uitlezen week naar jaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels van Dijk

Niels van Dijk

03/05/2012 18:17:55
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met een probleem

ik heb dit scriptje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php        $weekId = date('W', mktime(0, 0, 0, date('m'), date('d'), date('Y')));
    $date = date('d-m-Y', strtotime(date('Y').'-W'.$weekId.'-'.$i));
?>

Nu wil ik dat in plaats van een week een jaar word getoond
Ik krijg het maar niet voormekaar kan iemand mij hier bij helpen
Gewijzigd op 03/05/2012 18:18:35 door Niels van Dijk
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 18:13:42
 
Jurgen B

Jurgen B

03/05/2012 18:21:59
Quote Anchor link
Je hebt het jaar toch al; date('Y')? Of snap ik de vraag niet ;x
 
Niels van Dijk

Niels van Dijk

03/05/2012 18:22:43
Quote Anchor link
Jurgen B op 03/05/2012 18:21:59:
Je hebt het jaar toch al; date('Y')? Of snap ik de vraag niet ;x


Nee dat werkt niet heb ik al geprobeerd
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 18:23:10
Quote Anchor link
Kijk eens bij de Documentatie van date(). Kijk even in die tabel en verander wat er veranderd moet worden.

Weet je niet hoe je de documentatie moet lezen? Dan heb ik hier de tutorial voor je: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/phpnet/757/
 
Joakim Broden

Joakim Broden

03/05/2012 18:32:58
Quote Anchor link
Niels wat ben je van plan, als je gewoon het jaar huidig jaar wilt kun je gewoon echo date('Y') doen.

offtopic:
En wil jij dat calender script wat je nu gebruikt wel snel weg gooien? Want dat is allemaal rommel ;-)
Gewijzigd op 03/05/2012 18:34:11 door Joakim Broden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.