unexpected $end

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »
Marvin Radioo

Marvin Radioo

03/03/2011 18:38:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
        
<?php
        $gbQuery
= mysql_query("SELECT id,hoogte,breedte FROM gastenboeken WHERE admin_id = '" . $gFetch['id'] . "'") or die(mysql_error());
        $gbFetch = mysql_fetch_assoc($gbQuery);
        ?>

        <div style="height: <?=$gbFetch['hoogte'];?>px; width: <?=$gbFetch['breedte'];?>px; overflow: auto;">
             <?php
             $gbrQuery
= mysql_query("SELECT * FROM gastenboek_berichten WHERE gast_id = '" . $gbFetch['id'] . "' ORDER BY gepostop DESC LIMIT 5") or die(mysql_error());
             while ($gbrFetch = mysql_fetch_assoc($gbrQuery))
             {

                 ?>

                 <?=$gbrFetch['poster'];?> plaatste op <?=datenl($gbrFetch['gepostop']);?><br />
                 <?=smilies($gbrFetch['bericht']);?>
                 <?php
             }
             if (isset($_SESSION['login']))
             {

                 if (isset($_POST['submit']))
                 {

                     $bericht = mysql_real_escape_string($_POST['bericht']);
                     $user = mysql_real_escape_string($_SESSION['login']);
                     mysql_query("INSERT INTO gastenboek_berichten (gast_id,poster,tekst,gepostop) VALUES ('" . $gbFetch['id'] . "','" . $user . "','" . $bericht . "',NOW())") or die(mysql_error());
                     error('green','Je bericht is toegevoegd!');
                 }

             ?>

             <form action="#" method="post">
             <textarea name="bericht"></textarea><br />
             <input type="submit" name="submit" value="Bericht plaatsen" />
             </form>

         </div>
         </div>
</body></html>


op de laatste regel krijg ik een unexpected $end error
Ik doe toch niks fout?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:22:04
 
Dindong Veter

Dindong Veter

03/03/2011 18:48:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
        $gbQuery
= mysql_query("SELECT id,hoogte,breedte FROM gastenboeken WHERE admin_id = '" . $gFetch['id'] . "'") or die(mysql_error());
        $gbFetch = mysql_fetch_assoc($gbQuery);
        ?>

        <div style="height: <?=$gbFetch['hoogte'];?>px; width: <?=$gbFetch['breedte'];?>px; overflow: auto;">
             <?php
             $gbrQuery
= mysql_query("SELECT * FROM gastenboek_berichten WHERE gast_id = '" . $gbFetch['id'] . "' ORDER BY gepostop DESC LIMIT 5") or die(mysql_error());
             while ($gbrFetch = mysql_fetch_assoc($gbrQuery))
             {

                 ?>

                 <?=$gbrFetch['poster'];?> plaatste op <?=datenl($gbrFetch['gepostop']);?><br />
                 <?=smilies($gbrFetch['bericht']);?>
                 <?php
             }
             if (isset($_SESSION['login']))
             {

                 if (isset($_POST['submit']))
                 {

                     $bericht = mysql_real_escape_string($_POST['bericht']);
                     $user = mysql_real_escape_string($_SESSION['login']);
                     mysql_query("INSERT INTO gastenboek_berichten (gast_id,poster,tekst,gepostop) VALUES ('" . $gbFetch['id'] . "','" . $user . "','" . $bericht . "',NOW())") or die(mysql_error());
                     error('green','Je bericht is toegevoegd!');
                 }
                
               }
  
             ?>



je had een } vergeten
Gewijzigd op 03/03/2011 18:49:04 door Dindong Veter
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

03/03/2011 19:07:14
Quote Anchor link
ik heb pech vanavond volgens mij.
Want in een andere pagina precies hetzelfde, maar dan unexpected }
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
include ("config.php");
 define("TITLE", "Profiel instellingen");
 layoutboven();
 checklogin();
 echo '<div id="yellowerror" style="height: auto;">Profiel instellingen';
 if(isset($_POST['submit'])) {
 mysql_query("UPDATE leden SET weergavenaam = '" . mysql_real_escape_string($_POST['weergavenaam']) . "', welkomsttekst = '" . mysql_real_escape_string($_POST['welkomsttekst']) . "', slogan = '" . mysql_real_escape_string($_POST['slogan']) . "', overmij = '" . mysql_real_escape_string($_POST['overmij']) . "'") or die(mysql_error());
            error('green','Opgeslagen');

    HIER KRIJG IK DIE ERROR --->     }else{
        mysql_query("UPDATE leden SET email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', rang2 = '" . mysql_real_escape_string($_POST['rang2']) . "', onderschrift = '" . mysql_real_escape_string($_POST['onderschrift']) . "' WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "', profieltekst = '" . mysql_real_escape_string($_POST['profieltekst']) . "'") or die(mysql_error());
        echo '<div id="greenerror"><center>Opgeslagen</center></div>';
    }
} else {
    $uQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "' ") or die(mysql_error());
    $uFetch = mysql_fetch_assoc($uQuery);
    ?>
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

