uitklapbare "lijst"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »
Michel Koonen

Michel Koonen

11/12/2013 09:42:05
Quote Anchor link
Ik heb onderstaande code. Nu wil ik niet direct de hele lijst laten zien, maar zodra er op het "tweede punt" wordt geklikt, opent sub a en sub b. Iemand een idee hoe ik dit aanpak?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<ul>
<li>Eerste punt</li>
<li>tweede punt
<ol type="a">
<li>tweede punt, sub a</li>
<li>tweede punt, sub b</li>
</ol>
</li>
<li>derde punt</li>
</ul>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:30:07
 
Albert de Wit

Albert de Wit

11/12/2013 09:47:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
ol{
    display: none;
}
ul li:nth-child(2):focus + ol{
    display: inline-block;
}


Misschien een beter voorbeeld
Gewijzigd op 11/12/2013 10:04:59 door Albert de Wit
 
Michel Koonen

Michel Koonen

11/12/2013 11:30:42
Quote Anchor link
Mooi en simpel :-)

Is 't ook zo aan te passen dat ie ook inklapt bij een tweede keer klikken op "tweede punt" , zoals dat nu gebeurt bij 't klikken op 3e punt/1e punt
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

11/12/2013 11:48:41
Quote Anchor link
Je kan eventueel ook kijken naar Jquery Toggle()
 
Albert de Wit

Albert de Wit

11/12/2013 11:48:48
Quote Anchor link
Zeker! Dit is heel simpel door een checkbox check uit te voeren hierbij.

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<ul>
    <li>Punt 1</li>
    <li>
        <label for="uitklapper">Punt 2</label>
        <input type="checkbox" hidden id="uitklapper" class="uitklapper">
        <ol>
            <li><label for="uitklapper">Sub a</label></li>
            <li><label for="uitklapper">Sub b</label></li>
        </ol>
    </li>
    <li>Punt 3</li>
</ul>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
ol{
    display: none;
}

.uitklapper:checked + ol{
    display: initial;
}


Hier een voorbeeld

Toevoeging op 11/12/2013 11:50:06:

Bas IJzelendoorn op 11/12/2013 11:48:41:
Je kan eventueel ook kijken naar Jquery Toggle()


Die is er ook, maar ik vind het zo mooi om het zonder javascript te doen :D.
Gewijzigd op 11/12/2013 12:03:11 door Albert de Wit
 
Michel Koonen

Michel Koonen

11/12/2013 21:46:45
Quote Anchor link
Ik heb het voorbeeld van Albert wat uitgebreid waarbij alle 1st level LI's zouden moeten kunnen worden uitgeklapt, maar dan werkt 't niet meer.. Ik kom er niet achter waar de "fout" zit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<ul>
        <li>
            <label for="uitklapper">Punt 1</label>
            <input type="checkbox" hidden id="uitklapper" class="uitklapper">
            <ol>
                <li><label for="uitklapper">1 a</label></li>
                <li><label for="uitklapper">1 b</label></li>
            </ol>
        </li>
        <li>
            <label for="uitklapper">Punt 2</label>
            <input type="checkbox" hidden id="uitklapper" class="uitklapper">
            <ol>
                <li><label for="uitklapper">2 a</label></li>
                <li><label for="uitklapper">2 b</label></li>
            </ol>
        </li>
        <li>
            <label for="uitklapper">Punt 2</label>
            <input type="checkbox" hidden id="uitklapper" class="uitklapper">
            <ol>
                <li><label for="uitklapper">3 a</label></li>
                <li><label for="uitklapper">3 b</label></li>
            </ol>
        </li>
    </ul>


PS. Aan de CSS heb ik niets aangepast.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

12/12/2013 15:24:04
Quote Anchor link
Sta me even toe dat ik het met javascript doe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js"></script>
<script>
  $(document).ready(function() {
    $('.uitklapper').click(function(e) {
      $(this).children('.uitklapper').toggle();
    })
  });
</script>
<style>
ol.uitklapper {
  display: none;
}
</style>
<ul>
  <li class="uitklapper">
      Punt 1
      <ol class="uitklapper">
          <li>1 a</li>
          <li>1 b</li>
      </ol>
  </li>
  <li class="uitklapper">
      Punt 2
      <ol class="uitklapper">
          <li>2 a</li>
          <li>2 b</li>
      </ol>
  </li>
  <li class="uitklapper">
      Punt 2
      <ol class="uitklapper">
          <li>3 a</li>
          <li>3 b</li>
      </ol>
  </li>
</ul>


Is dit ongeveer wat je wil?
 
Michel Koonen

Michel Koonen

13/12/2013 14:13:30
Quote Anchor link
yep... da's helemaal wat ik bedoel ! Dank :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.