Uitvoeren van een script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Hopster

Marco Hopster

24/03/2014 14:29:32
Quote Anchor link
Ik wil vanuit een overzicht met meerdere "members" een nieuw scherm openen zodra je op zijn/haar naam klikt. Nu heeft een vriend van mij die site gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td valign="top">'.$openkiek.''.$row['naam'].'</a></td>


openkiek :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$openkiek="<a href=\"javascript:ajax1.run('prof_memberkiek.php?id={$row['id']} ','content');\">"


Nu het volgende:

Zodra ik dus op de naam klik, opent er wel een nieuw scherm memberkiek. alleen er staan geen gegevens in.

Typ ik in adres balk ?id=1 er achter, dan neemt hij de gegevens wel mee.

Wat doe ik hier fout?

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken. Script-tags ondersteunen we hier niet.
Alvast bedankt!


Toevoeging op 24/03/2014 15:23:05:

Mijn excuus, zal het de volgende keer doen :)

Maar heeft iemand een idee wat ik fout doe?
Dit is volgens mij ook de reden dat mijn site niet werkt, dus nog niet online kan zetten.
Gewijzigd op 24/03/2014 14:32:23 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:00:14
 
Marco Hopster

Marco Hopster

03/04/2014 13:32:57
Quote Anchor link
Is er niemand die mij hier mee kan helpen?
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

03/04/2014 16:30:45
Quote Anchor link
Quote:
Typ ik in adres balk ?id=1 er achter, dan neemt hij de gegevens wel mee.


Oftewel; id= is nu niet gevuld / $row['id'] is leeg
 
Ivo P

Ivo P

03/04/2014 18:41:08
Quote Anchor link
hierover is toch een tijdje terug een uitgebreid topic geweest?

Daar waren we toen al zo ver dat $row['id'] niet gevuld was.

Zet wat debugging in om uit te vinden waarom $row[id] leeg is.
Bijvoorbeeld omdat ide niet uit je database komt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.