UBB parser!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

11/12/2006 20:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?php
// Highlight functies
public function phphighlite_replace($code) {
    $code = trim(str_replace("\\\"", "\"", $code));
    $code = str_replace("\\\"","\"",$code);
    if(empty($code)) {
        return " ";
    }
else {
        array_push($GLOBALS['phphighlite'], $code);
        
        
        
        return "".(count($GLOBALS['phphighlite'])-1)."";
    }
}


public function phphighlite($id, $fixed=1) {
    $code = $GLOBALS['phphighlite'][$id];
    $splitted = explode("\n", $code);
    $grootte = count($splitted)+1;
    if(!strpos($code,"<?") && substr($code,0,2)!="<?") {
        $code="<?".trim($code)."?>";
        $addedtags=1;
    }

    ob_start();
    $oldlevel=error_reporting(0);
    highlight_string($code);
    error_reporting($oldlevel);
    $buffer = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    if(!empty($addedtags)) {
        $openingpos = strpos($buffer,'&lt;?');
        $closingpos = strrpos($buffer, '?');
        $buffer = substr($buffer, 0, $openingpos).substr($buffer, $openingpos+5, $closingpos-($openingpos+5)).substr($buffer, $closingpos+5);
    }

    $page_popup = "";

  $return = $buffer;
    return $return;
}


public function ubb_code($string) {
 // Code
 $GLOBALS['phphighlite'] = array("dummy");
 $string = preg_replace("_<\?(.*?)\?>_ise","self::phphighlite_replace('<? \\1 ?>')",$string);
 #$string = preg_replace("_\[code\](.*?)\[/code\]_ise","phphighlite_replace('\\1')",$string);
 // HTML codes wegwerken

 $string = htmlspecialchars($string);
 // Enters maken
 $string = nl2br($string);
 // Cursief
 $string = preg_replace("#\[i\](.+?)\[/i\]#is","<i>\\1</i>",$string);
 // Onderstreept
 $string = preg_replace("#\[u\](.+?)\[/u\]#is","<u>\\1</u>",$string);
 // Vetgedrukt
 $string = preg_replace("#\[b\](.+?)\[/b\]#is","<b>\\1</b>",$string);
 // Doorstreept
 $string = preg_replace("#\[s\](.+?)\[/s\]#is","<s>\\1</s>",$string);
 // Links maken met behulp van tags
 $string = preg_replace("#\[url\](http|ftp)(.+?)\[/url\]#is","<a href=\"\\1\\2\" target=\"_blank\">\\1\\2</a>",$string);
 $string = preg_replace("#\[url\](mailto:)(.+?)\[/url]#is","<a href=\"\\1\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 $string = preg_replace("#\[mail\](.+?)\[/mail]#is","<a href=\"mailto:\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$string);
 $string = preg_replace("#\[url\](.+?)\[/url\]#is","<a href=\"http://\\1\" target=\"_blank\">\\1</a>",$string);
 $string = preg_replace("#\[url=(http|ftp|mailto)(.+?)\](.+?)\[/url\]#is","<a href=\"\\1\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>",$string);
 $string = preg_replace("#\[url=(.+?)\](.+?)\[/url\]#is","<a href=\"http://\\1\" target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 // Automatisch links maken
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])((http(s?)://)(www\.)?([a-z0-9_-]+(\.[a-z0-9_-]+)+)(/[^/ \n\r]*)*)", "<a href=\"\\2\"target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])((http(s?)://)(www\.)?([a-z0-9_-]+([a-z0-9_-]+)+)(/[^/ \n\r]*)*)", "<a href=\"\\2\"target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])([a-z_-][a-z0-9\._-]*@[a-z0-9_-]+(\.[a-z0-9_-]+)+)","<a href=\"mailto:\\2\">\\2</a>",$string);
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])(www\.([a-z0-9_-]+(\.[a-z0-9_-]+)+)(/[^/ \n\r]*)*)","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])(www\.([a-z0-9_-]+([a-z0-9_-]+)+)(/[^/ \n\r]*)*)","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])(ftp://([a-z0-9_-]+(\.[a-z0-9_-]+)+)(/[^/ \n\r]*)*)","<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])(ftp://([a-z0-9_-]+([a-z0-9_-]+)+)(/[^/ \n\r]*)*)","<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 $string = eregi_replace("(^|[\n\r\t])(ftp\.([a-z0-9_-]+(\.[a-z0-9_-]+)+)(/[^/ \n\r]*)*)","<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>",$string);
 // Quote
 $string = preg_replace("#\[quote\](.+?)\[/quote\]#is","<table width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td><small>Quote</small></td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td style=\"border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>",$string);
 $string = preg_replace("#\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]#is","<table width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td><small>Quote: <b>\\1</b></small></td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td style=\"border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>",$string);
 // Plaatjes
 $string = preg_replace("#\[img\](http)(.+?)\[/img\]#is","<img src=\"\\1\\2\" alt=\"Plaatje\" title\"Plaatje\" />",$string);
 $string = preg_replace("#\[img\](.+?)\[/img\]#is","<img src=\"http://\\1\" alt=\"Plaatje\" title=\"Plaatje\" />",$string);
 // Kleur
 $string = preg_replace("#\[color=(.+?)\](.+?)\[/color\]#is","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$string);
 // Grootte
 $string = preg_replace("#\[size=(.+?)\](.+?)\[/size\]#is","<font size=\"\\1\">\\2</font>",$string);
 // Smileys
 $string = str_replace(":)","<img src=\"images/smilies/smile.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace("8|","<img src=\"images/smilies/huh.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":o","<img src=\"images/smilies/ohmy.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(";)","<img src=\"images/smilies/wink.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":P","<img src=\"images/smilies/tongue.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":D","<img src=\"images/smilies/biggrin.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace("8)","<img src=\"images/smilies/cool.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace("*-)","<img src=\"images/smilies/rolleyes.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":?","<img src=\"images/smilies/dry.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":@","<img src=\"images/smilies/mad.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":(","<img src=\"images/smilies/sad.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace("8-)","<img src=\"images/smilies/unsure.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":|","<img src=\"images/smilies/blink.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace("|:-|","<img src=\"images/smilies/ph34r.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":/","<img src=\"images/smilies/happy.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace("|-)","<img src=\"images/smilies/sleep.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace("(l)","<img src=\"images/smilies/wub.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 $string = str_replace(":s","<img src=\"images/smilies/wacko.gif\" alt=\"Smilie\" />",$string);
 // Code
 $string = preg_replace("_\[code\]([0-9])\[/code\]_ise", "self::phphighlite('\\1')", $string);
 
