i', $timestamp);


}
}


Dat ik alleen datum/tijd lees en niet van bijvoorbeeld 2uur geleden enz.

Mijn volgende punt die ik nog niet voor elkaar kreeg waar Justin van de scripter persoon ook niet uit kwam.

Ik zet voorbeeld neer, want ik weet zelf ook niet hoe ik dit uitleg schrijf maar misschien zegt het voorbeeld al duidelijk welk richting ik bedoel:

Twitter zoals altijd:

Bed zoeken @ Thuis
tijd / datum
--
@piet Gaat het morgen afspraak door?
tijd / datum
--
@justin Dit is een voorbeeld twitter
tijd / datum
--
Morgen weer werken, vandaag vrije dag. @ Thuis
tijd / datum
--


Het bedoeling van mijn idee:
Bed zoeken @ Thuis
tijd / datum
--
Morgen weer werken, vandaag vrije dag. @ Thuis
tijd / datum
--

Als je het verlijkt, valt de nicknamen twitter, waar je opreageert, eruit.

Is dat mogelijk?

Er is dit stuk bij gekomen die niet werkte:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$str = strpos($tweet[1], '@');

// En dan in de while waar de berichten uitgeladen worden direct na de {

if($str === false) {
 // echo tweet
} else {
 // doe niks.
}


Wat ik nu heb staan in mijn twitter.php


ziet nu zo eruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
    
    // Format datetime to relative time
    function relativetime($sDate)
        {

            $timestamp    =    strtotime($sDate);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
            
                {

                    
                    
                    return date ('d-m-Y G:i', $timestamp);
                    
                    
                }
        }

    
    // Format text to links
    function formatlinks($text)
        {

            $text = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[\w]+[^ \"\n\r\t< ]*)#", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
            $text = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r< ]*)#", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
    
            $text = preg_replace("/#(\w+)/", "<a href=\"http://search.twitter.com/search?q=\\1\" target=\"_blank\">#\\1</a>", $text);
            return $text;
        }

    
    
    // Set parameters
    $userid        =    'cooltennis';
    $feed       =     'http://twitter.com/statuses/user_timeline.rss?screen_name='.$userid;
    $limit      =     10;
    $c          =     0;
    
    $ch         =    curl_init();
    $timeout     =     5;
    
    // CURL performance optimalisation
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $feed);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
    $feed         =     curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    
    $str = strpos($tweet[1], '@');

// En dan in de while waar de berichten uitgeladen worden direct na de {

if($str === false) {
 // echo tweet
} else {
 // doe niks.
}
    
    // Unload XML feed and display
    $twitter     =     new SimpleXMLElement($feed);
    foreach($twitter->channel->item as $entry)
        {

            $c++;
            $tweet    =    explode(':', $entry->title, 2);
            
            echo '    <div class="tweet">
                        <div class="content">
                            <a href="http://twitter.com/#!/'
.$tweet[0].'">'.$tweet[0].'</a> '.formatlinks($tweet[1]).'
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            '
.relativetime($entry->pubDate).'
                            </br><HR STYLE="width: 100%; height: 1px; color: #000000; background-color: #000000; border: solid #000000 0px;">
                        </div>
                    </div>
                    '
;
                
                    
            
            if($c == $limit) break;
        }

    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 07:35:55
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

15/01/2011 09:46:09
Quote Anchor link
Niemand een idee?
 

15/01/2011 10:46:31
Quote Anchor link
Wat wil je nu precies bereiken? Als ik jou voorbeeld zie is dat precies hetzelfde als wat je nu al hebt.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/01/2011 10:49:00
Quote Anchor link
Je moet die strpos controle in je foreach-lus doen. Je mag dan controleren op strpos($tweet[1], '@') === 0 of substr($tweet[1], 0, 1) == '@' omdat alleen tweets die beginnen met een nickname een at-reply zijn. Je kan immers ook wel iets over iemand zeggen, waarbij dus de nickname ergens in het midden van de tweet komt, maar dat zijn geen at-replies, en die wil je denk ik niet weglaten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.