ubb parser fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 10:00:00
Quote Anchor link
hallo,

ik had een vraagie

ik werk net als vele onder ons met een ubbparser

nu zit ik met een probleempje

als mensen bijv in mijn gastenboek of forum iets invullen met iets van

dj's dan zet ie een \ achter de ' zo dus dj\'s terwijl hij dat niet moet doen

de text wat word opgeslagen word zo gedaan:mysql_real_escape_string($Toelichting)

wat is hier de oplossing voor?



en hoe kan ik zorgen dat mensen enters gebruiken dat ik bijv om de 10 woorden een enter wil hebben in de zin? is daar ook een oplossing voor?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
$Toelichting
= htmlspecialchars($Toelichting);
$Toelichting = nl2br($Toelichting);
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);  
$Toelichting = str_replace("[br]", "\n", $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[li\](.*?)\[\/li\]/si","<li>\\1</li>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.*?)\[\/b\]/si","<b>\\1</b>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.*?)\[\/i\]/si","<i>\\1</i>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.*?)\[\/u\]/si","<u>\\1</u>",$Toelichting);

$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote1(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);

$Toelichting = eregi_replace("\\[email\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[email=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/email\\]","<a class=a href=\"mailto:\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]www.([^\\[]*)\\[/url\\]", "<a class=\"a\" href=\"http://www.\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[urll=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/urll\\]","<a class=\"a\" href=\"\\1\">\\2</a>",$Toelichting);
$Toelichting = eregi_replace("\\[flash=([^\\[]*)\\,([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/flash\\]","<embed PLUGINSPAGE=http://www.apple.com/quicktime/download/ SRC=\\3 VOLUME=100 HEIGHT=300 WIDTH=400></embed>",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp\]([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z]+?://){1}([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[ftp=([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+\(\)]+)\](.*?)\[/ftp\]#", "<a href=\"ftp://\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[move](.*?)\[\/move\]/si","<marquee behavior=alternate width='90%'>\\1</marquee>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<strong>\1</strong>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<em>\1</em>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[center\](.+?)\[\/center\]/is",'<center>\1</center>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[table\](.+?)\[\/table\]/is",'<table>\1</table>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[td\](.+?)\[\/td\]/is",'<td>\1</td>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace("/\[tr\](.+?)\[\/tr\]/is",'<tr>\1</tr>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[br\](.+?)\[\/br\]/is",'<br>\1</br>', $Toelichting);

$Toelichting = preg_replace("/\[s\](.+?)\[\/s\]/is",'<s>\1</s>', $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("#\[color=(\#[0-9A-F]{6}|[a-z\-]+)\](.*?)\[/color\]#si", "<font color=\"\\1\">\\2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[font=(.*)\](.*)\[\/font\]/", "<font face=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[size=(.*)\](.*)\[\/size\]/", "<font size=\"$1\">$2</font>", $Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=#00FF00, strength=2)'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=#808080, direction=5, strength=4)' border='0'><tr><td>\\1</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[glow=(.*)\\](.*)\[\/glow\]/","<table border='0' style='FILTER: glow(color=\\1, strength=2)'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace ("/\[shadow=(.*)\\](.*)\[\/shadow\]/", "<table style='FILTER: shadow(color=\\1, direction=5, stregth=2)' border='0'><tr><td>\\2</td></tr></table>",$Toelichting);
$Toelichting = preg_replace('_\[quote=(.*?)](.*?)\[/quote]_ise', "quote(' \\2 ','1',' \\1 ')",$Toelichting);


$Toelichting = preg_replace("/\[img\](.*?)\[\/img\]/si", "<img src=\"\\1\" border=\"0\" HEIGHT=\"300\" WIDTH=\"350\">",$Toelichting);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:02:31
 
