Uitlezen sql en insert where

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:00:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb twee problemen.

- Ik wil na het inloggen mbv username en password via een query die checkt of de ingevulde dingen kloppen, de gebruikers id (auto-increment) uit de tabel halen en in een sessie stoppen.

- Ik wil bij het invullen van kenmerken van deze gebruiker de dingen inserten, maar dan wel (where id = $_SESSION['id']
Als ik dit doe, dan krijg ik de error:
" Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in G:\xampp\htdocs\Dating\WIP\lijst1.php on line 56 "

Hoe moet dit?
Code van vraag 2 is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$sql="INSERT INTO user (voornaam, achternaam, geslacht, beroep, provincie, religie, opleiding, huidskleur, haarkleur, oogkleur, roken, kinderen, kinderwens)
VALUES('$_POST[voornaam]', '$_POST[achternaam]', '$_POST[geslacht]', '$_POST[beroep]', '$_POST[provincie]', '$_POST[religie]', '$_POST[opleiding]',
'$_POST[huidskleur]', '$_POST[haarkleur]', '$_POST[oogkleur]', '$_POST[roken]', '$_POST[kinderen]', '$_POST[kinderwens]')
WHERE ( username==$_SESSION['username'] ) "
Line 56 is de regel waar WHERE begint
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:08:48
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/11/2012 22:15:24
Quote Anchor link
variabelen buiten quotes!:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $sql
="INSERT INTO user (voornaam, achternaam, geslacht, beroep, provincie, religie, opleiding, huidskleur, haarkleur, oogkleur, roken, kinderen, kinderwens)
VALUES('"
. $_POST['voornaam'] . "','" . $_POST['achternaam'] . "'"
// en ga zo maar door
?>
Gewijzigd op 17/11/2012 22:16:38 door Ger van Steenderen
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:17:07
Quote Anchor link
@Ger
Ik heb het wel geprobeerd zonder de WHERE, dan doet 'ie het gewoon, met als enige verschil dat het een nieuwe regel aanmaakt.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/11/2012 22:17:30
Quote Anchor link
en dan natuurlijk ook nog escapen
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:17:48
Quote Anchor link
?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2012 22:18:48
Quote Anchor link
En vergeet mysql_real_escape_string() niet voor de beveiliging.
Je bent nu lek.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:19:47
Quote Anchor link
ik uploadhet hele ding wel even, want volgens mij kan escapen (dat is toch "mysql_real_escape_string()" ) beter bij het invoeren ofzo.

EDIT: Code verwijderd, nieuwere versie staat hieronder ergens.
Gewijzigd op 17/11/2012 22:46:41 door Kevin Zegikniet
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2012 22:19:59
Quote Anchor link
Kevin Zegikniet op 17/11/2012 22:17:07:
@Ger
Ik heb het wel geprobeerd zonder de WHERE, dan doet 'ie het gewoon, met als enige verschil dat het een nieuwe regel aanmaakt.


Dat is ook precies wat een INSERT doet.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:20:45
Quote Anchor link
ja, maar nu moet hij inserten op een regel die al bestaat. (of heet dat toevallig anders?)
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2012 22:22:59
Quote Anchor link
Kevin Zegikniet op 17/11/2012 22:20:45:
ja, maar nu moet hij inserten op een regel die al bestaat. (of heet dat toevallig anders?)


UPDATE kolomnaam SET veldnaam1='waarde1', veldnaam2='waarde2' WHERE veldnaam='waarde'
 

17/11/2012 22:24:16
Quote Anchor link
$_SESSION['id'] = $row['id'];

Quote:
T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE

Dit houdt in dat je ergens een enkele quote (') of dubbele quote (") bent vergeten.

Verder zou ik absoluut foutafhandeling inbouwen, en nog belangrijker nooit vertrouwen op de data die een gebruiker post, maar dan ook echt NOOIT!! Hoe ongevaarlijk het ook lijkt. Nu ben je gevoelig voor sql injection door zonder enige manier van beveiliging de data in de database toe te voegen.
Als je echt nog gebruik wilt maken van de gewone php/mysql extensie, gebruik in ieder geval mysql_real_escape_string($data).

