Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »
Mathijs van der

Mathijs van der

25/06/2011 22:30:56
Quote Anchor link
Hallo Forum bezoekers,

Ik zit met het volgende probleem:
Indien ik met radio of checkbox werk krijg ik de volgende melding.
"Undefined index" zodra ik dit verander in "text" werkt het wel, echter wil ik niet werken met een "text"

Op internet kwam ik een aantal dingen tegen, maar ben een newbie en kom maar net om de hoek kijken.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groet
----------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
mysql_connect('localhost','xxxx','xxxx');
mysql_select_db('xxx') or die (mysql_error());

if(isset($_POST['verzenden']))
  {

    $sVoornaam         =    addslashes($_POST['voornaam']);
    $sTussenvoegsel =    addslashes($_POST['tussenvoegsel']);
    $sAchternaam     =    addslashes($_POST['achternaam']);
    $sSleutel1      =    addslashes($_POST['sleutel1']);
    $sSleutel2      =    addslashes($_POST['sleutel2']);
    $sSleutel3        =    addslashes($_POST['sleutel3']);
    $sSleutel4        =    addslashes($_POST['sleutel4']);
    $sSleutelhs        =    addslashes($_POST['sleutelhs']);
    $sStatus1        =    addslashes($_POST['status1']);
    $sStatus2        =    addslashes($_POST['status2']);
    $sVoorraad        =    addslashes($_POST['voorraad']);
    $sOpmerkingen   =    addslashes($_POST['opmerkingen']);
    
    error_reporting(0);
    
    
    mysql_query("INSERT INTO xxxx (voornaam, tussenvoegsel, achternaam, sleutel1, sleutel2, sleutel3, sleutel4, sleutelhs, status1, status2, voorraad, opmerkingen) VALUES ('".$sVoornaam."', '".$sTussenvoegsel."', '".$sAchternaam."', '".$sSleutel1."', '".$sSleutel2."', '".$sSleutel3."', '".$sSleutel4."', '".$sSleutelhs."', '".$sStatus1."', '".$sStatus2."', '".$sVoorraad."', '".$sOpmerkingen."')") or die (mysql_error());

    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
  }

else
  {
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>
" method="POST">
Voornaam: <input type="text" name="voornaam"><br />
Tussenvoegsel: <input type="text" name="tussenvoegsel"><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam"><br />
Sleutel1: <input type="checkbox" name="sleutel1" value="1">
Sleutel2: <input type="checkbox" name="sleutel2" value="1"><br />
Sleutel3: <input type="checkbox" name="sleutel3" value="1"><br />
Sleutel4: <input type="checkbox" name="sleutel4" value="1"><br />
Sleutel HS: <input type="checkbox" name="sleutelhs" value="1"><br />
Status1: <input type="checkbox" name="status1" value="1"><br />
Status2: <input type="checkbox" name="status2" value="1"><br />
Voorraad:<input type="text" name="voorraad"><br />
Opmerkingen:<input type="text" name="opmerkingen"><br />

<input type="radio" name="bu" value="xcy">xcy<br />



<br />
<input type="submit" name="verzenden" value="verzenden">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
  }
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:35:25
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2011 22:51:04
Quote Anchor link
1. stop met or die()
2, stop met controleren op de naam van de submitbutton, deze komt maar in 1% van de gevallen door
3. stop met addslashes, lees eens iets over sql injectie
4. stop met het onnodig aanmaken van variabalen
5. stop met database tabelvelden te nummeren, gaat normaliseren
6. stop met data in de database te persen zonder controle en validatie

Als je bovenstaande punten toepast ben je af van de fout: undefined index

Note: sla eerst eens wat tutorials open alvorens zomaar bagger - html, php -te produceren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2011 22:52:48
Quote Anchor link
- if(isset($_POST['verzenden'])) is fout.
Gebruik if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
- Gebruik GEEN addslashes, je wilt je data niet verneuken, gebruik liever mysql_real_escape_string()
- Je databasemodel is niet genormaliseerd. Als je velden gaat nummeren ben je sowieso al fout bezig.
- Waar is je foutafhandeling?
- error_reporting(0); is UIT DEN BOZE tijdens het ontwikkelen-
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

