UBB parser probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

07/05/2012 12:20:46
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met een probleempje.

Ik heb op internet een class gevonden voor UBB.

Die roep ik in de config aan met:

Class UBB{

Nu heb ik daaronder in een function de knoppen staan voor de ubb.

public function showUBB(){

Nu roep ik die aan met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

UBB::showUBB();

?>


Maar dan krijg ik deze error:

Fatal error: Using $this when not in object context

Wat doe ik niet goed?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:47:09
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 12:22:50
Quote Anchor link
Weet je hoe je de UBB class moet gebruiken? Eventuele handleiding erbij met de aanroepen en manier van gebruik?

Gebruik je ergens $this op een verkeerde manier? Aangezien dat je error is en je in het stukje code geen $this gebruikt.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

07/05/2012 12:30:02
Quote Anchor link
Ik zie het al. De images werden zo opgeroepen.
Krijg nu geen foutmeldingen meer, maar de Knoppen worden niet zichtbaar.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 12:31:33
Quote Anchor link
Tis moeilijk troubleshooten met 1 regel code.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

07/05/2012 12:33:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
public function showUBB(){
$return = '<a onclick="addUBB(\'[b]\', \'[/b]\');" title="Vetgedrukt"><div class="ubbBox"><img src="/images/bold.png" /></div></a>';
return $return;
}

?>


En dit staat weer onder UBB{
Gewijzigd op 07/05/2012 12:33:57 door Kevin Blokzijl
 
Erwin H

Erwin H

07/05/2012 12:36:17
Quote Anchor link
Het is geen static function dus ik denk dat je de call UBB::showUBB niet kan maken. Zo te zien zal je eerst een instantie van de class moeten aanmaken en vervolgens via dat object de functie aanroepen.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 12:53:47
Quote Anchor link
Je weet dat er aan het aan het einde van de link een div staat? wordt nu je link niet buiten de div geplaatst i.p.v. erin?

En heb je de #ubbBox wel in je css sheet staan (en opgemaakt)?
Gewijzigd op 07/05/2012 13:04:21 door Chris PHP
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

07/05/2012 13:06:07
Quote Anchor link
Erwin H op 07/05/2012 12:36:17:
Het is geen static function dus ik denk dat je de call UBB::showUBB niet kan maken. Zo te zien zal je eerst een instantie van de class moeten aanmaken en vervolgens via dat object de functie aanroepen.


hoe bedoel je?

Toevoeging op 07/05/2012 13:06:19:

Chris NVT op 07/05/2012 12:53:47:
Je weet dat er aan het aan het einde van de link een div staat? wordt nu je link niet buiten de div geplaatst i.p.v. erin?

En heb je de #ubbBox wel in je css sheet staan (en opgemaakt)?


nee er is helemaal niks zichtbaar
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 13:11:08
Quote Anchor link
@Kevin:

Als je dus een div laat afdrukken (je knoppen) en je 'styled' die div niet in je css sheet, hoe moet hij dan iets laten zien?

een-op-een code overnemen werkt meestal niet goed, aangezien er altijd wel wat aangepast moet worden.

voeg dit eens toe in je css sheet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#ubbBox {
border: solid 1px #000;
}


Als het goed is moet er nu een zwarte lijn omheen komen te staan.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

07/05/2012 13:46:09
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 07/05/2012 13:06:07:
Erwin H op 07/05/2012 12:36:17:
... eerst een instantie van de class moeten aanmaken en vervolgens via dat object de functie aanroepen.

hoe bedoel je?
...



OOP: object georiënteerd programmeren.
Je gaat programmeren vanuit het standpunt van het object waarmee je bezig bent.

bv. (niet object georiënteerd)
$resultaat = berekenVersnelling($a, 100);

Vergelijk dit met
$a->versnelMet(100);

Je bekijkt (in het tweede geval) de wereld vanuit het standpunt van object $a.
Je moet eerst dit principe omarmen.
leesvoer:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/object-georinteerd-denken/632/
 
Erwin H

Erwin H

07/05/2012 14:57:42
Quote Anchor link
Toevoeging op wat Kris zegt.

Als je een object hebt met daarin methodes gedeclareerd dan kan je die op de volgende manier aanroepen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
class UBB{
  public function showUBB(){
    return 'iets';
  }
}


$ubbObj = new UBB;
echo $ubbObj->showUBB();
?>


De syntax die jij wilt gebruiken (UBB::showUBB()) kan alleen als de methode showUBB als static is gedeclareerd in de class UBB. Je klasse definitie zou dan dus zo moeten zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
class UBB{
  public static function showUBB(){
    return 'iets';
  }
}

?>

Als dit volkomen nieuw voor je is dan is het verstandig om eens wat te gaan lezen over OOP, classes en objecten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.