.txt database quotes uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Zelf Weten

Zelf Weten

30/03/2008 22:55:00
Quote Anchor link
Miky schreef op 30.03.2008 22:54:
kan met strtolower().


Allright? Hoe moet ik die er dan tussen zetten?

Ik kom er nooit zo goed uit bij php.net, ik snap die uitleg niet helemaal. Snap PHP wel redelijk/goed, maar die uitleg daar niet echt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:11:12
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

30/03/2008 22:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$all_quotes
= file("leden.txt");
foreach($all_quotes as $quote)
{

    $quote_arr = explode("|",$quote);
        echo strtolower($quote_arr[10] . ' ' . $quote_arr[12] . ' ' . $quote_arr[11] . '<br>');
}

?>
 
Zelf Weten

Zelf Weten

30/03/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Het is me gelukt hoor!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        $print = $quote_arr[0] . '' . $quote_arr[2] . '' . $quote_arr[1] . '<br>';
        $print = strtolower($print);
        echo $print;


Sorry. Maar meestal kom ik er gewoon echt niet uit met php.net!
 
Zelf Weten

Zelf Weten

30/03/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Miky schreef op 30.03.2008 22:58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$all_quotes
= file("leden.txt");
foreach($all_quotes as $quote)
{

    $quote_arr = explode("|",$quote);
        echo strtolower($quote_arr[10] . ' ' . $quote_arr[12] . ' ' . $quote_arr[11] . '<br>');
}

?>


Ik zie je post nu pas. Nog veel netter! Gaaf! ^_^
 
Zelf Weten

Zelf Weten

30/03/2008 23:47:00
Quote Anchor link
Grrr... ik heb nu eindelijk alle leden erinstaan EN de nicknames zijn klein, echter hebben ze allemaal dezelfde ID gekregen :-|

Nou heb ik 137 leden zojuist ingevoerd maar hebben ze allemaal de volgende ID nummer:

1206898856.

Nu wil ik het getal 1206898856, 137 keer onder elkaar printen en steeds +1 erbij. Dus iets zoals hieronder, maar dan maximaal 137 keer. Ik ben het een keer in een tut tegen gekomen maar weet niet meer welke functie ik nodig heb... :-(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$Getal
= 1206898856;
$Getal = $Getal + 1;
echo $Getal++;
?>


EDIT
Iets met een lus, maar welke?

EDIT 2
Eindelijk... ik heb 'm!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
for($i = 1206898856; $i <= 1206898992; $i++)
{

    echo $i . "<br>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.