UBB > Quotes goed laten parsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Raymond ---

Raymond ---

08/06/2007 15:25:00
Quote Anchor link
Betere titel kan ik niet bedenken. Ik ben met het UBB systeem van Hipska gaan prutsen. Want ik wou dat je meerdere quotes in elkaar kon krijgen en dat je bij 3 a 4 quotes puntjes zag. (Net zo als hier op phphulp). Naar even met Hipska te hebben gePMt posten ik nu dit met de vraag hoe ik er voor kan zorgan dat de quotes goed worden weergegeven en bij een bepaalt aantal gestopt.

PS. Het gaat hier dus niet om dit " soort quotes, maar om deze:
Quote:
Quote



Ik post hier even de PM's, misschien wordt het dan wat duidelijker.

De eerste PM:
Hipska
Dit lukt niet door de tekortkomingen van de preg_match functies in php.

Zoals in mijn voorbeeld kan je zien dat je tot 2 quotes kan gaan door zo te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[quote=naam] [quote]Q1[/quote] Q3 [/quote]

Raymond
> Mijn probleem bij de class is dat als je meerdere quotes in elkaar doet, dat hij dan niet meer werkt. Voorbeeld, ik doe dit:
>
>
Quote:
> Test
>
Quote:
> Test
>
Quote:
> Test
>


>

>


>
> Dat werkt dus niet. Heb jij hier een oplossing voor? Ik heb zelf ook wat geprobeerd, maar het lukte mij niet.
>
> MVG Raymond
>


De 2e PM:
Hipska
Ik weet het niet echt,
moet je maar eens hier op het forum vragen ;-)

Raymond
> Ok, bedankt voor je reactie, heb jij misschien enig idee hoe het hier op phphlp gebeurt? Met die [...], want dat lijkt me ook wel een goed alternatief.
>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:02:50
 
Raymond ---

Raymond ---

13/06/2007 20:12:00
Quote Anchor link
*bump*
 
Raymond ---

Raymond ---

24/06/2007 13:03:00
Quote Anchor link
Nog een bump...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/06/2007 13:12:00
Quote Anchor link
Hoe ziet het gedeelte van je bbcode parser eruit waarin je de quote tags omzet?
 
Raymond ---

Raymond ---

26/06/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
function ubb_quote($string = '', $return = false){
        if(!empty($string)) $this->setText($string);
        
        // qoute
        $this->text = preg_replace('#\[quote\](<br />)(.+?)\[/quote\]#si','<div class="Block"><small>Quote</small><div class="Quote">\\2</div></div>',$this->text);
         $this->text = preg_replace('#\[quote=(.+?)\](<br />)(.+?)\[/quote\]#si','<div class="Block"><small>Quote: <b>\\1</b></small><div class="Quote">\\3</div></div>',$this->text);
        
        if($return) return $this->getText();
    }

?>

Dat komt dus uit de code van Hipska. (class.ubb.php)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond ---
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.