undefined index bij een simpel gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

21/02/2004 19:55:00
Quote Anchor link
ik heb op deze site het simpele gastenbooek met MYSQL gedownload. Het gastenboek gedeelte wat de berichten laat zien draait prima, maar de addmsg.php geeft de volgende foutmeldingen:

Notice: Undefined index: submit in addmsg.php on line 13.

dit is de regel in het script:
if ($_POST["submit"] && $_POST["naam"] && $_POST["email"] && $_POST["bericht"])

kan iemand mij vertellen wat ik moet veranderen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:23:09
 
Mitch X

Mitch X

21/02/2004 20:09:00
Quote Anchor link
Deze regel is niets mis aan hoor...

Heb je wat aan het script verandert?
Gewijzigd op 21/02/2004 20:10:00 door Mitch X
 
Arend a

Arend a

21/02/2004 21:15:00
Quote Anchor link
Wat er niet aan klopt is dat je error_reporting(E_ALL) aan hebt staan, niet checked of 'submit' daadwerkelijk doorgegeven wordt.

In dit geval is er geen submit ingevoerd.
 

22/02/2004 15:05:00
Quote Anchor link
Hij werkt inderdaad. En nu ik het volgende heb toegevoegd: error_reporting(0);
werkt hij perfect. bedankt voor de opmerking!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.