Overigens wordt het gebruik van php/mysql extensie echt afgeraden, voor meer info: http://www.php.net/manual/en/function.mysql-connect.php
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:24:39
Quote Anchor link
Oh.
dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
UPDATE user
SET voornaam="$_POST[voornaam]", achternaam="$_POST[achternaam]" etc
WHERE username="$_POST[username]"
?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/11/2012 22:26:48
Quote Anchor link
Euh UPDATE?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/11/2012 22:28:25
Quote Anchor link
Nee

Als je ergens een quote begint, eindigt hij pas als je dezelfde quote weer gebruikt

Dus...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

echo 'hallo'; // hallo

echo '"hallo"'; // "hallo"

echo "hallo"; // hallo

echo "'hallo'" // 'hallo'

echo 'ha'.'ll'.'o'; // hallo

echo 'ha'."llo".; // hallo

echo '\'hallo\''; // 'hallo'

?>


Dus dat zou dan worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$query
= mysql_query("UPDATE user
SET voornaam='"
.$_POST[voornaam]."', achternaam='".$_POST[achternaam]."'
WHERE username='"
.$_POST[username]."'");
?>
Gewijzigd op 17/11/2012 22:32:04 door Albert de Wit
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2012 22:30:40
Quote Anchor link
Kevin Zegikniet op 17/11/2012 22:24:39:
Oh.
dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
UPDATE user
SET voornaam="$_POST[voornaam]", achternaam="$_POST[achternaam]" etc
WHERE username="$_POST[username]"
?


Wij geven je tips en voorbeelden.
En jij neemt er helemaal niks van over in je scriptje.

Niet echt motiverend voor de helpers lijkt mij.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/11/2012 22:31:35
Quote Anchor link
Het wordt hoe langer hoe onzinneger, ik ga maar een biertje drinken :-P
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:32:06
Quote Anchor link
Even een vraagje: waarom moeten de $_POST buiten de "" ?
En waarom gebruik je eerst enkele, daarna dubbele haakjes?
Bij mij werkt het binnen ook namelijk.
Maar ik zal het veranderen.

@Ger Proost!
Gewijzigd op 17/11/2012 22:35:55 door Kevin Zegikniet
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/11/2012 22:32:36
Quote Anchor link
@Ger, strak plan om..... half 11 haha ;)


Toevoeging op 17/11/2012 22:35:12:

Kevin Zegikniet op 17/11/2012 22:32:06:
Even een vraagje: waarom moeten de $_POST buiten de "" ?


Omdat het dan
1. Netter is
2. Ik heb ergens gelezen dat het milliseconden impact heeft op de snelheid

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$sql
= "SELECT * FROM items WHERE id_naam='".$naam."'";
$sql = "SELECT * FROM items WHERE id_naam='$naam'";
?>


Zie je hoe het ook meer opvalt? Tsja, het is niet zo'n heel groot verschil maar ik wil niet elke zin omspitten om te kijken of er een variabele in zit. Ik wil gewoon aan de kleur kunnen zien van 'Hey! die moet ik hebben!'
Gewijzigd op 17/11/2012 22:36:18 door Albert de Wit
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 22:45:37
Quote Anchor link
Oke ik heb het geupdate zal ik maar zeggen. Het gewone scherm verschijnt nu wel weer, maar als ik dan gegevens invul en op versturen druk, krijg ik de volgende error:
"Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '1' at line 1"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
<?php
error_reporting(E_all);
session_start();
IF ($_POST['controle']=="TRUE") {
$con = mysql_connect("localhost","root","") or die('Could not connect: ' . mysql_error());
mysql_select_db("datingsite", $con) or die('Could not find database: ' . mysql_error());

IF (
   (
empty($_POST['voornaam']))
OR (empty($_POST['achternaam']))
OR (empty($_POST['geslacht']))
OR (empty($_POST['beroep']))
OR ($_POST['provincie']=="Provincie")
OR ($_POST['religie']=="Religie")
OR ($_POST['opleiding']=="Opleiding")
OR ($_POST['huidskleur']=="Huidskleur")
OR ($_POST['haarkleur']=="Haarkleur")
OR ($_POST['oogkleur']=="Oogkleur")
OR (empty($_POST['roken']))
)
    {
$error_head="<b>!! ERROR !!</b>";
        $error="1"; }
IF ($error)
    {

