ubb + hightlighting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

13/12/2006 16:08:00
Quote Anchor link
ik heb een mooie ubb + highlighting parser en ipv dat ik een encoder heb en een decoder roep ik hem pas aan als ik de messages laat zien!

Maar er is 1 probleem, als hij in de db wordt gezet worden er slashes toegevoegd, en die krijg ik NIET weg, zelf niet met stripslashes

Weet iemand hier een oplossing voor?

MVG,

Marcel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:03:36
 
Jeroen

Jeroen

13/12/2006 16:11:00
Quote Anchor link
$string = str_replace('/','',$string);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

13/12/2006 16:16:00
Quote Anchor link
werkt niet, ik krijg \ slashes! maar als je typed str_replace('\', '', $string); krijg je een probleem! en dat zou ook betekenen dat er helemaal geen slashes meer in voor mogen komen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.