ubb probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 05:35:25
Quote Anchor link
hoe krijg ik een foto die in mijn datadase staat geplaatst in onder script

Quote:
$aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dvd"));

$query = mysql_query("select * from dvd WHERE id='".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'");
while($obj = mysql_fetch_object($query)){


echo ("<table cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"700px\" style=\"border: 1px solid #0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td valign=\"top\" align=\"left\" width=\"110px\" bgcolor=\"#9EBAD6\" style=\"border-top: 0px solid

#0000A0; border-left: 0px solid #0000A0; border-right: 1px solid #0000A0; border-bottom: 0px solid

#0000A0;\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" border=\"0\"

bordercolor=\"#0000A0\">
<tbody>
<tr>
<td align=\"center\">$obj->foto)
</td>
</tr>
<tr><td valign=\"top\" align=\"center\"><a href=\"mailto: $obj->script\">$obj->regie</a></dt>
</tr>
</tbody>
</table>
<td valign=\"top\" align=\"center\" bgcolor=\"#9EBAD6\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" style=\"border: 0px solid

#0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td width=\"1%\">&nbsp;</td><td valign=\"top\" align=\"left\" bgcolor=\"#9EBAD6\">");echo

ubb($obj->inhoud);
echo ("</td>
</tr>
</tbody>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:00:46
 
Jesse Reitsma

Jesse Reitsma

20/06/2012 08:59:05
Quote Anchor link
Waar wil je die foto hebben?
En hoe staat die in je database?
Als een url?
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 09:08:34
Quote Anchor link
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 23:34:36
Quote Anchor link
ik heb de boosdoener al gevonden, maar als ik die weg laat krijg ik de rest niet goed en word alles gecentreerd.
dit zorgt voor die problemen:
Quote:
$inhoud = htmlentities($inhoud)
Gewijzigd op 20/06/2012 23:37:27 door Niek Kasius
 
Wouter J

Wouter J

21/06/2012 09:09:56
Quote Anchor link
Quote:
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php



Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

22/06/2012 07:57:42
Quote Anchor link
ik heb nog wat zitten knoeien en heb het nu bijna goed foto komt op de goede plaats EN zichtbaar en de ubb word ook goed uitgevoerd aleen kan ik geen quote en code tegelijk gebruiken want dat valt dan half over elkaar,
En regel nummering krijg ik niet.
hier onder de ubb die ik gebruik.

PS.
ik heb die code tags verander en nu werkt dat wel, maar kan ik geen text er meer onder zetten. "kan wel" alleen word die er dan niet onder geplaatst maar er naast.
En nog maar eens een wijziging:
ik heb in de quote een extra </table> toe gevoegt en nu komt de text er wel onder, maar in die code wil het niet lukken.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

function klik(){
    echo "<script language=\"JavaScript\">
function addtext(veld,text) {
    text = ' '+text+' ';
      if (document.form.elements[veld].createTextRange) {
          document.form.elements[veld].focus();
          document.selection.createRange().duplicate().text = text;
       } else {
        document.form.elements[veld].focus();
          document.form.elements[veld].value += text;
       }
}</script>"
;
}


// Highlight functies
function phphighlite_replace($code) {
    $code = trim(str_replace("\\\"", "\"", $code));
    if(empty($code)) {
        return " ";
    }
else {
        array_push($GLOBALS['phphighlite'], $code);
        return "".(count($GLOBALS['phphighlite'])-1)."";
    }
}

function
phphighlite($id, $fixed=1) {
    $code = $GLOBALS['phphighlite'][$id];
    $splitted = explode("\n", $code);
    $grootte = count($splitted)+1;
    if(!strpos($code,"<?") && substr($code,0,2)!="<?") {
        $code = "<?".trim($code).">";
        $addedtags=1;
    }

    ob_start();
    $oldlevel=error_reporting(0);
    highlight_string($code);
    error_reporting($oldlevel);
    $buffer = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    if(!empty($addedtags)) {
        $openingpos = strpos($buffer,'&lt;?');
        $closingpos = strrpos($buffer, '?');
        $buffer = substr($buffer, 0, $openingpos).substr($buffer, $openingpos+5,

$closingpos-($openingpos+5)).substr($buffer, $closingpos+5);
    }

    $page_popup = "";

  $return = $buffer;
    return $return;
}

function
buttons(){
echo"
<input type=\"button\" value=\"B\" style=\"font-weight:bolt; width: 30px\"  

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[b]text[/b]')\">
<input type=\"button\" value=\"I\" style=\"font-style:italic; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[i]trext[/i]')\">
<input type=\"button\" value=\"U\" style=\"text-decoration: underline; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[u]text[/u]')\">
<input type=\"button\" value=\"Code\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','tekst')\">
<input type=\"button\" value=\"QUOTE\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','[quote]tekst[/quote]')\">
"
;
}

function
smileys(){
echo"
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[1}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\" alt=\"alle

leeftijden\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[2}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\" alt=\"vanaf 6

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[3}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\" alt=\"vanaf 12

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[4}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\" alt=\"vanaf 16

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[5}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\" alt=\"eng\"

border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[6}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\" alt=\"grof

taalgebruik\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[7}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\" alt=\"drugs\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[8}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\" alt=\"geweld\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[9}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\"

alt=\"discriminatie\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{1]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\"

alt=\"softsex\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{2]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\" alt=\"porno\"

border=\"0\"></a>"
;
}


// UBB functie
function ubb($bericht) {
$bericht = wordwrap($bericht, 100, '<br>', 1);
$bericht = htmlentities($bericht);
$bericht = stripslashes($bericht);
$bericht = nl2br("$bericht");



$bericht = str_replace("[b]","<b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/b]","</b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[i]","<i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/i]","</i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[u]","<u>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/u]","</u>",$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote:\\1</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td>Code</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 0px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code=(.+?)\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td>Code: <b>\\1</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

 
$foto = str_replace('[img]','<img src="http://',$foto);
$foto = str_replace('[/img]','" width="80" height="90">',$foto);

$bericht = str_replace("[1}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[2}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[3}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[4}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[5}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[6}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[7}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[8}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[9}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{1]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{2]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\">",$bericht);

return $bericht;
}

?>
Gewijzigd op 23/06/2012 06:34:19 door Niek Kasius
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/06/2012 06:29:54
Quote Anchor link
Wouter J
wat bedoel hiermee:
Quote:
Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.


Ik zie in die code die ik geplaatst heb geen doctype en scc staan.
dus hoe wil je nu weten wat voor en doctype ik gebruik en mijn css is bijna allemaal link rel="stylesheet.
en dat php in een code tag moet weet ik niet. zie die hier ook niet in Reageren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.