Uibreiden if/else loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/01/2019 13:16:21
Quote Anchor link
Hallo lezers,

Heb even een klein probleempje met een dartspelletje want moet 324 posities in een 2d assenstelsel
van een cijfermatige waarde voorzien zo dat er een bijbehorende score weggeschreven kan worden.

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function telling1() {
if (countx1 == 10 && county1 == 10) { score1 = 50; } else { score1 = 0; } //moet uitgebreidt worden
maxscore = maxscore - score1;
document.getElementById("pg4d1").innerHTML = maxscore;
 }
}


Nu is mijn vraag of deze lus uit te breiden is middels een elseif of is er een betere manier want het
wordt wel een lang verhaal?

B.v.d.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 19:46:36
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2019 13:30:13
Quote Anchor link
Ietsje meer info kan geen kwaad.
Maak eens een kleine uitbreiding zodat we kunnen zien wat de bedoeling is.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/01/2019 13:53:25
Quote Anchor link
Zal er straks even een uitbreiding er bij maken.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/01/2019 16:44:21
Quote Anchor link
Als ik dingen zie als telling1() (een cijfer in een functienaam, een functie zonder parameters), en countx1, county1 en score1 (wederom cijfers in namen van variabelen, die verder niet meegegeven worden aan de functie, dus dit zijn globale(re) variabelen?) dan stemt mij dat niet erg hoopvol.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/01/2019 17:50:19
Quote Anchor link
@Thomas

Ze zijn er wel en een hoop.
Zal hier even een lijst neerzetten' kijk en huiver:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
var vis1; var vis2; var dart1; var dart2; var dart3; var dart4; var countx1 = 0; var tx1 = 0; vxs1 = 0; var county1 = 0; var ty1 = 0; var vys1 = 0; var maxscore = <?php echo $spel;?>;
var maxsets = <?php echo $sets;?>; var maxlegs = <?php echo $legs;?>; countx2 = 0; var tx2 = 0; var vxs2 = 0; var county2 = 0; var ty2 = 0; var vys2 = 0 ; var countx3 = 0;
var tx3 = 0; var vxs3 = 0; var county3 = 0; var ty3 = 0; var vys3 = 0; var tel1 = 0; var tel2 = 0; var tel3 = 0; var score1 = 0; var score2 = 0; var score3 = 0; tw = 0;


Heb hen er alleen wegens de leesbaarheid achterwege gelaten, sorry. Maar ik ben van origine cnc-programmeur & een cijfer in een functiebenaming komt in mijn werk dagelijks voor. Maar het zijn superglobals , globals, enz. Er zijn zelfs aangemaakte variabelen binnen een functie aanwezig die in een andere functie overgenomen worden.

Toevoeging op 13/01/2019 18:10:55:

@ -SanThe-

Heb me eerst eens wat in gelezen over deze materie want het verhaal was me iets te onduidelijk.
Onderstaande is net getest en werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
function telling1() {
if (countx1 == 10 && county1 == 10)             //bullseye waarde 50 punten, posities met de klok mee
{
score1 = 50;
}
else if (countx1 == 9 && county1 == 9)          //single bull waarde 25 punten begin
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 10 && county1 == 9)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 11 && county1 == 9)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 11 && county1 == 10)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 11 && county1 == 11)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 10 && county1 == 11)
{
score1 = 25;
}
else if (countx1 == 9 && county1 == 10)
{
score1 = 25;
}
else if(countx1 == 9 && county1 == 11)          //einde single bull
{
score1 = 25;
}
else {
score1 = 0;
}
maxscore = maxscore - score1;
document.getElementById("pg4d1").innerHTML = maxscore; if(maxscore == 0) { endscore(); } else { oldposv(); show3(); timex2(); }


Heb het idee dat als dit 3x moet wegens 3x een telling het een te lang verhaal wordt. Zit meer aan array of een functie te denken.
Gewijzigd op 13/01/2019 18:04:37 door Yoop Overmaat
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/01/2019 22:01:43
Quote Anchor link
Is goniometrie hier niet bij uitstek geschikt voor om te bepalen waar een pijltje in een dartbord is beland?

Met behulp van hoek en straal weet je in welk vakje je zit? Je hoeft "alleen" maar de intervallen te definiëren dan?
Gewijzigd op 13/01/2019 22:02:28 door Thomas van den Heuvel
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

15/01/2019 13:20:21
Quote Anchor link
@Thomas

Het was in eerste instantie ook het idee maar door een hoop bugs in de gebruikte script talen binnen de
configuratie niet te doen wegens de onoplosbare conflicten die er ontstaan plus aanwezige technische
beperkingen, de loop van richtmiddelen middels een javascript animatie op een x & y-as versus de
symmetrie van een dartbord is bijvoorbeeld ook een onmogelijk iets. Dat is de reden van deze opzet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.