IF (empty($_POST['voornaam']))
    {
$error_voornaam="Je hebt je <u>Voornaam</u> niet ingevuld!<br />"; }
IF (empty($_POST['achternaam']))
    {
$error_achternaam="Je hebt je <u>Achternaam</u> niet ingevuld!<br />"; }
IF (empty($_POST['geslacht']))
    {
$error_geslacht="Je hebt je <u>Geslacht</u> niet ingevuld!<br />"; }
IF (empty($_POST['beroep']))
    {
$error_beroep="Je hebt je <u>Beroep</u> niet ingevuld!<br />"; }
IF ($_POST['provincie']=="Provincie")
    {
$error_provincie="Je hebt je <u>Provincie</u> niet ingevuld!<br />"; }
IF ($_POST['religie']=="Religie")
    {
$error_religie="Je hebt je <u>Religie</u> niet ingevuld!<br />"; }
IF ($_POST['opleiding']=="Opleiding")
    {
$error_opleiding="Je hebt je <u>Opleiding</u> niet ingevuld! <br />"; }
IF ($_POST['huidskleur']=="Huidskleur")
    {
$error_huidskleur="Je hebt je <u>Huidskleur</u> niet ingevuld! <br />"; }
IF ($_POST['haarkleur']=="Haarkleur")
    {
$error_haarkleur="Je hebt je <u>Haarkleur</u> niet ingevuld! <br />"; }
IF ($_POST['oogkleur']=="Oogkleur")
    {
$error_oogkleur="Je hebt je <u>Oogkleur</u> niet ingevuld! <br />"; }
IF (empty($_POST['roken']))
    {
$error_roken="Je hebt je <u>Roken</u> niet ingevuld! <br />"; }
IF ($_POST['kinderen']=="Kinderen")
    {
$error_kinderen="Je hebt je huidige <u>aantal Kinderen</u> niet ingevuld! <br />"; }
IF ($_POST['kinderwens']=="Kinderwens")
    {
$error_kinderwens="Je hebt je <u>Kinderwens</u> niet ingevuld! <br />"; }
}


else {
$sql=mysql_query(" UPDATE user
SET voornaam='"
.$_POST[voornaam]."', achternaam='".$_POST[achternaam]."', geslacht='".$_POST[geslacht]."', beroep='".$_POST[beroep]."', provincie='".$_POST[provincie]."',
    religie='"
.$_POST[religie]."', opleiding='".$_POST[opleiding]."', huidskleur='".$_POST[huidskleur]."', haarkleur='".$_POST[haarkleur]."', oogkleur='".$_POST[oogkleur]."',
    roken='"
.$_POST[roken]."', kinderen='".$_POST[kinderen]."', kinderwens='".$_POST[kinderwens]."'
WHERE username='"
.$_SESSION['username']."' ");

IF (!mysql_query($sql, $con))
    {
die ("Error: " . mysql_error()); }
}
mysql_close($con);
}
?>


<html>
<head>
<title>Profiel invullen - #1</title>
</head>
<body>
<center><a href="loguit.php"><img border="0" src="/Dating/WIP/Forever_Alone_Dating.png" alt="Forever Alone Dating logo" width="256" height="183"></a></center> <br />
<font color="#FF0000"><?php echo $error_head;?><br /></font>
<?php echo $_SESSION['id']; ?>
<table>
<form action="" method="post">

<tr> <td width="250">Wat is uw Voornaam?</td>
<td width="100"><input type="text" name="voornaam" size="30" value="<?php echo "$_POST[voornaam]"; ?>"></td>
<td width="10"></td> <td width="600"><font color="#FF0000"> <?php echo $error_voornaam; ?> </font> </td></tr>

<tr><td>Wat is uw Achternaam?</td>
<td><input type="text" name="achternaam" size="30" value="<?php echo "$_POST[achternaam]"; ?>"></td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_achternaam; ?> </font> </td></tr>

