Undefined index in session

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Najib bijan

najib bijan

13/06/2013 13:29:53
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik heb een probleempje waar ik z.s.m hulp bij nodig heb..
ik heb virtueel een lokale site draaien waarbij ik een aantal errors krijg ik heb al een aantal dingen geprobeerd maar het lukt mij niet om het werkend te krijgen...
Dit zijn de fouten:
http://www.websteam.nl/fout.png


en hier de codes:
1:
http://www.websteam.nl/code1.png

2:
http://www.websteam.nl/code2.png

ik hoop dat 't een beetje duidelijk is zodat jullie mij kunnen helpen!

grz Najib
Gewijzigd op 13/06/2013 13:35:31 door Najib bijan
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 15:04:46
 
Chris PHP

Chris PHP

13/06/2013 13:34:20
Quote Anchor link
Mmm...

De afbeelding kan niet geladen worden, post even de errors die je krijgt.
 
Najib bijan

najib bijan

13/06/2013 13:36:44
Quote Anchor link
Heb het veranderd.. bij voorbaat dank!
 
Chris PHP

Chris PHP

13/06/2013 13:46:45
Quote Anchor link
Post hier even de code van je upload.php tussen de code tags
 
- SanThe -

- SanThe -

13/06/2013 14:00:42
Quote Anchor link
Je neemt blind aan, zonder te checken, dat de files/post-vars bestaan. En dat is niet zo. Bouw dus een controle in.
Gewijzigd op 13/06/2013 14:01:11 door - SanThe -
 
Marvin H

Marvin H

13/06/2013 15:09:36
Quote Anchor link
Maak bij je if() gebruik van isset($variable)

bijv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['variable'])){
    echo 'Sessie variable bestaat';
}

?>


of indien niet bestaat check

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(!isset($_SESSION['variable'])){
    echo 'Sessie variable niet aanwezig';
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.