 // Return
 return $string;
}

?>




Dat is de UBB parser die ik gebruik, hij is gemaakt door Jorik.
Maar nu 1 probleem bij mij voegt hij \" toe alleen bij de eerste doet hij dat niet, en daardoor wordt alles na de 2de " rood..... En ik ben al heeel lang bezig met die UBB parsers maar het wil maar niet lukken weet iemand van jullie mijn fout?

Of kan iemand de ubb parser van phphulp posten, want volgens mij is die wel goed(A)

[edit]php tags vergeten:S, en er kwam een error in de ubb parser van phphulp, toch niet zo goed als ik dacht(A):P[/edit]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cyberboy fdsafds
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:57:42
 
Mark D

Mark D

11/12/2006 20:01:00
Quote Anchor link
Even door stripslashes halen lost t denk ik wel op.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/12/2006 20:02:00
Quote Anchor link
Of zoek ik de bibliotheek op phphulp. Daar staan er, meen ik, minimaal twee.

Verder zal je vanzelf gewezen worden op het feit dat je alleen relevantie code mag plaatsen. Dit door het feit dat vrij weinig mensen 108 regels lang hun aandacht bij regular expressions en str_replaces kunnen houden.

Elwin
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

11/12/2006 20:04:00
Quote Anchor link
daar zit de fout waarschijnlijk ook niet in de 108 regels regexen, maar in de highligth function, maar ik post het graag compleet zodat jullie alles zien, en ik ga het nu proberen de stripslashes
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

11/12/2006 20:09:00
Quote Anchor link
Hij doet het, voor het door de highlighting functie halen doe ik stripslashes en vervolgens voeg ik ze weer toe! bedankt voor de tip
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/12/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Marcel Boersma schreef op 11.12.2006 20:04:
daar zit de fout waarschijnlijk ook niet in de 108 regels regexen, maar in de highligth function, maar ik post het graag compleet zodat jullie alles zien, en ik ga het nu proberen de stripslashes
Maar waarom alles posten als je wél weet in welk deel de fout zit? Wat hebben wij dan aan die irrelevante code?

Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.