<tr><td>Bent u een Man of een Vrouw?</td>
<td><input type="radio" value="man" name="geslacht">Man
<input type="radio" value="vrouw" name="geslacht">Vrouw</td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_geslacht; ?> </font> </td></tr>

<tr><td>Wat is uw Beroep?</td>
<td><input type="text" name="beroep" size="30" value="<?php echo "$_POST[beroep]"; ?>"></td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_beroep; ?> </font> </td></tr>

<tr><td><span>In welke Provincie woont u?</span></td>
<td>
<?php
//zet de provincies in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de provincie
$provincie = array("Provincie", "Drenthe", "Flevoland", "Friesland", "Gelderland", "Groningen", "Limburg",
    "Noord-Brabant", "Noord-Holland", "Overijssel", "Utrecht", "Zeeland", "Zuid-Holland");
//selectbox van de provincie
//gebruik $provincie[$p-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="provincie">';
for($p=1;$p<=13;$p++){
   if($p == $_POST["provincie"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$p.'" '.$selected.'>'.$provincie[$p-1].'</option>'; }
echo '</select>';
?>

</td> <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_provincie; ?> </font> </td></tr>

<tr><td><span>Wat is uw Religie?</span></td>
<td><?php
//zet de provincies in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de provincie
$religie = array("Religie", "Christelijk", "Katholiek", "Hervormd", "Protestants", "Gereformeerd", "Moslim",
    "Boeddhisme", "Hindoeisme", "Jodendom", "Overig", "Niet Gelovig");
//selectbox van de provincie
//gebruik $provincie[$p-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="religie">';
for($r=1;$r<=12;$r++){
   if($r == $_POST["religie"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$r.'" '.$selected.'>'.$religie[$r-1].'</option>'; }
echo '</select>';
?>
</td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_religie; ?> </font> </td></tr>    

<tr><td><span>Wat is uw hoogst behaalde opleiding?</span></td>
<td><?php
//zet de provincies in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de provincie
$opleiding = array("Opleiding", "VMBO", "HAVO", "VWO", "Gymnasium", "Middelbaar Beroepsonderwijs", "Hoger Beroepsonderwijs",
    "Universitair");
//selectbox van de provincie
//gebruik $provincie[$p-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="opleiding">';
for($op=1;$op<=8;$op++){
   if($op == $_POST["opleiding"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$op.'" '.$selected.'>'.$opleiding[$op-1].'</option>'; }
echo '</select>';
?>
</td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_opleiding; ?> </font> </td></tr>

<tr><td><span>Wat is uw huidskleur?</span></td>
<td><?php
//zet de provincies in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de provincie
$huidskleur = array("Huidskleur", "Blank", "Licht Getint", "Middel Getint", "Zeer Getint", "Bruin", "Zwart");
//selectbox van de provincie
//gebruik $provincie[$p-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="huidskleur">';
for($hu=1;$hu<=7;$hu++){
   if($hu == $_POST["huidskleur"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$hu.'" '.$selected.'>'.$huidskleur[$hu-1].'</option>'; }
echo '</select>';
?>
</td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_huidskleur; ?> </font> </td></tr>

<tr><td><span>Wat is uw haarkleur?</span></td>
<td><?php
//zet de provincies in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de provincie
$haarkleur = array("Haarkleur", "Wit", "Licht Blond", "Blond", "Licht Bruin", "Bruin",
    "Grijs", "Zwart", "Licht Rood", "Rood", "Overig");
//selectbox van de provincie
//gebruik $provincie[$p-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="haarkleur">';
for($ha=1;$ha<=11;$ha++){
   if($ha == $_POST["haarkleur"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$ha.'" '.$selected.'>'.$haarkleur[$ha-1].'</option>'; }
echo '</select>';
?>
</td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_haarkleur; ?> </font> </td></tr>

