Uitgerekende datum berekenen zwangerschap

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »
Ray Mond

Ray Mond

25/11/2019 12:51:49
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik ben voor een project opzoek naar een scriptje dat de uitgerekende datum kan berekenen van een zwangerschap.
Weet iemand of heet iemand zoiets als dit liggen?

Voorbeeld: https://www.24baby.nl/zwanger/ben-ik-zwanger/uitgerekende-datum-berekenen/
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:56:19
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/11/2019 13:18:23
Quote Anchor link
Op deze pagina staan wat formules :

https://www.babyopkomst.nl/article/uitgerekende-datum/

Op de pagina staat een link naar een popup calculator.

Als je die apart laadt, staat in de code een javascript dat alles uitrekent. :

https://www.babyopkomst.nl/tools/due-date-calculator/#popup
Gewijzigd op 25/11/2019 13:18:53 door Adoptive Solution
 
Ray Mond

Ray Mond

25/11/2019 14:03:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php if(!empty($_POST['calculator_ok'])):
    //last cycle date
    $date="$_POST[dateyear]-$_POST[datemonth]-$_POST[dateday]";
    
    //convert to time
    $lasttime=mktime(0,0,0,$_POST['datemonth'],$_POST['dateday'],$_POST['dateyear']);
    
    // next period start
    $next_period=$lasttime + $_POST['days']*24*3600;
    $next_period=date("F d, Y",$next_period);
    
    //first fertile day
    $firstdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 16*24*3600;
    $firstday=date("F d, Y",$firstdaytime);
    
    //last fertile day
    $lastdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 12*24*3600;
    $lastday=date("F d, Y",$lastdaytime);
    
    //have to adjust due date?
    $diff=$_POST['days'] - 28;
    
    //due date $date + 280 days
    $duedatetime=$lasttime + 280*24*3600 + $diff*24*3600;
    $duedate=date("F d, Y",$duedatetime);
    
    ?>


Heb inmiddels dit nu maar wanneer ik doormiddel van locale tijd NL zet etc en ik doe alles veranderen naar strftime en vervang de F door %B dan krijg ik alsnog geen Nederlandse data
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2019 15:43:08
Quote Anchor link
Ik gebruik dit om de datums op mijn site te formatten in het Nederlands:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Voor in de query's
$db->query("SET lc_time_names = 'NL_nl'");

// voor strftime()
setlocale(LC_ALL, 'nl_NL','nl', 'du', 'dutch');
?>


Die berg aan waardes in setlocale() heeft te maken met XAMPP op mijn PC die weer wat anders wilt dan op Linux.

Met date() kan je overigens geen locales gebruiken.
 
Ray Mond

Ray Mond

25/11/2019 15:55:21
Quote Anchor link
Mijn dank is groot! Ik gebruik geen query verder richting de database, daar haal ik niks op namelijk :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php if(!empty($_POST['calculator_ok'])):
            
    // voor strftime()
    setlocale(LC_ALL, 'nl_NL','nl', 'du', 'dutch');
    
    //last cycle date
    $date="$_POST[dateyear]-$_POST[datemonth]-$_POST[dateday]";
    
    //convert to time
    $lasttime=mktime(0,0,0,$_POST['datemonth'],$_POST['dateday'],$_POST['dateyear']);
    
    // next period start
    $next_period=$lasttime + $_POST['days']*24*3600;
    $next_period=strftime("%B %d, %Y",$next_period);
    
    //first fertile day
    $firstdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 16*24*3600;
    $firstday=strftime("%B %d, %Y",$firstdaytime);
    
    //last fertile day
    $lastdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 12*24*3600;
    $lastday=strftime("%B %d, %Y",$lastdaytime);
    
    //have to adjust due date?
    $diff=$_POST['days'] - 28;
    
    //due date $date + 280 days
    $duedatetime=$lasttime + 280*24*3600 + $diff*24*3600;
    $duedate=strftime("%B %d, %Y",$duedatetime);
    
    ?>


Werkt geweldig!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2019 16:32:19
Quote Anchor link
Pas regel 7 meteen even aan in dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php // kleurtjes
    $date=$_POST['dateyear']."-".$_POST['datemonth']."-".$_POST['dateday'];
?>


Zo voorkom je notices over verwachtte constanten. Daarom: Variabelen altijd buiten quotes.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/11/2019 16:55:11
Quote Anchor link
Waarom maak je geen gebruik van de DateTime classes? Lijkt mij een stuk makkelijker dan het bovenstaande. Je hebt ook een DateInterval class waarmee je vaste perioden bij een datum kunt optellen.
 
Ivo P

Ivo P

25/11/2019 17:07:39
Quote Anchor link
dit lijkt me toch zoveel overzichtelijker om met DateTime functies te doen.
Dan hoef je niet alles via secondes om te rekenen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if(!empty($_POST['calculator_ok'])):

    // voor strftime()
    setlocale(LC_ALL, 'nl_NL', 'nl', 'du', 'dutch');

    //last cycle date
    $lastdate = new DateTime($_POST[dateyear] . '-' . $_POST[datemonth] . '-' . $_POST[dateday]);


    // next period start
    $next_period = clone $lastdate;
    $next_period->modify('+' . $_POST['days'] . 'days');

    $firstdaytime = clone $lastdate;
    $lastdaytime = clone $lastdate;

    $verschil = $_POST['days'] - 16;
    $firstdatytime->modify('+' . $verschil . 'days');

    $verschil2 = $_POST['days'] - 12;
    $lastdaytime->modify('+' . $verschil2 . 'days');


    //have to adjust due date?
    $diff = $_POST['days'] - 28;

    $duedatetime = clone $lastdate;
    $duur = 280 + $diff;
    $duedatetime->modify('+' . $duur . 'days');
    
    
    echo $duedatetime->format('d M Y');
    endif;

    
    ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.