03/03/2011 19:19:57
Quote Anchor link
En zo dan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
include ("config.php");
 define("TITLE", "Profiel instellingen");
 layoutboven();
 checklogin();
 echo '<div id="yellowerror" style="height: auto;">Profiel instellingen';
 if(isset($_POST['submit'])) {
 mysql_query("UPDATE leden SET weergavenaam = '" . mysql_real_escape_string($_POST['weergavenaam']) . "', welkomsttekst = '" . mysql_real_escape_string($_POST['welkomsttekst']) . "', slogan = '" . mysql_real_escape_string($_POST['slogan']) . "', overmij = '" . mysql_real_escape_string($_POST['overmij']) . "'") or die(mysql_error());
            error('green','Opgeslagen');

}else{
        mysql_query("UPDATE leden SET email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', rang2 = '" . mysql_real_escape_string($_POST['rang2']) . "', onderschrift = '" . mysql_real_escape_string($_POST['onderschrift']) . "' WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "', profieltekst = '" . mysql_real_escape_string($_POST['profieltekst']) . "'") or die(mysql_error());
        echo '<div id="greenerror"><center>Opgeslagen</center></div>';
} else {
    $uQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "' ") or die(mysql_error());
    $uFetch = mysql_fetch_assoc($uQuery);
    ?>

 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

03/03/2011 19:21:20
Quote Anchor link
nu staat er T Else en dat is in jou script op regel 10.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/03/2011 19:24:38
Quote Anchor link
Twee keer 'else' kan natuurlijk niet.
Gewijzigd op 03/03/2011 19:26:32 door - SanThe -
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

03/03/2011 19:26:13
Quote Anchor link
Ik vermoed dat daarboven weer een if-voorwaarde staat. Kun je anders de gehele code plaatsen?

Edit: Je query is overigens ook niet goed. Als je een WHERE in je query wilt gebruiken dan zul je dit met AND moeten doen, als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("UPDATE leden SET email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', rang2 = '" . mysql_real_escape_string($_POST['rang2']) . "', onderschrift = '" . mysql_real_escape_string($_POST['onderschrift']) . "' WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "' AND profieltekst = '" . mysql_real_escape_string($_POST['profieltekst']) . "'") or die(mysql_error());
Gewijzigd op 03/03/2011 19:29:53 door Kevin de Groot
 
- SanThe -

- SanThe -

03/03/2011 19:27:30
Quote Anchor link
Kevin de Groot op 03/03/2011 19:26:13:
Ik vermoed dat daarboven weer een if-voorwaarde staat. Kun je anders de gehele code plaatsen?


Dan zou er een } missen.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

03/03/2011 19:38:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

include ("config.php");
 define("TITLE", "Profiel instellingen");
 layoutboven();
 checklogin();
 echo '<div id="yellowerror" style="height: auto;">Profiel instellingen';
 if(isset($_POST['submit'])) {
 mysql_query("UPDATE leden SET weergavenaam = '" . mysql_real_escape_string($_POST['weergavenaam']) . "', welkomsttekst = '" . mysql_real_escape_string($_POST['welkomsttekst']) . "', slogan = '" . mysql_real_escape_string($_POST['slogan']) . "', overmij = '" . mysql_real_escape_string($_POST['overmij']) . "'") or die(mysql_error());
            error('green','Opgeslagen');

}
else{
        mysql_query("UPDATE leden SET email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', rang2 = '" . mysql_real_escape_string($_POST['rang2']) . "', onderschrift = '" . mysql_real_escape_string($_POST['onderschrift']) . "' WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "', profieltekst = '" . mysql_real_escape_string($_POST['profieltekst']) . "'") or die(mysql_error());
        echo '<div id="greenerror"><center>Opgeslagen</center></div>';
}
else{
    $uQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "' ") or die(mysql_error());
    $uFetch = mysql_fetch_assoc($uQuery);
    ?>

    <script type="text/javascript" src="tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
tinyMCE.init({
        mode : "textareas",
        theme : "advanced",
        plugins : "imagemanager"
});
    </script>
    <?php
     echo '<form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data"">
     Weergave naam (log hier niet mee in!):<br>
     <input type="text" name="weergavenaam" value="'
. $uFetch['weergavenaam'] . '"/><br>
        Welkomst Tekst:<br>
     <input type="text" name="welkomsttekst" value="'
. $uFetch['welkomsttekst'] . '"/><br>
     Slogan:<br>
     <input type="text" name="slogan" value="'
. $uFetch['slogan'] . '"/><br>
        Over mij:<br>
     <input type="text" name="overmij" value="'
. $uFetch['overmij'] . '"/><br>
        Extra/Groot profiel tekst:<br />
     <textarea style="width: 100%;" cols="10" name="profieltekst">'
. $uFetch['profieltekst'] . '</textarea><br />
      <input type="submit" name="submit" value="Opslaan" />
     </form><br />
<br />
'
;
}
;

?>

</div>
<?php layoutonder(); ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

03/03/2011 19:42:38
Quote Anchor link
Je hebt het antwoord al gekregen.
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

