Uitlezen leden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 12:27:00
Quote Anchor link
Ik heb een systeem dan mensen kunnen aanvinken of ze ook een nieuwsbrief willen ontvangen. Nu heb ik het zo dat in de database een vakje staat met nieuwsbrijf ja/nee hoe lees ik de database nou zo uit dat hij alle leden toont met een nieuwsbrief het staat zo in de database:
GebruikersNaam gebruikersEmail nieuwsbrief + nog wat andere items maar die zijn nu niet belangrijk
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 16:35:54
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

30/04/2006 12:29:00
Quote Anchor link
SELECT * FROM leden WHERE nieuwsbrief='ja'
 
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 12:36:00
Quote Anchor link
Dat gebruik ik maar het werkt niet zie hieronder mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
mysql_connect("localhost", "root", "****");   // je mysql gebruikersnaam en wachtwoord
mysql_select_db("tools");  
$select = "SELECT * FROM gebruikers WHERE nieuwsbrief = '"ja'";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
    $email = $list->text;
echo '
$email';
?>
 
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 12:37:00
Quote Anchor link
Oh moet ik $select niet echoën?
 
Bo az

Bo az

30/04/2006 12:41:00
Quote Anchor link
ja is geen viariabele en hoeft dus niet buiten quotes:
$select = "SELECT * FROM gebruikers WHERE nieuwsbrief = 'ja'";

en echo '$email' wel:
echo $email
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

30/04/2006 12:44:00
Quote Anchor link
je ziet het al aan de highligter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
mysql_connect("localhost", "root", "****");   // je mysql gebruikersnaam en wachtwoord
mysql_select_db("tools");  
$select = "SELECT * FROM gebruikers WHERE nieuwsbrief = 'ja'";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
    $email = $list->text;
echo $email;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jason de Ridder
 
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 14:03:00
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er mis is maar ik krijg steeds een lege pagina.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
mysql_connect("localhost", "root", "**");   // je mysql gebruikersnaam en wachtwoord
mysql_select_db("tools");  
$select = "SELECT * FROM gebruikers WHERE nieuwsbrief = 'ja'";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
    $email = $list->gebruikersEmail;
echo $email;
?>

Dat is dus mijn script. Heb hem op sommige plekken moeten aanpassen maar weet niet waarom hij nu nog niet werkt :(
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

30/04/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Staat er 'nieuwsbrief' in je tabel? Met als waarde ja? (Dus niet 'Nieuwsbrief' met waarde 1 ofzo)
Je sluit je whileloop hier niet af.
 
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 14:10:00
Quote Anchor link
er staat letterlijk nieuwsbrief in de database met waarde ja
 
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Alleen waarde 1 zou ik best eens kunnen proberen
 
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 14:19:00
Quote Anchor link
Even een vraagje maakt het type ook uit? ik heb nu enum
 
Arjan W

Arjan W

30/04/2006 16:56:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
Niels Janssen

Niels Janssen

30/04/2006 18:26:00
Quote Anchor link
doe gwoon als type varchar
werkt in dit geval wel of int(1) als je met 1 doet:P

je hebt et tog over de database trouwes?:P
 
Vdleije .

vdleije .

30/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
mysql_connect("localhost", "root", "**");   // je mysql gebruikersnaam en wachtwoord
mysql_select_db("tools");  
$select = "SELECT * FROM gebruikers WHERE nieuwsbrief = 'ja'";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
    $email = $list->gebruikersEmail;
echo $email;


}        <==========
afsluiten h!


?>
 
Arjan W

Arjan W

01/05/2006 10:55:00
Quote Anchor link
Ik ga een ander systeem proberen.

@Niels
Ja ik heb het over de database maar we gaan nu een systeem gebruiken waarbij gebruikers via het normale in/uit schrijfformulier zich kunnen abonneren
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

01/05/2006 11:06:00
Quote Anchor link
probeer eens ;

"SELECT * FROM gebruikers WHERE nieuwsbrief LIKE ja";
 
Arjan W

Arjan W

01/05/2006 20:04:00
Quote Anchor link
Is niet meer nodig
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 20:17:00
Quote Anchor link
Geert:
probeer eens ;

"SELECT * FROM gebruikers WHERE nieuwsbrief LIKE ja";
Dat kan nooit werken. Syntaxfout.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.