Twitter probleem script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kristof Debleu

Kristof Debleu

11/04/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Opgelost ...

Mag verwijderd worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof Debleu
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:37:12
 
Flip --

Flip --

11/04/2009 17:59:00
Quote Anchor link
RewriteRule twitter_sig.gif twitter_sig.php
header("Content-type: image/png");

en het plaatje is een png ? o_O

laat eens de code zien die die pagina maakt waar al die tekens op staan
 
Jelmer -

Jelmer -

11/04/2009 18:33:00
Quote Anchor link
Volgens mij gebruik je include() om je plaatje in de pagina te krijgen. Het gaat om een plaatje, dus gewoon een HTML <img> tag lijkt mij een beter idee.

Daarnaast lijkt er iets fout te gaan met de headers in twitter_sig.php, want als je het direct aanroept krijg je inderdaad tekst te zien. Sla je dat bestand echter op, en zet je er .png achter, dan is het een kloppend plaatje. Het plaatje wordt dus wel goed gemaakt.
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

11/04/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Ok, het werkt, ik had inderdaad het bestand door middel van een include(), het moest via de img src gaan ....

Maar hij maakt wel geen automatische gif aan ...
Heb al geprobeerd de header("Content-type: image/png"); te veranderen in een .gif, maar geen resultaat ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.