Uitloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

13/08/2015 11:16:00
Quote Anchor link
Ik heb een uitlog script met meerdere functies.
Ik wil al die functies eruit halen en er gewoon simpel een pagina van maken waar op staat, u bent nu uitgelogd u wordt automatisch doorgestuurd( Dit doe ik met een refresh naar home in de head)

Kan iemand dit voor mij veranderen? Dat er maar 1 log uit functie word gebruikt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<?php
if (!checklogin()) {
echo "Je bent niet ingelogd, u gaat automatisch verder... <br><br><br><img src=\"images/245.gif\" /> ";
}
else {

     if(!$_POST['logout']) {
$count_sessions = mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM sessions WHERE userid = '".sqlsafe($_COOKIE['id'])."' ");
$sessionscounted = mysql_result($count_sessions,0);

if ($sessionscounted == 1) { $browserstring = "browser"; } else { $browserstring = "browsers"; }

echo "<p>Je bent op dit moment ingelogd op <b>".$sessionscounted."</b> ".$browserstring.".<br />Maak een keuze uit een van de volgende opties:</p>";
echo "<form method=\"POST\" action=\"\">";
echo "<input name=\"logoutmode\" type=\"radio\" value=\"onlythissession\">Alleen deze PC.<br />";
echo "<input name=\"logoutmode\" type=\"radio\" value=\"allsessions\">Alle PC's.<br />";
echo "<input name=\"logoutmode\" type=\"radio\" value=\"choosesession\" id=\"logout_by_session\">Kies een sessie:<br /><br /><br />";
echo "<table border=\"1\">";
        ?>

       <tr>
       <td>&nbsp;</td>
       <td>SessID</td>
       <td>Datum / tijd</td>
      </tr>
<?php
$sessioninfo
= mysql_query("SELECT * FROM sessions WHERE userid = '".sqlsafe($_COOKIE['id'])."'");
while($sessions = mysql_fetch_assoc($sessioninfo)){
?>

      <tr>
       <td><input name="sessionid[]" type="checkbox" value="<?php echo $sessions['hash'];?>" onChange="document.getElementById('logout_by_session').checked = true"></td>
       <td><?php echo $sessions['hash'];?></td>
       <td><?php echo $sessions['logintime'];?></td>
      </tr>
       <?php
       }
       ?>

     </table>
     <input type="submit" name="logout" value="Uitloggen">
     <?php
     echo "</form>";

     }
else {

              if($_POST['logoutmode'] == "onlythissession") {
               if(mysql_query("DELETE FROM sessions WHERE hash = '".$_COOKIE['hash']."' ")) {
               echo "<center>Wacht tot u uitgelogd bent<br><br><br><img src=\"images/245.gif\" /></center> ";
               }
else {
               echo "Uw sessie is niet uitgelogd wegens een fout:<br />".mysql_error();
               }
            }
else if ($_POST['logoutmode'] == "allsessions") {
              if(mysql_query("DELETE FROM sessions WHERE userid = '".$_COOKIE['id']."' ")) {
               echo "<center>Wacht tot u uitgelogd bent<br><br><br><img src=\"images/245.gif\" /></center>";
               }
else {
               echo "Uw sessies zijn niet uitgelogd wegens een fout:<br />".mysql_error();
               }
            }
else if ($_POST['logoutmode'] == "allothersession") {
              echo "Deze functie werkt nog niet.";
            }
else if ($_POST['logoutmode'] == "choosesession") {
              echo "<center>Wacht tot u uitgelogd bent<br><br><br><img src=\"images/245.gif\" /></center>  ";

                foreach($_POST['sessionid'] as $index => $sessid) {
                 if(!mysql_query("DELETE FROM sessions WHERE hash = '".$sessid."' ")) {
                       echo "Je sessie is niet uitgelogd wegens een fout:<br />".mysql_error();
                       }
                }


