ubb parser fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 10:00:00
Quote Anchor link
hallo,

ik had een vraagie

ik werk net als vele onder ons met een ubbparser

nu zit ik met een probleempje

als mensen bijv in mijn gastenboek of forum iets invullen met iets van

dj's dan zet ie een \ achter de ' zo dus dj\'s terwijl hij dat niet moet doen

de text wat word opgeslagen word zo gedaan:mysql_real_escape_string($Toelichting)

wat is hier de oplossing voor?



en hoe kan ik zorgen dat mensen enters gebruiken dat ik bijv om de 10 woorden een enter wil hebben in de zin? is daar ook een oplossing voor?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
$Toelichting
= htmlspecialchars($Toelichting);
$Toelichting = nl2br($Toelichting);
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);  
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[li\](.*?)\[\/li\]/si","<li>\\1</li>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.*?)\[\/b\]/si","<b>\\1</b>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.*?)\[\/i\]/si","<i>\\1</i>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.*?)\[\/u\]/si","<u>\\1</u>",$Toelichting);

$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote1(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);

$Toelichting = eregi_replace("\\[email\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[email=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]www.([^\\[]*)\\[/url\\]", "<a class=\"a\" href=\"http://www.\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[urll=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/urll\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[flash=([^\\[]*)\\,([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/flash\\]","<embed PLUGINSPAGE=http://www.apple.com/quicktime/download/ SRC=\\3 VOLUME=100 HEIGHT=300 WIDTH=400></embed>",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[move](.*?)\[\/move\]/si","<marquee behavior=alternate width='90%'>\\1</marquee>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<strong>\1</strong>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<em>\1</em>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[center\](.+?)\[\/center\]/is",'<center>\1</center>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[table\](.+?)\[\/table\]/is",'<table>\1</table>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[td\](.+?)\[\/td\]/is",'<td>\1</td>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[tr\](.+?)\[\/tr\]/is",'<tr>\1</tr>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[br\](.+?)\[\/br\]/is",'<br>\1</br>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[s\](.+?)\[\/s\]/is",'<s>\1</s>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[color=(\#[0-9A-F]{6}|[a-z\-]+)\](.*?)\[/color\]#si", "<font color=\"\\1\">\\2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[font=(.*)\](.*)\[\/font\]/", "<font face=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[size=(.*)\](.*)\[\/size\]/", "<font size=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=#00FF00, strength=2)'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=#808080, direction=5, strength=4)' border='0'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow=(.*)\\](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=\\1, strength=2)'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow=(.*)\\](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=\\1, direction=5, stregth=2)' border='0'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace("/\[img\](.*?)\[\/img\]/si", "<img src=\"\\1\" border=\"0\" HEIGHT=\"300\" WIDTH=\"350\">",$Toelichting);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:37:09
 
Jelmer -

Jelmer -

14/01/2009 10:09:00
Quote Anchor link
Klinkt als een gevalletje "Magic Quotes". Je kan controleren of die aan staat met get_magic_quotes_gpc en op PHP.net is te vinden hoe je er vanaf komt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:41:00
Quote Anchor link
hmm als ik dit doe via .htaccess

magic_quotes_runtime=off
magic_quotes_gpc=off
magic_quotes_sybase=off

dan krijg ik een deze fout

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

hoe kan ik dit oplossen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 13:47:00
Quote Anchor link
In een .htaccess is het de volgende regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:56:00
Quote Anchor link
en dan heb ik nog 1 vraag

wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??

thnx


edit: bedankt Blanche dit probleem is verholpen met dj's toppie bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:01:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 13:56:
wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??
wordwrap()
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:06:00
Quote Anchor link
ok ik neem aan dat het dan zo word:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$Toelichting
= wordwrap($_POST['bericht'],20, "<br />\n"); //de input
require("include/ubbc2.php"); //de parser
mysql_real_escape_string($Toelichting); //opslaan met
?>


dan word bij de 20e letter een enter gezet?


edit:alleen nu werkt me ubb paster niet meer hij doet nu wel de testen goed maar al me smiles zijn weg

Screenshot
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:14:00
Quote Anchor link
Gebruik wordwrap() nadat je je ubb code omgezet hebt?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:20:00
Quote Anchor link
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al

dus alle dingen worden al geadd in database

het tonen daar word geen parser bij gebruikt alleen tijdens het opslaan naar database

of is dit niet goed?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:31:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 14:20:
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al
Dan ga je daar al de fout in. Je slaat de teksten met ubb en al op in de database en pas als je e.e.a. weer wilt gaan geven op het scherm ga je je ubb parser er overheen halen.

Want wat nu als je de gebruiker nog de mogelijkheid wilt geven om teksten te wijzigen en je ze dus weer in een textarea moet zetten. Ga je dan de omgezette teksten weer door een omgekeerde parser heen halen zodat de ubb code er weer in komt te staan? Lijkt me niet...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:21:00
Quote Anchor link
ok dus het beste is dus om allen de tags opteslaan zonder parser er over
en pas bij het tonen op de website de paser er over heen gooien

en dan? moet ik dan eerst die wordwrap() er overheen gooien of eerst de parser en dan pas de wordwrap() ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Inderdaad, de data wil je zo puur mogelijk in je database hebben. Dan kun je er daarna zoveel mee doen als je wilt...

Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken, zou het niet uit moeten maken wanneer je die gebruikt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:29:00
Quote Anchor link
ok dus bij het tonen kan ik gewoon de parser er over heen gooien en daarna die wordwrap()

ok ga ik dat ff verbouwen thnx Blanche voor je goeie uitleg!



Blanche schreef op 14.01.2009 15:25:
Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken


en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?

greetz madhouse
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Quote:
en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?
Dat is standaard als ik me niet vergis. Maar kijk even in de php.net handleiding om het zeker te weten...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:42:00
Quote Anchor link
maar als ik nu dit gebruik

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "<br />\n");

dan zie ik op de website die <br /> er bij staan.. hoe haal je dat weer weg dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Dat komt waarschijnlijk door je htmlentities, die moet je toepassen voordat je wordwrap op die manier toepast...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
$Toelichting = str_replace("[br]", "<br>", $Toelichting); //ubbparser

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "[br]"); //het tonen op de website

heb het nu zo en het werkt bedankt Blanche
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.