ubb parser fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 10:00:00
Quote Anchor link
hallo,

ik had een vraagie

ik werk net als vele onder ons met een ubbparser

nu zit ik met een probleempje

als mensen bijv in mijn gastenboek of forum iets invullen met iets van

dj's dan zet ie een \ achter de ' zo dus dj\'s terwijl hij dat niet moet doen

de text wat word opgeslagen word zo gedaan:mysql_real_escape_string($Toelichting)

wat is hier de oplossing voor?



en hoe kan ik zorgen dat mensen enters gebruiken dat ik bijv om de 10 woorden een enter wil hebben in de zin? is daar ook een oplossing voor?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
$Toelichting
= htmlspecialchars($Toelichting);
$Toelichting = nl2br($Toelichting);
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);  
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[li\](.*?)\[\/li\]/si","<li>\\1</li>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.*?)\[\/b\]/si","<b>\\1</b>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.*?)\[\/i\]/si","<i>\\1</i>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.*?)\[\/u\]/si","<u>\\1</u>",$Toelichting);

$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote1(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);

$Toelichting = eregi_replace("\\[email\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[email=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]www.([^\\[]*)\\[/url\\]", "<a class=\"a\" href=\"http://www.\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[urll=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/urll\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[flash=([^\\[]*)\\,([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/flash\\]","<embed PLUGINSPAGE=http://www.apple.com/quicktime/download/ SRC=\\3 VOLUME=100 HEIGHT=300 WIDTH=400></embed>",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[move](.*?)\[\/move\]/si","<marquee behavior=alternate width='90%'>\\1</marquee>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<strong>\1</strong>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<em>\1</em>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[center\](.+?)\[\/center\]/is",'<center>\1</center>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[table\](.+?)\[\/table\]/is",'<table>\1</table>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[td\](.+?)\[\/td\]/is",'<td>\1</td>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[tr\](.+?)\[\/tr\]/is",'<tr>\1</tr>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[br\](.+?)\[\/br\]/is",'<br>\1</br>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[s\](.+?)\[\/s\]/is",'<s>\1</s>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[color=(\#[0-9A-F]{6}|[a-z\-]+)\](.*?)\[/color\]#si", "<font color=\"\\1\">\\2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[font=(.*)\](.*)\[\/font\]/", "<font face=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[size=(.*)\](.*)\[\/size\]/", "<font size=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=#00FF00, strength=2)'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=#808080, direction=5, strength=4)' border='0'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow=(.*)\\](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=\\1, strength=2)'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow=(.*)\\](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=\\1, direction=5, stregth=2)' border='0'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace("/\[img\](.*?)\[\/img\]/si", "<img src=\"\\1\" border=\"0\" HEIGHT=\"300\" WIDTH=\"350\">",$Toelichting);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:49:48
 
Jelmer -

Jelmer -

14/01/2009 10:09:00
Quote Anchor link
Klinkt als een gevalletje "Magic Quotes". Je kan controleren of die aan staat met get_magic_quotes_gpc en op PHP.net is te vinden hoe je er vanaf komt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:41:00
Quote Anchor link
hmm als ik dit doe via .htaccess

magic_quotes_runtime=off
magic_quotes_gpc=off
magic_quotes_sybase=off

dan krijg ik een deze fout

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

hoe kan ik dit oplossen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 13:47:00
Quote Anchor link
In een .htaccess is het de volgende regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:56:00
Quote Anchor link
en dan heb ik nog 1 vraag

wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??

thnx


edit: bedankt Blanche dit probleem is verholpen met dj's toppie bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:01:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 13:56:
wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??
wordwrap()
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:06:00
Quote Anchor link
ok ik neem aan dat het dan zo word:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$Toelichting
= wordwrap($_POST['bericht'],20, "<br />\n"); //de input
require("include/ubbc2.php"); //de parser
mysql_real_escape_string($Toelichting); //opslaan met
?>


dan word bij de 20e letter een enter gezet?


edit:alleen nu werkt me ubb paster niet meer hij doet nu wel de testen goed maar al me smiles zijn weg

Screenshot
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:14:00
Quote Anchor link
Gebruik wordwrap() nadat je je ubb code omgezet hebt?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:20:00
Quote Anchor link
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al

dus alle dingen worden al geadd in database

het tonen daar word geen parser bij gebruikt alleen tijdens het opslaan naar database

of is dit niet goed?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:31:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 14:20:
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al
Dan ga je daar al de fout in. Je slaat de teksten met ubb en al op in de database en pas als je e.e.a. weer wilt gaan geven op het scherm ga je je ubb parser er overheen halen.

Want wat nu als je de gebruiker nog de mogelijkheid wilt geven om teksten te wijzigen en je ze dus weer in een textarea moet zetten. Ga je dan de omgezette teksten weer door een omgekeerde parser heen halen zodat de ubb code er weer in komt te staan? Lijkt me niet...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:21:00
Quote Anchor link
ok dus het beste is dus om allen de tags opteslaan zonder parser er over
en pas bij het tonen op de website de paser er over heen gooien

en dan? moet ik dan eerst die wordwrap() er overheen gooien of eerst de parser en dan pas de wordwrap() ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Inderdaad, de data wil je zo puur mogelijk in je database hebben. Dan kun je er daarna zoveel mee doen als je wilt...

Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken, zou het niet uit moeten maken wanneer je die gebruikt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:29:00
Quote Anchor link
ok dus bij het tonen kan ik gewoon de parser er over heen gooien en daarna die wordwrap()

ok ga ik dat ff verbouwen thnx Blanche voor je goeie uitleg!



Blanche schreef op 14.01.2009 15:25:
Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken


en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?

greetz madhouse
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Quote:
en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?
Dat is standaard als ik me niet vergis. Maar kijk even in de php.net handleiding om het zeker te weten...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:42:00
Quote Anchor link
maar als ik nu dit gebruik

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "<br />\n");

dan zie ik op de website die <br /> er bij staan.. hoe haal je dat weer weg dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Dat komt waarschijnlijk door je htmlentities, die moet je toepassen voordat je wordwrap op die manier toepast...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
$Toelichting = str_replace("[br]", "<br>", $Toelichting); //ubbparser

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "[br]"); //het tonen op de website

heb het nu zo en het werkt bedankt Blanche
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.