25/06/2011 22:55:08
Quote Anchor link
Dit moet werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
mysql_connect('localhost','xxxx','xxxx');
mysql_select_db('xxx') or die (mysql_error());

if(isset($_POST['verzenden']))
  {

    $sVoornaam         =    addslashes($_POST['voornaam']);
    $sTussenvoegsel =    addslashes($_POST['tussenvoegsel']);
    $sAchternaam     =    addslashes($_POST['achternaam']);
if(!empty($_POST['sleutel1'])){
    $sSleutel1      =    addslashes($_POST['sleutel1']);
}
if(!empty($_POST['sleutel2'])){
    $sSleutel2      =    addslashes($_POST['sleutel2']);
}
if(!empty($_POST['sleutel3'])){
    $sSleutel3        =    addslashes($_POST['sleutel3']);
}
if(!empty($_POST['sleutel4'])){
    $sSleutel4        =    addslashes($_POST['sleutel4']);
}
if(!empty($_POST['sleutelhs'])){
    $sSleutelhs        =    addslashes($_POST['sleutelhs']);
}
if(!empty($_POST['status1'])){
    $sStatus1        =    addslashes($_POST['status1']);
}
if(!empty($_POST['status1'])){
    $sStatus2        =    addslashes($_POST['status2']);
}

    $sVoorraad        =    addslashes($_POST['voorraad']);
    $sOpmerkingen   =    addslashes($_POST['opmerkingen']);
    
    error_reporting(0);
    
    
    mysql_query("INSERT INTO xxxx (voornaam, tussenvoegsel, achternaam, sleutel1, sleutel2, sleutel3, sleutel4, sleutelhs, status1, status2, voorraad, opmerkingen) VALUES ('".$sVoornaam."', '".$sTussenvoegsel."', '".$sAchternaam."', '".$sSleutel1."', '".$sSleutel2."', '".$sSleutel3."', '".$sSleutel4."', '".$sSleutelhs."', '".$sStatus1."', '".$sStatus2."', '".$sVoorraad."', '".$sOpmerkingen."')") or die (mysql_error());

    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
  }

else
  {
?>


<form action="
Code (php)
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>
" method="POST">
Voornaam: <input type="text" name="voornaam"><br />    
Tussenvoegsel: <input type="text" name="tussenvoegsel"><br />    
Achternaam: <input type="text" name="achternaam"><br />    
Sleutel1: <input type="checkbox" name="sleutel1" value="1">
Sleutel2:    <input type="checkbox" name="sleutel2" value="1"><br />
Sleutel3:    <input type="checkbox" name="sleutel3" value="1"><br />
Sleutel4:    <input type="checkbox" name="sleutel4" value="1"><br />
Sleutel HS:    <input type="checkbox" name="sleutelhs" value="1"><br />
Status1:    <input type="checkbox" name="status1" value="1"><br />
Status2:    <input type="checkbox" name="status2" value="1"><br />
Voorraad:<input type="text" name="voorraad"><br />
Opmerkingen:<input type="text" name="opmerkingen"><br />

<input type="radio" name="bu" value="xcy">xcy<br />



<br />
<input type="submit" name="verzenden" value="verzenden">
</form>
Code (php)
1
2
3
<?
  }
?>


[size=xsmall][i]Toevoeging op 25/06/2011 22:56:33:[/i][/size]

Neem gelijk de tip mee van Aar

[size=xsmall][i]Toevoeging op 25/06/2011 22:56:52:[/i][/size]

Neem gelijk de tip mee van Aar
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2011 23:00:53
Quote Anchor link
En dan kan ik er nog gelijk 1 toevoegen:
Stop met het gebruik van empty, dit is echt een nutteloze functie, gebruik gewoon de normale comparions operator, dat is 100% betrouwbaar om te kijken of er wel iets is ingevuld.

@Bob van der Valk
Oh en als je iemands code oppakt, probeer dan gelijk alle fouten eruit te fietsen, want op deze manier maak je van z'n script een nog grotere bagger dan dat het al was.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2011 23:03:27
Quote Anchor link
En volg mijn tips ook even op om het goed AF te maken. ;-)
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

25/06/2011 23:05:12
Quote Anchor link
ahahaha

Toevoeging op 25/06/2011 23:05:36:

ja dat had ik erin gezet maar dat ging nog ergens mis
 

26/06/2011 00:07:43
Quote Anchor link
Gebruik geen addslashes, je hebt ze maar heel uitzonderlijk nodig. Niet voor dit, php.net waarschuwt daar ook voor: addslashes.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/06/2011 00:14:01
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/06/2011 23:00:53:
Stop met het gebruik van empty, dit is echt een nutteloze functie

Waarom is empty een nutteloze functie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/06/2011 01:03:53
Quote Anchor link
Gooi er voor de grap eens FALSE of 0 in als string, en zie zelf maar.
heb zelf het nut van deze functie ook nog nooit gevonden. Liever isset() of een vergelijking.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.