03/03/2011 19:43:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php

include ("config.php");

define("TITLE", "Profiel instellingen");

layoutboven();

checklogin();

echo '<div id="yellowerror" style="height: auto;">Profiel instellingen';

if ( isset($_POST['submit']) )
{

    mysql_query("UPDATE leden
                SET weergavenaam = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['weergavenaam']) . "',
                    welkomsttekst = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['welkomsttekst']) . "',
                    slogan = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['slogan']) . "',
                    overmij = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['overmij']) . "'") or die(mysql_error());
                    
    error('green','Opgeslagen');
}

else
{
    mysql_query("UPDATE leden
                SET email = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "',
                    rang2 = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['rang2']) . "',
                    onderschrift = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['onderschrift']) . "'
                WHERE naam = '"
. mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "'
                AND profieltekst = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['profieltekst']) . "'") or die(mysql_error());
                
    echo '<div id="greenerror"><center>Opgeslagen</center></div>';
    
    $uQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "' ") or die(mysql_error());
    $uFetch = mysql_fetch_assoc($uQuery);
?>

<script type="text/javascript" src="tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
tinyMCE.init({
mode : "textareas",
theme : "advanced",
plugins : "imagemanager"
});
</script>
<?php
echo '<form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data"">
Weergave naam (log hier niet mee in!):<br>
<input type="text" name="weergavenaam" value="'
. $uFetch['weergavenaam'] . '"/><br>
Welkomst Tekst:<br>
<input type="text" name="welkomsttekst" value="'
. $uFetch['welkomsttekst'] . '"/><br>
Slogan:<br>
<input type="text" name="slogan" value="'
. $uFetch['slogan'] . '"/><br>
Over mij:<br>
<input type="text" name="overmij" value="'
. $uFetch['overmij'] . '"/><br>
Extra/Groot profiel tekst:<br />
<textarea style="width: 100%;" cols="10" name="profieltekst">'
. $uFetch['profieltekst'] . '</textarea><br />
<input type="submit" name="submit" value="Opslaan" />
</form><br />
<br />
'
;
}
;

?>


</div>

<?php layoutonder(); ?>


Edit: Tevens mis je in de query die begint op lijn 15 een WHERE.
Gewijzigd op 03/03/2011 19:45:43 door Kevin de Groot
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

03/03/2011 19:48:32
Quote Anchor link
Trouwens, ik hoef maar 1 query?
 
- SanThe -

- SanThe -

03/03/2011 19:49:23
Quote Anchor link
Een een dubbele quote te veel in <form>.
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

03/03/2011 19:51:03
Quote Anchor link
Lijkt me wel, ja. Heb de code voor de rest enkel bekeken op fouten, niet op logica :) Volgens mij kan die tweede update-query weg.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

03/03/2011 19:52:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

include ("config.php");

define("TITLE", "Profiel instellingen");

layoutboven();

checklogin();

echo '<div id="yellowerror" style="height: auto;">Profiel instellingen';

if ( isset($_POST['submit']) )
{

    mysql_query("UPDATE leden
                SET weergavenaam = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['weergavenaam']) . "',
                    welkomsttekst = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['welkomsttekst']) . "',
                    slogan = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['slogan']) . "',
                    overmij = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['overmij']) . "'
                    profieltekst = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['profieltekst']) . "'
                WHERE naam = '"
. mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "'") or die(mysql_error());
                    
    error('green','Opgeslagen');
}

else
{
    echo '';
    
    $uQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "' ") or die(mysql_error());
    $uFetch = mysql_fetch_assoc($uQuery);
?>

<script type="text/javascript" src="tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
tinyMCE.init({
mode : "textareas",
theme : "advanced",
plugins : "imagemanager"
});
</script>
<?php
echo '<form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data"">
Weergave naam (log hier niet mee in!):<br>
<input type="text" name="weergavenaam" value="'
. $uFetch['weergavenaam'] . '"/><br>
Welkomst Tekst:<br>
<input type="text" name="welkomsttekst" value="'
. $uFetch['welkomsttekst'] . '"/><br>
Slogan:<br>
<input type="text" name="slogan" value="'
. $uFetch['slogan'] . '"/><br>
Over mij:<br>
<input type="text" name="overmij" value="'
. $uFetch['overmij'] . '"/><br>
Extra/Groot profiel tekst:<br />
<textarea style="width: 100%;" cols="10" name="profieltekst">'
. $uFetch['profieltekst'] . '</textarea><br />
<input type="submit" name="submit" value="Opslaan" />
</form><br />
<br />
'
;
}
;

?>


</div>

<?php layoutonder(); ?>

Ok bedankt.
Maar ik krijg nog wel een error,

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'profieltekst = '

Weet jij waar dat aan ligt?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/03/2011 19:53:27
Quote Anchor link
De regel er voor heb je geen , op het einde.
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

03/03/2011 19:55:18
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 03/03/2011 19:53:27:
De regel er voor heb je geen , op het einde.


Klopt, regel 19 :)
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

03/03/2011 20:08:28
Quote Anchor link
Ok hartstikke bedankt allemaal!

Werkt Super!
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

03/03/2011 20:13:53
Quote Anchor link
Top! :)
Succes ermee :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.