Twitter Tweets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

20/11/2018 13:48:25
Quote Anchor link
Beste leden van PHP-Hulp,

Graag zou ik in plaats van een klikkende link op de website een image verkrijgen.

Dit is het script:

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
Gewijzigd op 20/11/2018 13:54:44 door
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:18:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:16:08
Quote Anchor link
Dat kan, maar wat als de link geen afbeelding is?
 

20/11/2018 14:22:22
Quote Anchor link
Een tweet bestaat altijd uit tekst en/of een afbeelding. Dat is de link dus tekst van een tweet.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:33:14 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:33:23
Quote Anchor link
Als ik een link in een tweet plaats kan dat ook een site zijn.

Zie hier je reg-ex die dat nu doet.
 

20/11/2018 14:43:11
Quote Anchor link
Oke, ja dat het een site kan zijn is dan ook mogelijk.

Ik heb geen idee hoe ik reg-ex het beste kan gebruiken.

De bedoeling is dat ik een kopie krijg van de twitter tweet.
Nu is dat alleen nog in tekst en nog geen afbeelding.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:44:17 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:08:01
Quote Anchor link
Kan je de tweet niet uitlezen via oEmbed of de API? Volgens mij herkent Twitter zelf ook al afbeeldingen in de API.
Gewijzigd op 20/11/2018 15:11:45 door - Ariën -
 

20/11/2018 15:12:00
Quote Anchor link
Ik lees de tweet uit door middel van een API.

Dit is het script wat ik daarvoor gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php        
// keys from your app
$oauth_access_token = "";
$oauth_access_token_secret = "";
$consumer_key = "";
$consumer_secret = "";
Gewijzigd op 20/11/2018 16:51:42 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:17:01
Quote Anchor link
Is dat dan niet $media_url waar de foto in staat.

PS: wat is het nut van lege strings koppelen aan je variabele op lijn 148 ;-) ?
 

20/11/2018 15:19:29
Quote Anchor link
Ja, dat is de $media_url, maar ik weet niet hoe ik deze kan koppelen aan een $tweet_text
vandaar dat er in regel 148 lege strings staan:p.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:20:40
Quote Anchor link
Die lege strings zijn echt onnodig, een staan er los van.
Echo die genoemde variabele eens?
 

20/11/2018 15:22:10
Quote Anchor link
Oke, ja ik echo de variabele $media_url, maar dan verandert er niks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:26:01
Quote Anchor link
var_dump() adres even gebruiken. Zit er eigenlijk wel media in die tweet?
 

20/11/2018 15:26:15
Quote Anchor link
Ik heb nu alleen een foto geupload op Twitter, maar dan geeft hij dit weer op mijn website: https://t.co/lc6U1LCVc0
Dus de link en niet de afbeelding zelf.

Dit is het resultaat op mijn website:

Tuesday 20th of November 2018 03:25:01 PM
https://t.co/lc6U1LCVc0
Gewijzigd op 20/11/2018 15:27:03 door
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:39:53
Quote Anchor link
Tsja, als je de afbeelding wil weergeven zul je een img tag moeten gebruiken en geen a tag. Logisch genoeg, zou ik denken. Maar dan zul je onderscheid moeten gaan maken tussen links en afbeeldingen.
 

20/11/2018 15:43:03
Quote Anchor link
Oke, dankjewel voor je info. Ja, daarom vroeg ik ook in het begin om clickable links te veranderen in een afbeelding.

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:48:53
Quote Anchor link
Je ziet het deel <a href="$1" etc in de code, toch? Maak daar een <img src="$1"> van, eventueel met een title en/of alt, en je bent klaar.

Wordt leuk als je wel een keer gewoon een link hebt in een tweet, dan wordt dat goed verpest.
 

20/11/2018 15:57:37
Quote Anchor link
Geprobeerd, maar dan komt de afbeelding nog niet op de website.

De link is ook niet rechtstreeks de link van de afbeelding wat ik gepost heb.
Daarom doet de afbeelding het waarschijnlijk niet.

Volgens mij kan je alleen de link van de tweet krijgen.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:14:46 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 16:35:24
Quote Anchor link
Dan zul je via cURL eerst moeten kijken of iets een afbeelding is
 

20/11/2018 16:53:13
Quote Anchor link
https://developer.twitter.com/en/docs/tweets/data-dictionary/overview/tweet-object

Entities which have been parsed out of the text of the Tweet. Additionally see Entities in Twitter Objects.

Example:

"entities":
{
"hashtags":[],
"urls":[],
"user_mentions":[],
"media":[],
"symbols":[]
"polls":[]
}

Dan heb ik de data nodig van media volgens mij.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:54:22 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 18:13:41
Quote Anchor link
Als iemand een link naar een afbeelding plaatst in een tweet blijft het een link (wel verkort via t.co). Als iemand een afbeelding aan zijn tweet hangt door middel van uploaden, dan is deze zichtbaar als afbeelding.

Dus waar gaat het nu om? En hoe vaak plaatst iemand een link naar een afbeelding in een tweet in plaats van een afbeelding uploaden met een tweet?

Dus wat wil je nu precies bereiken?
 

20/11/2018 18:51:21
Quote Anchor link
Dan weet ik dat. De bedoeling is dat ik de afbeeldingen van Twitter op mijn website krijg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.