UBB probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 03:50:25
Quote Anchor link
Ik heb en probleem met een ubb script.
Het werkt normaal perfect, Als ik bericht.php of post_berichten.php open via een link bekijk_bericht of post_bericht, natuurlijk met <a href=" er voor enz.

Maar als ik het in de index.php doe zoals in onderstaand script, krijg ik deze foutmelding:
Fatal error: Cannot redeclare klik() (previously declared in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php:2) in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php on line 16
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
include ("includes/member_header.php");
include ("includes/ubb.php");
echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['username'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="center" width="33%">&nbsp;</td>
<td align="center" width="33%"><b>BILJART MEMBERS</b><br />
<a href="?bekijkbericht"><u>bekijk berichten</u></a><br />
<a href="?postbericht"><u>post bericht</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="33%">Hallo<b>&nbsp;'
.$_SESSION['username'].'</b></a>&nbsp; <a href="?logout"><u>Uitloggen</u></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;  
if(isset($_GET['bekijkbericht'])){
   include('bekijk_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['postbericht'])){
   include('post_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['logout'])){
   include('logout.php');  
}
else{
   include('members.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('register.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>

Wat is hier de oorzaak van?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:40:59
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 08:02:13
Quote Anchor link
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.

Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/03/2014 08:31:08
Quote Anchor link
Michael - op 27/03/2014 08:02:13:
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.


Niet het aanroepen is het probleem. Dat mag zoveel je maar wilt.

Je mag een functie slechts één keer definiëren en dat is wat er hier blijkbaar vaker gebeurt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 10:57:10
Quote Anchor link
Is opgelost stond al include in de index en dan hoeft het ergens anders niet meer, dat wist ik niet, omdat het in mijn gastenboek wel moet bij het posten voor de invoeren en in het gastenboek voor het resultaat.
Stom dat ik daar zelf niet op gekomen was.
Maar toch Bedankt

Quote:
Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.

En Michael
Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 11:09:45
Quote Anchor link
>> Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.

Dat je zoveel includes gebruikt en dus heel veel losse pagina's hebt.
Misschien is het persoonlijk hoor, maar ik zou bekijk en post in 1 pagina doe, members,register en logout in 1 pagina en daar dan functies van maken die je content weergeven.
--of--
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    include('bericht.php');
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    include('bericht.php');
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//bericht.php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    echo 'Bekijk';
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    echo 'Post';
}

?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 11:32:06
Quote Anchor link
werkte dus toch niet met include in de index, maar wel met include in de post en de bekijk apart.

Michael- de post en bekijk in 1 pagina dan krijg zo'n janboel met de bericht met daar onder een formulier voor de post en wat als je dan honders berichten hebt moet men zo'n eind scrollen, en de login, register en de logout staan al in de members, want die is geinclude in de index de word als eerste geopend als je bent ingelogd.
de login en het register zou ik in 1 script kunnen stoppen, maar ik weet niet hoe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.