Uibreiden if/else loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/01/2019 13:16:21
Quote Anchor link
Hallo lezers,

Heb even een klein probleempje met een dartspelletje want moet 324 posities in een 2d assenstelsel
van een cijfermatige waarde voorzien zo dat er een bijbehorende score weggeschreven kan worden.

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function telling1() {
if (countx1 == 10 && county1 == 10) { score1 = 50; } else { score1 = 0; } //moet uitgebreidt worden
maxscore = maxscore - score1;
document.getElementById("pg4d1").innerHTML = maxscore;
 }
}


Nu is mijn vraag of deze lus uit te breiden is middels een elseif of is er een betere manier want het
wordt wel een lang verhaal?

B.v.d.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:26:58
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2019 13:30:13
Quote Anchor link
Ietsje meer info kan geen kwaad.
Maak eens een kleine uitbreiding zodat we kunnen zien wat de bedoeling is.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/01/2019 13:53:25
Quote Anchor link
Zal er straks even een uitbreiding er bij maken.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/01/2019 16:44:21
Quote Anchor link
Als ik dingen zie als telling1() (een cijfer in een functienaam, een functie zonder parameters), en countx1, county1 en score1 (wederom cijfers in namen van variabelen, die verder niet meegegeven worden aan de functie, dus dit zijn globale(re) variabelen?) dan stemt mij dat niet erg hoopvol.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/01/2019 17:50:19
Quote Anchor link
@Thomas

Ze zijn er wel en een hoop.
Zal hier even een lijst neerzetten' kijk en huiver:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
var vis1; var vis2; var dart1; var dart2; var dart3; var dart4; var countx1 = 0; var tx1 = 0; vxs1 = 0; var county1 = 0; var ty1 = 0; var vys1 = 0; var maxscore = <?php echo $spel;?>;
var maxsets = <?php echo $sets;?>; var maxlegs = <?php echo $legs;?>; countx2 = 0; var tx2 = 0; var vxs2 = 0; var county2 = 0; var ty2 = 0; var vys2 = 0 ; var countx3 = 0;
var tx3 = 0; var vxs3 = 0; var county3 = 0; var ty3 = 0; var vys3 = 0; var tel1 = 0; var tel2 = 0; var tel3 = 0; var score1 = 0; var score2 = 0; var score3 = 0; tw = 0;


Heb hen er alleen wegens de leesbaarheid achterwege gelaten, sorry. Maar ik ben van origine cnc-programmeur & een cijfer in een functiebenaming komt in mijn werk dagelijks voor. Maar het zijn superglobals , globals, enz. Er zijn zelfs aangemaakte variabelen binnen een functie aanwezig die in een andere functie overgenomen worden.

Toevoeging op 13/01/2019 18:10:55:

@ -SanThe-

Heb me eerst eens wat in gelezen over deze materie want het verhaal was me iets te onduidelijk.
Onderstaande is net getest en werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
function telling1() {
if (countx1 == 10 && county1 == 10)             //bullseye waarde 50 punten, posities met de klok mee
{
score1 = 50;
}
else if (countx1 == 9 && county1 == 9)          //single bull waarde 25 punten begin
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 10 && county1 == 9)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 11 && county1 == 9)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 11 && county1 == 10)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 11 && county1 == 11)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 10 && county1 == 11)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 9 && county1 == 10)
{
score1 = 25;
}
else if(countx1 == 9 && county1 == 11)          //einde single bull
{
score1 = 25;
}
else {
score1 = 0;
}
maxscore = maxscore - score1;
document.getElementById("pg4d1").innerHTML = maxscore; if(maxscore == 0) { endscore(); } else { oldposv(); show3(); timex2(); }


Heb het idee dat als dit 3x moet wegens 3x een telling het een te lang verhaal wordt. Zit meer aan array of een functie te denken.
Gewijzigd op 13/01/2019 18:04:37 door Yoop Overmaat
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/01/2019 22:01:43
Quote Anchor link
Is goniometrie hier niet bij uitstek geschikt voor om te bepalen waar een pijltje in een dartbord is beland?

Met behulp van hoek en straal weet je in welk vakje je zit? Je hoeft "alleen" maar de intervallen te definiëren dan?
Gewijzigd op 13/01/2019 22:02:28 door Thomas van den Heuvel
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

15/01/2019 13:20:21
Quote Anchor link
@Thomas

Het was in eerste instantie ook het idee maar door een hoop bugs in de gebruikte script talen binnen de
configuratie niet te doen wegens de onoplosbare conflicten die er ontstaan plus aanwezige technische
beperkingen, de loop van richtmiddelen middels een javascript animatie op een x & y-as versus de
symmetrie van een dartbord is bijvoorbeeld ook een onmogelijk iets. Dat is de reden van deze opzet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.