Twitter aanpassing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

13/01/2011 16:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer goed mogelijk te uitleggen ivm mijn taalbegrips probleem (ben slechthorend)

Ik heb deze twitter script gebruikt uit deze pagina:
http://www.phphulp.nl/php/script/snippets/twitter-op-je-website-via-rss/1857/

Dat heeft mooi werkend: www.cooltennis.nl/twitter.php met stuk aanpassing heb ik dit eruit gehaald:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
      
// Format datetime to relative time
    function relativetime($sDate)
        {
            $timestamp    =    strtotime($sDate);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
switch(true)
                {
                    case ($timediff < 60):
                    return $timediff.' seconden geleden';
                    
                    case($timediff >= 60 && $timediff < 120):
                    return floor($timediff/60).' minuut geleden';
                    
                    case($timediff >= 120 && $timediff < 3600):
                    return floor($timediff/60).' minuten geleden';
                    
                    case($timediff >= 3600 && $timediff < 86400):
                    return floor($timediff/3600).' uur geleden';
                    
                    case($timediff >= 86400 && $timediff < 172800):
                    return floor($timediff/86400).' dag geleden';
                    
                    case($timediff >= 172800 && $timediff < 602800):
                    return floor($timediff/86400).' dagen geleden';
                    
                    case($timediff >= 602800 && $timediff < 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' week geleden';
                    
                    case($timediff >= 1209600):
                    return floor($timediff/602800).' weken geleden';
                }
        }
    


gewijzigd naar:
// Format datetime to relative time
function relativetime($sDate)
{
$timestamp = strtotime($sDate);
$now = time();
$timediff = floor($now - $timestamp);


{


return date ('d-m-Y G:i', $timestamp);


}
}


Dat ik alleen datum/tijd lees en niet van bijvoorbeeld 2uur geleden enz.

Mijn volgende punt die ik nog niet voor elkaar kreeg waar Justin van de scripter persoon ook niet uit kwam.

Ik zet voorbeeld neer, want ik weet zelf ook niet hoe ik dit uitleg schrijf maar misschien zegt het voorbeeld al duidelijk welk richting ik bedoel:

Twitter zoals altijd:

Bed zoeken @ Thuis
tijd / datum
--
@piet Gaat het morgen afspraak door?
tijd / datum
--
@justin Dit is een voorbeeld twitter
tijd / datum
--
Morgen weer werken, vandaag vrije dag. @ Thuis
tijd / datum
--


Het bedoeling van mijn idee:
Bed zoeken @ Thuis
tijd / datum
--
Morgen weer werken, vandaag vrije dag. @ Thuis
tijd / datum
--

Als je het verlijkt, valt de nicknamen twitter, waar je opreageert, eruit.

Is dat mogelijk?

Er is dit stuk bij gekomen die niet werkte:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$str = strpos($tweet[1], '@');

// En dan in de while waar de berichten uitgeladen worden direct na de {

if($str === false) {
 // echo tweet
} else {
 // doe niks.
}


Wat ik nu heb staan in mijn twitter.php


ziet nu zo eruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
    
    // Format datetime to relative time
    function relativetime($sDate)
        {

            $timestamp    =    strtotime($sDate);
            $now        =    time();
            $timediff    =    floor($now - $timestamp);
            
            
                {

                    
                    
                    return date ('d-m-Y G:i', $timestamp);
                    
                    
                }
        }

    
    // Format text to links
    function formatlinks($text)
        {

            $text = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[\w]+[^ \"\n\r\t< ]*)#", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
            $text = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r< ]*)#", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);
    
            $text = preg_replace("/#(\w+)/", "<a href=\"http://search.twitter.com/search?q=\\1\" target=\"_blank\">#\\1</a>", $text);
            return $text;
        }

    
    
    // Set parameters
    $userid        =    'cooltennis';
    $feed       =     'http://twitter.com/statuses/user_timeline.rss?screen_name='.$userid;
    $limit      =     10;
    $c          =     0;
    
    $ch         =    curl_init();
    $timeout     =     5;
    
    // CURL performance optimalisation
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $feed);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
    $feed         =     curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    
    $str = strpos($tweet[1], '@');

// En dan in de while waar de berichten uitgeladen worden direct na de {

if($str === false) {
 // echo tweet
} else {
 // doe niks.
}
    
    // Unload XML feed and display
    $twitter     =     new SimpleXMLElement($feed);
    foreach($twitter->channel->item as $entry)
        {

            $c++;
            $tweet    =    explode(':', $entry->title, 2);
            
            echo '    <div class="tweet">
                        <div class="content">
                            <a href="http://twitter.com/#!/'
.$tweet[0].'">'.$tweet[0].'</a> '.formatlinks($tweet[1]).'
                        </div>
                        <div class="bottom">
                            '
.relativetime($entry->pubDate).'
                            </br><HR STYLE="width: 100%; height: 1px; color: #000000; background-color: #000000; border: solid #000000 0px;">
                        </div>
                    </div>
                    '
;
                
                    
            
            if($c == $limit) break;
        }

    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:37:56
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

15/01/2011 09:46:09
Quote Anchor link
Niemand een idee?
 

15/01/2011 10:46:31
Quote Anchor link
Wat wil je nu precies bereiken? Als ik jou voorbeeld zie is dat precies hetzelfde als wat je nu al hebt.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/01/2011 10:49:00
Quote Anchor link
Je moet die strpos controle in je foreach-lus doen. Je mag dan controleren op strpos($tweet[1], '@') === 0 of substr($tweet[1], 0, 1) == '@' omdat alleen tweets die beginnen met een nickname een at-reply zijn. Je kan immers ook wel iets over iemand zeggen, waarbij dus de nickname ergens in het midden van de tweet komt, maar dat zijn geen at-replies, en die wil je denk ik niet weglaten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.