Jelmer -

Jelmer -

14/01/2009 10:09:00
Quote Anchor link
Klinkt als een gevalletje "Magic Quotes". Je kan controleren of die aan staat met get_magic_quotes_gpc en op PHP.net is te vinden hoe je er vanaf komt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:41:00
Quote Anchor link
hmm als ik dit doe via .htaccess

magic_quotes_runtime=off
magic_quotes_gpc=off
magic_quotes_sybase=off

dan krijg ik een deze fout

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

hoe kan ik dit oplossen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 13:47:00
Quote Anchor link
In een .htaccess is het de volgende regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 13:56:00
Quote Anchor link
en dan heb ik nog 1 vraag

wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??

thnx


edit: bedankt Blanche dit probleem is verholpen met dj's toppie bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:01:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 13:56:
wat is de beste manier om gastenboek berichten te laten tonen
omdat hier mensen vaak een hele lange zin maken en dan trekt ie je pagina uiteen is hierook een oplossing voor??
wordwrap()
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:06:00
Quote Anchor link
ok ik neem aan dat het dan zo word:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$Toelichting
= wordwrap($_POST['bericht'],20, "<br />\n"); //de input
require("include/ubbc2.php"); //de parser
mysql_real_escape_string($Toelichting); //opslaan met
?>


dan word bij de 20e letter een enter gezet?


edit:alleen nu werkt me ubb paster niet meer hij doet nu wel de testen goed maar al me smiles zijn weg

Screenshot
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:14:00
Quote Anchor link
Gebruik wordwrap() nadat je je ubb code omgezet hebt?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 14:20:00
Quote Anchor link
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al

dus alle dingen worden al geadd in database

het tonen daar word geen parser bij gebruikt alleen tijdens het opslaan naar database

of is dit niet goed?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 14:31:00
Quote Anchor link
MaDHouSe schreef op 14.01.2009 14:20:
nou voor dat ik de text opsla zeg maar dan pars ik de texten al
Dan ga je daar al de fout in. Je slaat de teksten met ubb en al op in de database en pas als je e.e.a. weer wilt gaan geven op het scherm ga je je ubb parser er overheen halen.

Want wat nu als je de gebruiker nog de mogelijkheid wilt geven om teksten te wijzigen en je ze dus weer in een textarea moet zetten. Ga je dan de omgezette teksten weer door een omgekeerde parser heen halen zodat de ubb code er weer in komt te staan? Lijkt me niet...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:21:00
Quote Anchor link
ok dus het beste is dus om allen de tags opteslaan zonder parser er over
en pas bij het tonen op de website de paser er over heen gooien

en dan? moet ik dan eerst die wordwrap() er overheen gooien of eerst de parser en dan pas de wordwrap() ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Inderdaad, de data wil je zo puur mogelijk in je database hebben. Dan kun je er daarna zoveel mee doen als je wilt...

Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken, zou het niet uit moeten maken wanneer je die gebruikt.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:29:00
Quote Anchor link
ok dus bij het tonen kan ik gewoon de parser er over heen gooien en daarna die wordwrap()

ok ga ik dat ff verbouwen thnx Blanche voor je goeie uitleg!



Blanche schreef op 14.01.2009 15:25:
Zolang je wordwrap() op hele woorden laat afbreken


en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?

greetz madhouse
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Quote:
en hoe weet ik dat het hele woorden zijn hoe kan ik dat controleren?
Dat is standaard als ik me niet vergis. Maar kijk even in de php.net handleiding om het zeker te weten...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:42:00
Quote Anchor link
maar als ik nu dit gebruik

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "<br />\n");

dan zie ik op de website die <br /> er bij staan.. hoe haal je dat weer weg dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Dat komt waarschijnlijk door je htmlentities, die moet je toepassen voordat je wordwrap op die manier toepast...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
$Toelichting = str_replace("[br]", "<br>", $Toelichting); //ubbparser

$Toelichting = wordwrap($rij['Bericht'],20, "[br]"); //het tonen op de website

heb het nu zo en het werkt bedankt Blanche
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.