Uitdagende Stage PHP Developer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter Twisk

Wouter Twisk

01/05/2014 16:02:58
Quote Anchor link
Zoek jij een interessante en uitdagende stageplaats, waarbij je kan meewerken aan een ambitieus en veelbelovend internetconcept? Wij bieden misschien de stage die je zoekt!

Over ons
Wij zijn een startup gestart door twee studenten van de TU Eindhoven. Wij hebben een websitebuilder gebouwd die door meer dan 300.000 mensen gebruikt is. Onze ambities liegen er niet om. Met een klein team zijn we nu bezig om een vernieuwde 'state-of-the-art' websitebuilder te maken, waarmee ZZP'ers en kleine bedrijven in een handomdraai zelf een professionele (responsive) website kunnen maken, die op elk apparaat er netjes uiziet.

Wij werken aan een moderne backend:

- Gebaseerd op Zend Framework 2 & Doctrine 2
- Gebruikte technieken o.a. Composer, PSR-4, Bower en Grunt
- Unit Tests en Test-driven development
- Domain-driven Design

Opmerking:
Onze huidige site JouwWeb.nl vormt géén representatieve weerspiegeling van de applicatie waar wij momenteel mee bezig zijn. Wil je een demo? Stuur een e-mail!

Stageplaats
Wij kunnen een unieke en interessante stage-opdracht aanbieden, in samenspraak met jou. Hierbij zullen we gezamenlijk zoeken naar een opdracht waarbij jouw interesses en vaardigheden maximaal tot hun recht komen. Voor zowel een afstudeerstage als een meewerkstage.

Wat je i.i.g. zult leren:

- Onderhoudbare code schrijven in een bestaande code-base o.b.v. Pull Requests en GitHub
- Refactoring met ondersteunende unit tests als wapen tegen verandering in software
- Werken in een Agile team volgens Scrum methodiek

Stagevergoeding:400 p/m

Vereisten
Jij bekend op zijn minst bekend met enkele van de hierboven genoemde technieken, en bent geïnteresseerd om deze wereld verder te ontdekken. Concreet:

- Relevante HBO/WO studie (bijv. Informatica)
- Ervaring met MVC frameworks zoals Zend Framework
- Ervaring met versiebeheer (Git of SVN)
- Pré: kennis van Javascript
- Pré: een GitHub profiel met activiteit

Interesse?
Heb jij interesse, of wil je meer te weten komen over ons en de stagemogelijkheden binnen ons bedrijf? Stuur een mail met CV en motivatie naar Wouter Twisk - [email protected]
Gewijzigd op 01/05/2014 16:05:50 door Wouter Twisk
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.