            }
else if (!$_POST['logoutmode']) {
              echo "Je ben vergeten een keuze te maken uit de uitlogopties.";

              }
else {
              echo "Deze uitlogoptie is niet bekend.";
            }








   }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:40:14
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

13/08/2015 11:26:15
Quote Anchor link
Volgens mij is het de bedoeling om hulp te vragen en niet te vragen of iemand een blok code voor jou compleet wilt herschrijven. Probeer het eerst zelf eens en wanneer je er niet meer uit komt kun je vragen wat je fout doet (als je foutcode's o.i.d. krijgt) of je kunt vragen hoe je het moet aanpakken! :-)

Wat ik zelf altijd doe is een bestand aanmaken logout.php en daar alle sessies in destroyen en unsetten. Vervolgens kun je daar een echo laten zien van 'u bent nu uitgelogd' en kun je (door middel van javascript ?) automatisch de bezoeker doorsturen naar een andere pagina.

Normaliter doe ik geen php dus mocht ik fout zitten dan hoor ik graag van iemand hoe Japser Schellekens dit beter kan aanpakken.
 

13/08/2015 11:35:42
Quote Anchor link
Dat eerst zelf proberen heb ik allang gedaan. waarom zou ik anders een vacature plaatsen?
Ik word gek van deze logout pagina, heb er zelf een vergoeding voor over.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

13/08/2015 11:44:34
Quote Anchor link
Mijn excuses. Ik heb waarschijnlijk over het hoofd gezien dat dit topic onder vacatures is geplaatst.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2015 12:23:27
Quote Anchor link
Welke manier van uitloggen wil je dan? Je vraag klinkt nu een beetje alsof je bij een bakker komt met de vraag of hij brood heeft. Maar er bestaan vele soorten ervan.

Maar dit is en oud script van mij die ik je al eerder afraadde voor productiedoeleinden. Waarom gebruik je hem dan eigenlijk nog?

Gebruik liever sessies.
Gewijzigd op 13/08/2015 12:25:58 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/08/2015 17:51:20
Quote Anchor link
Dacht dat er bepaalde regels waren waaraan vacature moet voldoen. Die lijken te missen. Misschien dat eschwin daarom niet door had in welke categorie de post staat.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/08/2015 19:41:55
Quote Anchor link
Kun je niet gewoon zelf de knoop doorhakken hoe je logout functionaliteit zou moeten werken in plaats van deze keuze voorleggen aan de gebruiker:

Als je expliciet uit wilt loggen op dat apparaat, ben je uitgelogd op dat apparaat.
Als iemand overal uitgelogd wil zijn, moet iemand zelf maar op elke locatie uitloggen.
Als hij/zij op een publieke machine ingelogd was en daar hun login onthouden is... sja. Geef gewoon een waarschuwing bij het inloggen "doe dit alleen op een vaste machine / netwerk wat je vertrouwt".

Uitloggen = uitloggen op dat apparaat. Simpel.

Dan kan die bovenstaande gribus een stuk korter als je het mij vraagt.

Bonus: je hebt daar een paar vette SQL injection gaten.

$_COOKIE rechtstreeks in een query? LOL.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2015 20:09:08
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 13/08/2015 19:41:55:
Dan kan die bovenstaande gribus een stuk korter als je het mij vraagt.

Dat had je niet vroeger moeten zegen tegen mij, toen ik dit script maakte ;-)
Gelukkig zou ik het nu beter doen, maar tijd ontbreekt. In ieder geval met PHP-sessions zou je een goed script kunnen maken i.s.m. de lelijke session-handler die er nu achter hangt. Misschien zelfs een overwrite van de PHP-session-afhandeling.
Gewijzigd op 13/08/2015 20:20:10 door - Ariën -
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

13/08/2015 20:22:08
Quote Anchor link
Niet te vergeten, bedenk altijd aantal scenario's wat hackers met je script kunnen doen, iemand hoeft maar een cookie te veranderen in een sql injection.. Dan ben je de klos.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.