<tr><td><span>Wat is uw oogkleur?</span></td>
<td><?php
//zet de provincies in een array om deze te gebruiken in de selectbox van de provincie
$oogkleur = array("Oogkleur");
//selectbox van de provincie
//gebruik $provincie[$p-1] omdat een array bij 0 begint

echo '<select name="oogkleur">';
for($og=1;$og<=1;$og++){
   if($og == $_POST["oogkleur"]){$selected = 'selected="selected"';}else{$selected = '';}
   echo '<option value="'.$og.'" '.$selected.'>'.$oogkleur[$og-1].'</option>'; }
echo '</select>';
?>
</td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_oogkleur; ?> </font> </td></tr>

<tr><td>Rookt U?</td>
<td><input type="radio" value="wel" name="roken">Ik rook wel
<input type="radio" value="niet" name="roken">Ik rook niet</td>
<td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_roken; ?> </font> </td></tr>

<tr><td><span>Hoeveel kinderen hebt U?</span></td>
<td><select name="kinderen">
    <option value="Kinderen">Kinderen</option>            <option value="0">0</option>
    <option value="1">1</option>                        <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>                        <option value="4">4</option>
    <option value="5meer">5 of meer</option>            </select></td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_kinderen; ?> </font> </td></tr>

<tr><td><span>Hoeveel kinderen wilt U nog?</span></td>
<td><select name="kinderwens">
    <option value="Kinderwens">Kinderwens</option>            <option value="0">0</option>
    <option value="1">1</option>                        <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>                        <option value="4">4</option>
    <option value="5meer">5 of meer</option>            </select></td>
    <td></td> <td><font color="#FF0000"> <?php echo $error_kinderwens; ?> </font> </td></tr>
    
</table><br />
<input type="hidden" name="controle" value="TRUE">
<input type="submit" value="Versturen!">
</form>
<hr>
<form name="reset" method="post" action="<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>">
<input type="submit" name="submit" value="Reset"><br />
</form>
</body>
</html>
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/11/2012 23:17:38
Quote Anchor link
juist ja, line 1. Dus niet op line 1 t/m 212.... kun je even relevante code posten?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

17/11/2012 23:18:58
Quote Anchor link
ehh
dit is de relevante code?

Ik zet anders het loginscript hier wel ff bij (niet dat dat veel zin heeft, maar is het enige wat ik kan bedenken). Let wel dat het gaat om SQL...

Loginscript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
session_unset();
session_start();

mysql_connect("localhost", "root", "") or die("Kan niet verbinden met de database: " . mysql_error());
mysql_select_db("datingsite") or die("Kan de database niet vinden: ". mysql_error());
$md5_pass=md5($_POST['password']);

$_SESSION['username']=$_POST[username];

$sql_inlog = mysql_query (
        "SELECT id
        FROM user
        WHERE username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "'
        AND password = '"
. ($md5_pass) . "'
        "
);
$_SESSION['id']=$row['id'];
IF($sql_inlog === false)
    {
echo 'Error1: ' . mysql_error(); }
else {
    // Kijk of lijst 1 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 1
    $sql_l1 = mysql_query (
            "SELECT provincie
            FROM user
            WHERE id = "
. intval($_SESSION['id']) . "
            ORDER BY id"
) ;
    if ($sql_l1 === false)
        {
echo 'Error2: ' . mysql_error(); }
    else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l1);
        if ($info[0] == '')
            {
$_POST['controle']="FALSE";
            header('Location: lijst1.php'); }
        else {// Kijk of lijst 2 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 2
            $sql_l2=mysql_query(
                "SELECT Provincie
                FROM partner
                WHERE id = "
. intval($_SESSION['id']) . "
                ORDER BY id"
);
            if ($sql_l2===false)
                {
echo"Er is een fout op regel " . __LINE__ ; }
            else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l2);
                if ($info[0] == '')
                    {
$_POST['controle']="FALSE";
                    header('Location: lijst2.php'); }
                else { //Ga naar profiel
                    if(mysql_num_rows($sql_inlog) == 1)
                        {
$_SESSION['username']=$_POST[username];
                        $_SESSION['id']=$sql_inlog;
                        header('Location: profiel.php'); }
                    else
                        { $_SESSION['error_inlog']="Verkeerde combinatie ingevuld!";
                        header('Location: index.html'); }
                    }
                }
            }
        }
    }



?>
Gewijzigd op 17/11/2012 23:19:39 door Kevin Zegikniet
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.