Uitstellen van volgende stap in loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten Kupers

Maarten Kupers

21/03/2011 13:49:22
Quote Anchor link
Dag iedereen,

Bestaat er in PHP een mogelijkheid om stappen in een loop uit te stellen.
Ik probeer namelijk een soort presentatie te schrijven in PHP waar elke 5 seconden iets anders getoond moet worden op het scherm.

Als ik bijvoorbeeld onderstaande code gebruik dan wordt 5 seconden gewacht vooraleer 123456789 op het scherm komt. Mijn bedoeling is echter dat elke 5 seconden een nieuw getal wordt toegevoegd en zichtbaar wordt op het scherm.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
while ($i <= 9) {
    echo $i++;
    sleep(5);
    
}  



Kan iemand me hiermee helpen?
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 21/03/2011 13:52:30 door Maarten Kupers
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:42:58
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

21/03/2011 14:47:41
Quote Anchor link
PHP kan maar 1 keer output naar de browser versturen, je moet dus met javascript aan de slag. De js functie die je hiervoor nodig hebt is setTimeout().
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.