undefined index

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

04/09/2008 09:14:00
Anchor link
Dag,

Ik gebruik in dit simpel testje de methode POST om gegevens te versturen naar een PHP script, maar omdat ik de $_POST[""] variabelen te langdradig vindt wil ik deze verkorten naar een normale variabele. Als ik dat echter probeer krijg ik de melding:

Notice: Undefined index: send in C:\Inetpub\wwwroot\guestbook\index.php on line 25

Notice: Undefined index: bericht in C:\Inetpub\wwwroot\guestbook\index.php on line 26

Dit is de complete code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<html>

<head>

</head>

<body>

<?PHP

echo "Gastenboek<br \><br \>"

?>


<form action="<?PHP echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">

<input type="text" name="bericht" value="<?PHP if(isset($_POST["bericht"]) and $_POST["bericht"] != "") {echo $_POST["bericht"];} ?>">

<input type="submit" name="send" value="send">

</form>

<?PHP

$send
= $_POST["send"];
$bericht = $_POST["bericht"];

if(isset($send))
    {

    if(isset($bericht) and $bericht != "")
        {

        echo "Bericht verzonden!";
        }

    else if(isset($bericht) and $bericht == "")
        {

        echo "Niet alle velden zijn ingevuld!";
        }
    }


?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 28/09/2020 17:19:44 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:06:08
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

04/09/2008 09:35:00
Anchor link
Jij zet hier

$send = $_POST["send"];
$bericht = $_POST["bericht"];

Direct in een variable...
Je weet niet eens of ze bestaan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!empty($_POST['send']) && !empty($_POST['bericht'])){
    $send = $_POST['send'];
    $bericht = $_POST['bericht'];
}

?>

Dan maakt ie $send en $bericht pas aan als ze ook daadwerkelijk bestaan in de post.
 
Noppes

Noppes

04/09/2008 09:43:00
Anchor link
En je controleerd natuurlijk met isset of variabelen bestaan niet met een andere functie.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(     isset($_POST['send']) && trim($_POST['send'])!=''
   && isset($_POST['bericht']) && trim($_POST['bericht'])!='')
  ){

    $send = $_POST['send'];
    $bericht = $_POST['bericht'];
}

?>


Maar op bovenstaande manier worden $send en $bericht naturllijk niet gezet als de niet voldoen aan de voorwaarden zoals deze in de if is opgenomen....

een andere manier waarbij dat niet optreed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$send
= isset($_POST['send']) && trim($_POST['send'])!='' ? $_POST['send'] : '';
$bericht = isset($_POST['bericht']) && trim($_POST['bericht'])!='' ? $_POST['bericht'] : '';
?>
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

04/09/2008 09:49:00
Anchor link
Met !empty() controleert ie al of ze bestaan EN of ze niet leeg zijn.
Dan maakt ie de $send en $bericht aan.
Dat heb ik bewust gedaan omdat hij al een IF heeft in de vorm van:

if(isset($send))
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

04/09/2008 10:43:00
Anchor link
Bedankt heren, opgelost
 
Jordi

jordi

15/10/2008 20:44:00
Anchor link
ik krijg elke keer dat ik zogezegd mij verkeerd inlog een fout
Notice: Undefined index: poging in C:\\Documents and Settings\\eigenaar\\Bureaublad\\UsbWebserver\\UsbWebserver\\Root\\login.php on line 41
weet iemand wat dit kan zijn want ik weet nog niet zoveel van php

dit is alvast mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
include('config.php');
if($cfg['cronjobs'] != 1) { // Geen cronjobs ondersteund...
    include('cronjobs.php');
}

if(isset($_SESSION['gebruiker'])) {
    header("Location: ingelogged.php");
}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
<form name="form1" method="post" action="">
<table border="0">
<tr>
<td>Gebruikersnaam:</td>
<td><input name="gebruikersnaam" type="text" id="gebruikersnaam" size="35"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['gebruikersnaam'])) { ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_GET['gebruikersnaam']?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>
></td>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord:</td>
<td><input name="wachtwoord" type="password" id="wachtwoord" size="35"></td>
</tr>
<tr>
<td>Tijd:</td>
<td><select name="tijd" id="tijd">
<option value="3600" selected>Een uur</option>
<option value="86400">Een dag</option>
<option value="604800">Een week</option>
<option value="2678400">Een maand</option>
<option value="32140800">Een jaar</option>
<option value="32140767859200">Altijd</option>
</select>
(cookies vereist) </td>
</tr>
<tr>
</tr> <td colspan="2"><input name="poging" id="poging" type="hidden" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['poging']+1; ?>
"><input type="submit" name="Submit" value="Inloggen"></td>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php if(isset($_POST['Submit'])) {
if($_POST['poging'] == $cfg['poging']+1) { // Reeds 3 pogingen achter de rug?
    header("Location: wachtwoord.php");
}

    $checkg = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'"),0);
    $checkp = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."' AND wachtwoord='".md5($_POST['wachtwoord'])."'"),0);
        if($_POST['gebruikersnaam'] == "" || $_POST['wachtwoord'] == "") {
            $error[] = 'Vul alle velden in!';
        }

        if($checkg == 0 && $_POST['gebruikersnaam'] != "") {
            $error[] = 'De ingevoerde gebruikersnaam is niet geregistreerd.';
        }

        if($_POST['wachtwoord'] != "" && $_POST['gebruikersnaam'] != "" && $checkp == 0) {
            $error[] = 'Het ingevoerde wachtwoord is niet correct.';
        }

        $fouten = sizeof($error); // aantal errors tellen
        if($fouten != 0) { // Er is minstens 1 error
            echo 'Kan niet inloggen omwille van de volgende reden(en):';
            echo '<ul>';
                for($i = 0; $i < $fouten; $i++) {
                    echo '<li>'.$error[$i].'</li>';
                }

            echo '</ul>';
            echo 'Poging '.$_POST['poging'].' van '.$cfg['poging'];
        }
else {
            session_start();
            $res = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'");
            $row = mysql_fetch_assoc($res);
            setcookie("gebruikersnaam",$row['gebruikersnaam'],time()+$_POST['tijd'],"/");
            setcookie("wachtwoord",$row['wachtwoord'],time()+$_POST['tijd'],"/");
            $_SESSION['gebruiker'] = $row['gebruikersnaam'];
            $_SESSION['gid']        = $row['id'];
            header("Location:  ingelogged.php");
        }
 }
?>

</body>
</html>
 

28/09/2020 17:15:01
Anchor link
Bedankt voor de antwoorden! Mijn site ****" had hetzelfde probleem.
Gewijzigd op 28/09/2020 17:18:50 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2020 17:19:29
Anchor link
Gelieve niet onnodig te linkspammen en oude topics omhoog te halen. Dit topic doe ik op slot.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.